Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

75" LG 75NANO81

Zobraziť katalóg
75" LG 75NANO81
5 1 hodnotení
Televízor SMART LED, 191cm, 4K Ultra HD, 50Hz, HDR10, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 400×400, repro 40W, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti E
Kód:  WK612g02a1a Produktové číslo:  75NANO813QA Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

75" LG 75NANO81


Chcete si v pohodlí domova užiť filmy v porovnateľnej kvalite ako v kine? Potom by pre vás mohol byť tým pravým televízor LG. Vychutnajte si úžasné obrazové zážitky vďaka technológii LCD LED a podpore formátov HDR10 a HLG. Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, budú vizuálnym pôžitkom. Veľmi potešení budú aj priaznivci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) ponúka uspokojenie aj tým najväčším herným nadšencom. K skvelému obrazu sa rovnako pripája ohromujúci zvuk pod vedením 40W reproduktorov. Smart TV LG využíva novodobú technológiu operačného systému WebOS a jeho vydarený dizajn každého zaujme. Vzhľad doplní čierna farba. Na prichytenie televízora na stenu poslúži držiak štandardu VESA s rozmermi 400×400 mm. Diaľkový ovládač je pribalený k výrobku.

Televízor 75
Televízor 75

Kľúčové prednosti televízora 75" LG 75NANO81

  • Úžasnú filmovú atmosféru, ktorú poznajú len návštevníci kina, prináša televízor LG
  • Ohromujúci vizuálny zážitok ponúkne technológia LCD LED a podporované formáty HDR10 a HLG
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Budete obklopení brilantným zvukom 40W reproduktorov
  • Užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 75" uhlopriečke
  • Smart TV LG je riadený pokročilým operačným systémom WebOS
  • Samozrejmosťou je podsvietenie Edge LED
  • K dispozícii sú funkcie HDR a Local Diming
  • O zvuk ako v kine sa postará technológia Ultra Surround
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly a Canal+

Výnimočne ostrý obraz televízora

Zbavte sa všetkých starostí, pohodlne sa usaďte a naplno si vychutnajte detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 75" uhlopriečke. Televízor LG dokáže vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov, sprostredkovať obraz veľmi podrobne. Označenie 4K znamená, že obraz je vykreslený so štyrikrát väčším množstvom zobrazovaných bodov v porovnaní s klasickou Full HD obrazovkou. Obraz je tvorený 3840 × 2160 pixelmi, a vďaka tomu sú všetky filmy a programy prenášané na obrazovku s excelentnou ostrosťou a bez akejkoľvek straty kvality. Technológia Edge LED sa vyznačuje umiestnením LED diód iba na okrajoch obrazovky a je zaujímavým riešením pre tých, ktorí ocenia TV s tenkým rámčekom a moderným dizajnom. Funkcia lokálneho stmievania je zodpovedná za riadenie podsvietenia v tmavých oblastiach. Local dimming v nich tak dokáže znížiť jas a napriek tomu sa to neprejaví na kvalite jasných častí obrazu.

Televízor 75
Televízor 75

LCD LED sa zaslúži o nezabudnuteľný zážitok zo živých a autentických farieb

Technológia LCD LED TV prináša fascinujúcu zábavu. S LED technológiou ponúka obrazovka vysoký jas, čo pozitívne ovplyvňuje zážitok zo sledovania filmov aj v dobre osvetlených priestoroch. Vo svojej výbave má LED diódy umiestnené za LCD panelom, to zaručuje čistotu obrazu.

Podpora HDR formátov

Tento TV s podporou technológie High Dynamic Range (HDR) poskytuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach vášho obrazu. Konkrétne podporuje štandard HDR10 a HLG. HDR10 upravuje jas obrazu v závislosti od scény s najvyšším jasom.

Televízor 75
Televízor 75

Staňte sa herným profesionálom s televízorom LG

Herné funkcie vám dávajú náskok pred ostatnými hráčmi. Pri hraní hier sa kladie dôraz na výbornú grafiku, okamžité reakcie a nízku odozvu. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) bude hranie naozaj nezabudnuteľné. Televízor LG pracuje ako monitor s vysokou efektivitou, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov.

Najmodernejší operačný systém ukrýva neobmedzenú zábavu

Smart televízor WebOS prináša rozmanité funkcie, ako je Google Assistant a Amazon Alexa. Získate tak možnosť bezdrôtového zdieľania obsahu, zrkadlenia mobilných zariadení alebo PC, využívania hlasových asistentov a začlenenia TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším nenahraditeľným radcom v televíznom svete. Rýchlo a jednoducho pomocou neho napríklad vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo obzvlášť ocenia deti. Budú mať možnosť rýchlo nájsť svoju obľúbenú rozprávku bez nutnosti prepisovať jej názov na klávesnici. Pomocou jediného inteligentného ovládača budete ovládať všetky pripojené zariadenia. Stačí stlačiť tlačidlo a na obrazovke televízora sa objaví vaša obľúbená streamovacia služba.

Využívajte všetky smart funkcie televízora LG

Vďaka pridanej funkcii HbbTV sa televízor stáva viac interaktívnym zážitkom, ktorý dáva používateľom možnosť prispôsobiť si sledovanie televízie a využívať ďalšie online zdroje a funkcie bez toho, aby bolo nutné používať externé zariadenie alebo prepínať medzi rôznymi aplikáciami. K dispozícii je verzia HbbTV 2.0. Vyskúšajte si tiež ovládanie televízora pomocou gest. Môžete jednoducho upravovať hlasitosť, prepínať kanály aj prechádzať menu. Televízor vám poskytne jednoduchý prístup k webovému prehliadaču. Prechádzajte webové stránky priamo na obrazovke TV. Pomocou smart funkcií môžete prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah, komunikovať prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie. Zaujímavou možnosťou je schopnosť prehrávať videá s 360° obrazom. Pomocou ovládacieho prvku sa budete schopní posúvať po videu a otáčať pohľadom všetkými smermi. Týmto získate možnosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by inak zostali neviditeľné.

Objavte svet neobmedzenej zábavy s multimediálnymi funkciami

LCD LED televízor LG vás okúzli svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ práve nestíhate sledovať svoj obľúbený televízny program, zaznamenajte si ho cez USB na svoje vlastné médium a nechajte to na neskôr. Keď už nebudete mať záujem sledovať televízne programy, pripojte prostredníctvom USB externý disk alebo flash disk a pustite si svoj vlastný materiál. Príjemná je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálny režim skenovania vám umožňuje rýchlo a efektívne vyhľadať dostupné televízne a rozhlasové kanály. Základný hotelový režim umožňuje nastavenie blokovania kanálov, obmedzenia hlasitosti a ďalších funkcií.

Rozmery:

104,3 × 167,5 × 40,5 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

96,4 × 4,45 cm (V × H)

Hmotnosť:

40 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
106 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Spotreba v HDR režime
187 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
106 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Spotreba v HDR režime
187 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
167,5 cm Hotovo!
Výška
104,3 cm Hotovo!
Hĺbka
40,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
96,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,45 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
89,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
40 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 75" LG 75NANO81 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" LG 75NANO81. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 75" LG 75NANO81. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 75" LG 75NANO81. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 75" LG 75NANO81.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií