American Refrigerators with Drawer - French Door – Amazing Deals

Catalogue
Price
-
Availability
Order status
Customer reviews
Brands
HISENSE
(1)
Filter
In this category, you will find great deals on american Refrigerators with Drawer - French Door. We currently have 1 best-selling items in the american Refrigerators with Drawer - French Door category. Looking for the lowest-priced american Refrigerators with Drawer - French Door? Check out the cheap american Refrigerators with Drawer - French Door category.
1 item
HISENSE RF540N4SBI2 - American Refrigerator
Free
delivery
4.7
HISENSE RF540N4SBI2 + Súťaž o lístky na ME vo futbale
American Refrigerator -, with drawer, energy efficiency class E, refrigerator capacity 302 l, 3 fridge shelves, 2 freezer trays, 2 cooling circuits, size 181,7 × 79,4 × 70,6 cm (H × W × D)
Discounted -20 %
798.90 € 998.90 €
Buy
In stock > 5 pcs
Order Code: HISCHL084
BoschBosch predstavuje nové modely chladničiek s francúzskymi dverami Nové chladničky Bosch s francúzskymi dverami sú mimoriadne priestranné, pohodlné a udržateľné. Nechýbajú im inovatívne funkcie, ako sú systém MultiAirflow, technológia NoFrost či zóna VitaFresh, navyše disponujú extra kapacitou s objemom až 605 litrov.
Hľadáte rýchly a efektívny spôsob, ako na rozmrazovanie chladničky a mrazničky? V tom prípade si prečítajte náš článok. Pripravili sme pre vás jednoduchý návod, ako na to. Pridáme tiež pár užitočných rád a tipov, vďaka ktorým predĺžite životnosť vášho spotrebiča aj...
Aby mali potraviny v chladničke správne podmienky a aby chladnička dobre a dlho slúžila, je treba ju pravidelne čistiť a starať sa o ňu. V našom článku vám poradíme, ako na čistenie chladničky, ako odmraziť chladničku aj ako odstrániť zápach z chladničky.
ArticleAko sa starať o chladničku (NÁVOD) V našom článku sa dozviete všetko o správnej prevádzke chladničky aj o tom, ako chladničku čo najefektívnejšie užívať. Poradíme vám, aká je správna teplota v chladničke alebo akým spôsobom by mala prebiehať prevádzka chladničky. Taktiež sa bližšie pozrieme na to, prečo...
Na teplote vo vnútri chladničky a mrazničky záleží. Ak chladíte a mrazíte potraviny správne, vydržia oveľa dlhšie čerstvé. V našom článku sa dozviete, aká je optimálna teplota vo vnútri chladničky a mrazničky a ako ju nastaviť.
Hľadáte novú chladničku, ale nechce sa vám prechádzať parametre všetkých modelov a ich recenzie? Pripravili sme pre vás prehľad najlepších chladničiek, či už bez cenového limitu, alebo v strednej cenovej triede či lacné chladničky so skvelým pomerom cena a výkon. V...
More articles All articles
P-DC1-WEB19
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info