Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

70" LG 70UQ8100

Zobraziť katalóg
70" LG 70UQ8100
4,5 6 hodnotení
Televízor SMART LED, 178cm, 4K Ultra HD, 50Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 400×400, repro 20 W, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK612f05 Produktové číslo:  70UQ81003LB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

70" LG 70UQ8100


Radi by ste aj doma zažili rovnakú filmovú atmosféru ako v kine? Potom by vašej pozornosti nemal uniknúť televízor LG z radu LG UHD. Nechajte sa ponoriť do fantastických obrazových zážitkov najmä vďaka technológii LCD LED a podporovaným formátom HDR10 a HLG. Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne pohltia. Nadšení budú aj milovníci dynamických scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) nadchne každého náruživého hráča. K skvelému obrazu sa pridáva ohromujúci zvuk pod vedením 20W reproduktorov. Smart TV LG je riadený pokročilým operačným systémom WebOS a jeho pôsobivý dizajn zdôrazňuje elegantné vyhotovenie. K zaujímavému stvárneniu prispieva sivá farba. Na prichytenie televízora na stenu poslúži držiak štandardu VESA s rozmermi 400×400 mm. Diaľkový ovládač nájdete vnútri balenia.

Televízor 70
Televízor 70

Kľúčové vlastnosti televízora 70" LG 70UQ8100

  • Úžasnú filmovú atmosféru, ktorú poznajú len návštevníci kina, prináša televízor LG radu LG UHD
  • Skvelé obrazové zážitky vám ponúkne technológia LCD LED a podporované formáty HDR10 a HLG
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Excelentný obrazový výkon podčiarkuje brilantný zvuk 20W reproduktorov
  • Užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 70" uhlopriečke
  • Smart TV LG je podporovaný moderným operačným systémom WebOS
  • Výrobca pridal aj podsvietenie Direct LED
  • K dispozícii je rovnako aj HDR
  • Zvuk ako v kine obstará Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Pastvou pre oči bude sledovanie obľúbených seriálov zo služieb ako O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Apple TV a Amazon Prime Video

Obraz televízora sa zaslúži o fantastický zážitok

Nájdite si pohodlné miesto a užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 70" uhlopriečke. Televízor LG je schopný zásluhou veľkého množstva pixelov po celej ploche obrazovky sprostredkovať veľmi podrobný obraz. Značenie 4K vyjadruje štvornásobný počet zobrazovaných bodov v porovnaní s bežným Full HD rozlíšením. Obraz má rozlíšenie 3840 × 2160 pixelov, to umožňuje prenášať všetky filmy a programy na obrazovku s výnimočnou ostrosťou a bez zníženia kvality. Technológia Direct LED poskytuje precízne zónové podsvietenie, ktoré sa dynamicky prispôsobuje obsahu obrazu a zaisťuje optimálny kontrast a živé farby.

Televízor 70
Televízor 70

LCD LED na jedinečný zážitok z intenzívnych a verných farieb

Technológia LCD LED TV ponúka vynikajúci vizuálny zážitok. LED technológia umožňuje obrazovke dosiahnuť vysoký jas a brilantné farby, čo pozitívne ovplyvňuje zážitok zo sledovania filmov aj v dobre osvetlených priestoroch. Disponuje LED diódami umiestnenými za LCD panelom, to zaručuje čistotu obrazu.

Umožňuje zobrazenie obsahu vo formátoch HDR

S týmto TV a jeho podporou technológie High Dynamic Range (HDR) získate rozšírenú reprodukciu detailov v tmavých aj svetlých častiach snímanej scény. Konkrétne podporuje štandard HDR10 a HLG. Jas obrazu je pri HDR10 upravený na základe scény s maximálnym jasom.

Televízor 70
Televízor 70

Staňte sa herným profesionálom s televízorom LG

S balíčkom herných funkcií získate náskok pred protihráčmi. Herný výkon je zabezpečený dobrou grafikou, rýchlymi reakciami a minimálnou odozvou. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) bude hráčska skúsenosť skutočne intenzívna. Televízor LG pracuje ako efektívny monitor, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov.

Operačný systém ponúka neobmedzené možnosti zábavy

Smart televízor WebOS v sebe prináša množstvo zaujímavých funkcií, ako je Google Assistant a Amazon Alexa. Budete tak mať možnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, reflektovať mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a integrovať TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším spoločníkom vo svete TV. Veľmi ľahko vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo príde vhod obzvlášť malým divákom. Budú mať možnosť rýchlo nájsť svoju obľúbenú rozprávku bez potreby manuálneho zadávania názvu na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia môžete ovládať pohodlne jediným inteligentným ovládačom. Iba stlačením tlačidla si môžete otvoriť svoju obľúbenú aplikáciu.

Televízor 70
Televízor 70

Využívajte všetky smart funkcie televízora LG

Vďaka funkcii HbbTV sa televízor stáva ešte interaktívnejším zážitkom, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si televízne zážitky a využívať ďalšie online zdroje a možnosti bez využitia externých zariadení či prepínania medzi jednotlivými aplikáciami. K dispozícii je verzia HbbTV 2.0. Televízor možno ovládať aj gestami. Budete schopní meniť hlasitosť, prepínať kanály, prechádzať menu a vykonávať ďalšie operácie. Televízor vám umožňuje jednoducho otvoriť webový prehliadač. Prechádzajte stránky priamo na obrazovke svojho TV. Využitím smart funkcií si otvoríte možnosť prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah a komunikovať pomocou sociálnych sietí. Zaujímavou možnosťou je schopnosť prehrávať videá s 360° obrazom. Pomocou ovládacieho prvku sa budete schopní posúvať po videu a otáčať pohľadom všetkými smermi. Týmto otvoríte priestor na preskúmanie prostredia a odhalenie detailov, ktoré by v štandardnom videu zostali utajené.

Vyskúšajte nové rozmery zábavy so špičkovou multimediálnou technológiou

LCD LED televízor LG vás nadchne svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ si nestihnete pozrieť svoj obľúbený seriál, nahrajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a pozrite si obsah neskôr. Keď už nebudete mať záujem sledovať televízny program, pripojte pomocou USB externý disk alebo napríklad flash disk a prehrajte si svoj vlastný obsah. Príjemná je funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie umožňuje rýchle a efektívne nájdenie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Využitím základného hotelového režimu môžete nastaviť blokovanie kanálov, obmedziť hlasitosť a ďalšie funkcie.

Rozmery:

98,6 × 156,2 × 37,8 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

90,7 × 5,99 cm (V × H)

Hmotnosť:

31,7 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
70" (177,8 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
124 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
169 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
124 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
169 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
70" (177,8 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
156,2 cm Hotovo!
Výška
98,6 cm Hotovo!
Hĺbka
37,8 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
90,7 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,99 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
89,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
31,7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Zvuk

Výkon reproduktora
20 W Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 70" LG 70UQ8100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 70" LG 70UQ8100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 70" LG 70UQ8100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 70" LG 70UQ8100. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 70" LG 70UQ8100.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií