Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

75" LG 75QNED87

Zobraziť katalóg
75" LG 75QNED87
5 1 hodnotení
Televízor SMART QNED, 191cm, 4K Ultra HD, 100Hz, Mini LED, HDR10, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 400×400, repro 40W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK612g14b Produktové číslo:  75QNED873QB Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

75" LG 75QNED87


Radi by ste aj doma zažili rovnakú filmovú atmosféru ako v kine? V tom prípade rozhodne stojí za zváženie televízor LG z radu LG QNED. Skvelé obrazové zážitky získate najmä vďaka technológii QNED a podpore formátov HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne pohltia. Obrovskú radosť budú mať aj priaznivci rýchlych scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) a AMD FreeSync Premium uspokojí všetkých náruživých herných nadšencov. K vynikajúcemu vizuálnemu zážitku sa pripája aj skvelý zvuk v podaní 40W reproduktorov. Smart TV LG je riadený pokročilým operačným systémom WebOS a jeho vydarený dizajn každého zaujme. K zaujímavému stvárneniu prispieva strieborná farba. Televízor môžete pripevniť na stenu pomocou držiaka VESA s rozmermi 400×400 mm. Diaľkový ovládač nájdete vnútri balenia.

Televízor 75
Televízor 75

Kľúčové vlastnosti televízora 75" LG 75QNED87

  • Obraz ako na filmovom plátne vám sprostredkuje televízor LG radu LG QNED
  • Skvelé obrazové zážitky vám ponúkne technológia QNED a podporované formáty HDR10, HLG a Dolby Vision IQ
  • Milovníci dynamických scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Ohromí vás zvuk 40W reproduktorov
  • Doprajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 75" uhlopriečke
  • Smart TV LG využíva novodobý operačný systém WebOS
  • Výrobca pridal aj podsvietenie Mini LED
  • K dispozícii je rovnako aj HDR a Local Diming
  • Zvuk ako v kine obstará Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Obľúbená filmová tvorba a seriálová produkcia zo služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly a Canal+

Obraz televízora vám poskytne mimoriadny zážitok

Posaďte sa a užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 75" uhlopriečke. Televízor LG vám vďaka vysokému počtu pixelov rozmiestnených po celej obrazovke poskytne veľmi podrobný obraz. Značenie 4K vyjadruje štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní so štandardným Full HD rozlíšením. Obrazová kvalita je definovaná 3840 × 2160 pixelmi, a tak je možné preniesť k vám na obrazovku film či program bez straty kvality. Technológia Mini LED je rozdelená medzi množstvo zón, čo prináša zlepšenie kontrastu a podania čiernej farby. Riadenie podsvietenia v tmavých oblastiach má na starosti funkcia lokálneho stmievania. Local dimming v nich tak dokáže znížiť jas bez toho, aby to malo výrazný negatívny vplyv na kvalitu jasných častí obrazu.

Televízor 75
Televízor 75

QNED na jedinečný zážitok z intenzívnych a verných farieb

Technológia QNED TV poskytuje neuveriteľný zážitok. S QNED technológiou sa môžete tešiť na široký pozorovací uhol, obraz tak bude pôsobivý a čistý aj pri sledovaní z rôznych uhlov.

Podporuje rôzne formáty HDR

Tento TV podporuje technológiu High Dynamic Range (HDR), ktorá umožňuje rozšírenú reprodukciu detailov zároveň v tmavých aj svetlých častiach snímanej scény. Presnejšie ide o technológiu HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Jas obrazu je pri HDR10 upravený na základe scény s maximálnym jasom. Dolby Vision IQ predstavuje rozšírenie pôvodného Dolby Vision Senzor tejto inteligentnej technológii umožňuje sledovať množstvo svetla v okolí televízora a automaticky upraviť obraz na dosiahnutie najlepších výsledkov.

