Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Amzer Double Layer Hybrid ružové

Zobraziť katalóg
Amzer Double Layer Hybrid ružové
Puzdro na mobil so stojanom, pre LG G3 (D855)
Kód:  AMZE02l2e Produktové číslo:  97172

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Amzer Double Layer Hybrid ružové

Chcete udržet vašeho mobilního miláčka v perfektním stavu a bezpečí? Pak si pořiďte toto perfektní pouzdro od společnosti Amzer. Pouzdro se skládá ze dvou do sebe perfektně zapadajících částí. Přední část mírně překrývá mobilní telefon, díky čemuž chrání display před poškrábáním. V zadní části je pak uschován perfektní a velmi praktický stojánek. Navíc je toto pouzdro vyvedeno ve velmi elegantní růžové barvě.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a funkcie
Integrovaný stojan Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Integrovaný stojan Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Amzer Double Layer Hybrid ružové Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amzer Double Layer Hybrid růžové. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amzer Double Layer Hybrid Rohr. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amzer Double Layer Hybrid Rohr. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Amzer kétrétegű hibrid rózsaszín.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií