Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bylinky_pro_web.jpg

Bylinky v tehotenstve, je potrebné sa im vyhýbať?

Hoci sa to nezdá, bylinky používame takmer denne. Dochucujeme s nimi pokrmy, varíme si ukľudňujúce bylinné čaje a doprajeme si relaxačné bylinné masáže alebo aromaterapie. V tehotenstve sa toho všetkého nemusíte úplne vzdať, ale určite nebude na škodu to obmedziť. Aj keď to priamo na vás nemusí mať negatívny vplyv, vaše bábätko to môže znášať inak. Bylinky v tehotenstve môžu byť rovnako prospešné ako aj zradné. V našom článku sa spoločne pozrieme na účinky harmančeka, mäty, maliníka, rasce a mnohých ďalších byliniek v tehotenstve. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/vitaminy-v-tehotenstvi-nahled.jpg

Sedem vitamínov a látok, ktoré by tehotnej žene nemali chýbať

V dnešnom článku sme si posvietili na vitamíny a minerály, o ktorých by mala každá nastávajúca mamička vedieť. Aké vitamíny pre tehotné ženy sú vhodné v 1. trimestri, aké v 2. trimestri a ktorým vitamínom sa v tehotenstve, naopak, vyhnúť? Prečítajte si náš článok zameraný na 7 najdôležitejších vitamínov a minerálnych látok pre tehotné ženy. Objavte spolu s nami všetky dôležité vitamíny a spríjemnite si celé tehotenstvo tým, že vaše telo bude mať všetko potrebné. Read more »
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info