Televízor 75
Televízor 75

Staňte sa špičkovým hráčom s televízorom LG

Herné funkcie vám dávajú náskok pred ostatnými hráčmi. Kvalitné vizuálne spracovanie, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie majú zásadný význam pri hraní hier. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) a AMD FreeSync Premium bude hranie naozajstný zážitok. Využitím technológie VRR budú hry zobrazené s plynulým obrazom a bez trhania, pričom rýchla obnovovacia frekvencia sa postará o minimálnu odozvu. Televízor LG funguje ako monitor s vynikajúcou efektivitou, čo umožňuje plynulé a presné zobrazenie hier a uspokojí aj tých najnáročnejších.

S najmodernejším operačným systémom si užijete neobmedzenú zábavu

Smart televízor WebOS skrýva veľa atraktívnych funkcií, ako je Google Assistant a Amazon Alexa. Môžete tak využívať bezdrôtovú technológiu, zrkadlenie či hlasové povely. Navyše môžete zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent sa tak môže stať vaším sprievodcom vo svete TV technológií. Jednoducho a rýchlo pomocou neho napríklad vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo uvítajú najmä najmladší diváci. Rýchlo si nájdu svoju obľúbenú rozprávku bez nutnosti ručne prepisovať názov na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia môžete ovládať jednoducho jediným inteligentným ovládačom. Iba stlačíte tlačidlo a na televízore sa vám zobrazí vaša obľúbená aplikácia.

Televízor 75
Televízor 75

Využívajte všetky smart funkcie televízora LG

Pomocou pridanej funkcie HbbTV sa televízor premení na interaktívny zážitok, ktorý dáva používateľom možnosť prispôsobiť si sledovanie televízie a využívať ďalšie online zdroje a funkcie bez toho, aby bolo nutné používať externé zariadenie alebo prepínať medzi rôznymi aplikáciami. K dispozícii máte verziu HbbTV 2.0. Televízor podporuje ovládanie pomocou gest. To vám umožní upravovať hlasitosť, prepínať kanály aj prechádzať menu. Cez televízor sa ľahko dostanete k webovému prehliadaču. Prechádzajte stránky priamo na obrazovke svojho TV. Vďaka smart funkciám budete mať prístup k prehliadaniu internetového obsahu, vyhľadávaniu informácií, sledovaniu videí, streamovaniu online obsahu a komunikácii cez sociálne siete. Originálnym prvkom je prehrávanie videa v režime 360°. Môžete si tak pozrieť video z rôznych perspektív. Týmto sa otvorí možnosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by v štandardnom videu zostali skryté.

Skvelý televízor, ktorý uspokojí každého z vás

Umožňuje interakciu a zdieľanie dát s ďalšími inteligentnými zariadeniami cez WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA a Miracast. Zvuk ako v skutočnom kine prinášajú moderné technológie Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround. Dolby Atmos prináša reprodukciu 3D priestorového zvuku za použitia väčšieho množstva kanálov. Jeden kanál tak môže zahŕňať zvuk streľby a druhý kanál mechaniku zbrane, to zaručuje vyššiu presnosť a reálnosť umiestnenia zvuku v priestore.

Televízor 75

Prispôsobte svoj multimediálny svet vlastným potrebám

QNED televízor LG vás osloví svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ nestíhate svoj obľúbený program, zaznamenajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a pozerajte ho neskôr. Keď vás prestane baviť televízny program, môžete pomocou USB pripojiť externý disk alebo napríklad flash disk a prehrávať si, na čo máte práve náladu. Príjemná je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie umožní rýchle a efektívne vyhľadanie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Využitím základného hotelového režimu môžete nastaviť blokovanie kanálov, obmedziť hlasitosť a ďalšie funkcie.

Rozmery:

103,6 × 167,3 × 40,5 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

96,3 × 4,49 cm (V × H)

Hmotnosť:

42,7 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
135 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
207 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
135 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
207 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
75" (190,5 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QNED Hotovo!
Podsvietenie
Mini LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10, HLG, Dolby Vision IQ Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
167,3 cm Hotovo!
Výška
103,6 cm Hotovo!
Hĺbka
40,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
96,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,49 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
89,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
42,7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

aky je prosim rozdiel oproti 75QNED86?

Diskusia a poradňa k 75" LG 75QNED87
Príslušenstvo pre 75" LG 75QNED87 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" LG 75QNED87. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 75" LG 75QNED87. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 75" LG 75QNED87. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 75" LG 75QNED87.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií