AP+ nový vizuál AD homeoffice

75" Hisense H75NU9800

Zobraziť katalóg
75" Hisense H75NU9800
Doručenie na
predajňu zadarmo
Televízor – SMART LED, 189cm, 4K Ultra HD 3840×2160, PQI 2700 (120Hz), Quantum Dot, HDR, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, LAN, WiFi, HbbTV, webový prehliadač, Anyview cast, USB nahrávanie, VESA, repro 2× 15W, B
1 830,07 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  HIS020x9 Produktové číslo:  H75NU9800 Stránky výrobcu
75" Hisense H75NU9800 1 830,07 € Rozbalené

75" Hisense H75NU9800

75" Hisense H75NU9800 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

ULED TV – KRÁSA V OBRAZE

KĽÚČOVÉ FUNKCIE PRE VÁŠ DOKONALÝ ZÁŽITOK

ULTRA DIMMING

Hisense Ultra Dimming umožní Hisense H75NU9800 SMART LED presnejšie vykreslenie obrazu vďaka stlmeniu jednotlivých LED diód v mieste, kde je potrebné dosiahnuť sýtejšie čierne farby. Navyše táto funkcia zlepšuje aj reakčný čas, vďaka čomu je zaistené dokonalejšie zobrazenie farieb, bohatší kontrast a vysoká ostrosť obrazu.

DYNAMICKÝ JAS

Táto funkcia maximalizuje rozsah jasu a zlepšuje kontrast pri Hisense H75NU9800 najmenej dvakrát efektívnejšie ako tradičný LED televízor.

ČISTÉ A PRIRODZENÉ FARBY

Na rozšírenie farebného spektra Smart TV Hisense H75NU9800 bol použitý špeciálny optický materiál, ktorý pomocou technológie Hi-View Engine umožňuje dosiahnutie 100 % farebného gamutu meraného podľa štandardu BT.709. Znamená to, že aj pri príjme štandardných signálov môže ULED televízor zobrazovať prirodzený obraz s autentickými a živými farbami.

BALANS ČIERNEJ A BIELEJ

Vďaka technológii HDR Plus si vychutnáte širokú škálu realistických odtieňov čiernej a bielej farby.

PLYNULÝ A JASNÝ POHYB

Patentovaný algoritmus pomocou výkonného audio/video procesora znižuje rozmazanie a oneskorenie rýchleho pohybu. Takže všetko, čo vidíte, je plynulý a čistý obraz.

MEMC

Funkcia na zvýšenie čistoty rýchlo sa pohybujúcich objektov v obraze s technológiou Backlight Scan zníži stopy pohybu. Ultra pohyb je perfektný najmä pre milovníkov športu, pretože rýchly pohyb je zobrazený plynule, hladko a čisto. Prináša tak maximálny zážitok pri sledovaní športových zápasov či pretekov.

ČISTÝ OBRAZ

Celý rad technológií redukcie šumu automaticky analyzuje vstupný signál a odstráni z neho šum. Hisense H75NU9800 tak ponúka čistý obraz a nerušený zážitok zo sledovania vášho obľúbeného programu.

ZVUK AKO V KINE

Hisense Cinema Sound, využívajúci technológiu Dolby Audio, DTS a dbx-TV®, zaisťuje vysokokvalitný priestorový zvuk. Samotný dizajn a výkon reproduktorov tento efekt umocňujú.

OPERAČNÝ SYSTÉM HISENSE VIDAA U2

Rozhranie Hisense VIDAA U2 je jednoduché a rýchle, bez ohľadu na to, či sledujete TV vysielanie alebo 4K video z internetu. K dispozícii je tiež veľké množstvo aplikácií.

ŠPORTOVÝ MÓD

Športový režim v Hisense H75NU9800 prispôsobí všetky nastavenia obrazu aj zvuku pre ten najlepší zážitok pri sledovaní športových prenosov. Takže sa budete cítiť ako na štadióne.

OVLÁDANIE TELEFÓNOM

Stiahnite si aplikáciu „RemoteNOW” z Google Play alebo Apple AppStore pre pohodlné ovládanie vášho televízora aj pomocou mobilného telefónu. Zároveň je možné streamovať videá a fotografie z telefónu či tabletu.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Nahrávanie na USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
168 cm Hotovo!
Výška
108 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
100 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
11 cm Hotovo!
Hmotnosť
44 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je mozne odmontovat spodny stojan na TV a zavesit samotny display na stenu (na konozolu s VESA standardom)?

nativne 120 hz ??

Dobrý den, lze do této televize nainstalovat aplikaci skylink live tv? Děkuji

Dobrý den. Mám dotaz k televizi Hisense H75NU9800. Zajímalo by mne, zda tv kterou nabízíte k prodeji je v klasické záruce, jak dlouho a kde byla vystavena a v jakém je stavu. Také zda má v Ostravě zaručen servis. Děkuji a s pozdravem Rehanek Petr

Príslušenstvo pre 75" Hisense H75NU9800
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií