Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

86" LG 86SJ957V

Zobraziť katalóg
86" LG 86SJ957V
Televízor Super UHD SMART LED, 218cm, 4K Ultra HD, True Motion 200 (100Hz), Active HDR s Dolby Vision, Nano Cell Color, Local Diming, DCI 91%, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4x HDMI, 3x USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA, Bluetooth, HbbTV, Miracast, WiDi, web prehliadač, magické spojenie s mobilom, magický ovládač AN-MR650A, USB nahrávanie, webOS 3.5, VESA/LSW640, Harman/Kardon 5.2k 80W, A
Kód:  WK607z4 Produktové číslo:  86SJ957V Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

86" LG 86SJ957V


Živý a jasný obraz z každého uhla

Najnovšie technologické inovácie sú zabudované do jedinečného IPS panelu s rozlíšením Ultra HD. Vďaka technológii IPS si teda užijete báječný obraz z akéhokoľvek uhla, bez skreslenia. Pozvite celú rodinu alebo priateľov a užite si dokonalý zážitok v podaní Smart TV od LG.

Živé farby

True Color Accuracy využíva pokročilý algoritmus farebného mapovania na efektívnu korekciu farieb, vďaka čomu televízor poskytuje detailný obraz s prirodzenými farbami.

Skvelý vizuálny zážitok pre každého

Televízor LG vás nijako neobmedzuje. Pohodlne sa usaďte kdekoľvek vo vašej obývačke a užívajte si perfektný obraz s výnimočnými farbami a kontrastom, ako by ste sedeli priamo oproti obrazovke.

Multi HDR s Dolby Vision™

Technológia pokročilého formátovania televízora LG Super UHD podporuje niekoľko algoritmov High Dynamic Range, ako sú napr. HLG, HDR10 a Dolby Vision™. Získajte zážitok HDR z viacerých zdrojov.

HDR10 / HLG

Modely radu SJ957V ponúkajú kompatibilitu s formátmi HDR10 na prehrávanie Blu-ray a HGL na vysielanie. Zásluhou dynamických dát vytvorených touto technológiou na každú scénu zvlášť, je obsah zobrazený v lepšej kvalite.

Ultra Luminance

Túžite po jasnej bielej a tmavej čiernej farbe? S technológiou miestneho stmievania je to absolútna samozrejmosť. Táto technológia pozdvihne najjasnejšie scény na úplne novú úroveň a tie najtemnejšie scény prebudí k životu.

Moderná konštrukcia, maximálny obraz

Takmer žiadne okraje vďaka precíznemu spojeniu panelu s kovovým šasi. Vďaka tejto modernej architektúre bude televízor LG Super UHD ozdobou každej obývacej izby.

Profesionálny zvuk z dielne odborníkov

Vysoko kvalitný systém reproduktorov z dielne spoločnosti Harman / Kardon poskytuje úplne mimoriadny zvukový pôžitok. Výsledok spolupráce s profesionálmi v podobe čistého a mohutného zvuku v plnom rozsahu sa teraz presúva do vašej obývačky.

Rozhranie webOS 3.5 - nekonečný zdroj zábavy

Prístup na internet, prehrávanie filmov a hudby a obľúbené služby ako je Netflix a Amazon, to všetko máte teraz na dosah ruky. Jednoduchá navigácia prostredníctvom magického ovládača (Magic Remote) umožní pohodlnú komunikáciu s televízorom pomocou kurzora, klikanie a rolovanie na obrazovke. Na zabezpečenie vášho väčšieho komfortu môžete jednotlivé funkcie ovládať aj hlasovými príkazmi.

 
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
86" (218,44 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
86" (218,44 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
193,8 cm Hotovo!
Výška
117,6 cm Hotovo!
Hĺbka
36,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
111,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
54,6 kg Hotovo!
VESA prichytenie
600×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky Smart TV LG
» Všetky 4K televízory LG
» Všetky herné televízory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Naozaj nema 3D?

Foto zadního panelu s konektory je reálné jako na TV co prodáváte? Optical digital audio out na foto je jiný než obvykle a obávám se, že klasický digitální audio kabel by v tomto případě nešel použít.

Diskusia a poradňa k 86" LG 86SJ957V
Príslušenstvo pre 86" LG 86SJ957V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 86" LG 86SJ957V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 86 "LG 86SJ957V.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií