AD homeoffice AD homeoffice

ASUS Zenfone GO ZB500KL červený

Zobraziť katalóg
ASUS Zenfone GO ZB500KL červený
4,5 76 hodnotení
Mobilný telefón 5,0" IPS 1280 x 720, procesor Qualcomm Snapdragon 410 Quad Core, RAM 2 GB, interná pamäť 16 GB, microSDXC až 128 GB (zdieľaný slot pre SIM), fotoaparát 13 Mpx + 5 Mpx, GPS, WiFi, bluetooth, 3G/LTE, microUSB, Dual SIM ( 2x Micro SIM), batéria 2600 mAh, Android 6.0
Kód:  AST014e Produktové číslo:  ZB500KL-1C042WW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS Zenfone GO ZB500KL červený

vlastnosti telefónu

143,7 mm

vypnuté
ASUS Zenfone GO

70,85 mm

vypnuté
ASUS Zenfone GO

11,25 mm

Hmotnosť telefónu: 150 g

Úhlopříčka displeje

5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Google Android 6.0 Marshmallow

typ operačného systému

Výdrž baterie

2 600 mAh

kapacita batérie

MicroSim

2 × micro SIM

typ SIM karty

Rozměry

70,85 × 143,7 × 11,25 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

16 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx + 5 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE (4G)

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC (až 128 GB)

slot pre pamäťové karty

Váha

150 g

hmotnosť telefónu

Vyjadrite svoj štýl pomocou inteligentného telefónu ASUS ZenFone Go ZB500KL so skvelou výbavou za skvelú cenu. Vďaka ergonomickému vyhotoveniu sa dobre drží a nízka hmotnosť len 150 g vašu ruku nijako nezaťaží. Vychádza z dizajnu, ktorý bol inšpirovaný ultrabookmi ZENBOOK s klasickými dizajnovými elementmi, inšpirovanými učením ZEN. Ovládacie tlačidlá sú preto netradične umiestnené na zadnej a hornej strane, kde sa ovládajú úplne intuitívne a nepôsobia rušivým dojmom.

Kľúčové vlastnosti

  • Čistý a jednoduchý dizajn vychádzajúci z radu ZEN
  • Ovládacie tlačidlá na zadnej a hornej strane na intuitívne ovládanie
  • Štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon zabezpečí plynulý chod
  • Kvalitný obraz a fotoaparát s exkluzívnymi technológiami ASUS
  • Podpora funkcie Dual SIM
  • Operačný systém Android 6.0 s nadstavbou ZenUI
  • Dostupný v niekoľkých farebných variantoch

Špičková obrazová kvalita

IPS displej s veľkosťou 5" je akurát tak veľký, aby poskytol pohodlné používanie vrátane surfovania na internete alebo sledovanie videa a zároveň sa ľahko zmestil do vrecka. Vďaka technológiám ASUS HDR a Pixel Enhancing vám poskytne čistý obraz s väčšou ostrosťou, vyšším jasom a žiarivejšími farbami.

Ďalšie devízou modelu je tiež prítomnosť 13 Mpx PixelMaster fotoaparátu, vďaka ktorého objektívu s neuveriteľnou svetelnosťou f/2.0 môžete zhotovovať prekreslené a ostré snímky aj za zlého svetla. Vami vytvorené fotografie tak budú vždy ostré a v profesionálnej kvalite. Samozrejmosťou je  automatické zaostrovanie a vstavaný LED blesk.

Svižné multimédiá aj multitasking

Ani po stránke výkonu nie je ZenFone Go pozadu. Jeho srdcom je rýchly štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon, ktorého výkon postačí na prehranie všetkých vašich obľúbených multimédií, svižné prehliadanie internetu aj hranie hier. V spojení s 2 GB operačnej pamäte je tak zariadenie pripravené aj pre viac úloh naraz, takže nebudete nijako obmedzovaní, či už počas zábavy, či v rámci pracovného nasadenia. Pre všetky dáta máte k dispozícii 16 GB zabudovanej pamäte, ktorú možno rozšíriť kartami microSDXC o ďalších 128 GB.Vo výbave je aj obľúbená funkcia Dual SIM, vďaka ktorej môžete používať dve SIM karty súčasne.

S prostredím ZenUI budete unikátny

Okúste slobodu nového prostredia v nadstavbe priamo od výrobcu, ktorou vás operačný systém Android 6.0 Marshmallow posunie na novú úroveň. ASUS zapracoval na používateľskom rozhraní, vďaka čomu je pohyb v prostredí prirodzenejší, rýchlejší a múdrejší. Samozrejmosťou sú pokročilá personalizácia, používateľská témy, vďaka ktorým si môžete svoj prístroj vizuálne upraviť celkom podľa svojich predstáv. Od ikon cez živé tapety až po fonty - ZenFone Go bude vyzerať presne tak, ako sa vy budete cítiť.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vymeniteľná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1 GHz (1 000 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!
Typ vedľajšej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 6.0 Marshmallow Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

co znamená ten sdílený slot se sim

Dobrý den, kdy bude prosím tento model v červené barvě k dispozici?

Dobrý den, u většiny telefonů je napsáno, že je lokalizovaný pro CZ. U tohoto to není. Mám chápat, že to neumí česky? Díky

Dobrý den můžu se zeptat, jestli tento Mobil bude brát peměťovou kartu MicroSDHC místo MicroSDXC ? Předem Děkuji za odpověď :-D

docela jsem sklamaná..,tím jak dlouho trvá zboží doručit.Objednávala jsem 11.4 a příjde až kolem 17.4. což je docela pozdě..:(

Dobry den. ZB500KL v CERNE barve nema v popisu zmineny gyroskop a v barve CERVENE prozmenu gyroskop psany je.. Jeli tomu opravdu tak, muzu tedy pocitat s tim ze po zakoupeni telefonu v CERVENE barve budu vlastnit telefon, ktery gyroskop opravdu ma?Dekuji za rychlou odpoved.

Dobrý den, chci se zeptat zda mobil ASUS Zenfone GO ZB500KL je vhodný pro VR brýle a pokud ano tak který typ brýlí lze použít? Mohu použít i např. iGET Virtual R1?

Protože jsem na svou otázku dostal pouze nesmyslnou odpověď, pokládám ji znovu :-) : Dobrý den, jak by správně měla fungovat notifikační dioda u tohoto modelu? Z používání mám zatím tu zkušenost, že notifikuje pouze průběh a konec nabíjení. Ale zmeškané hovory, zprávy apod. vůbec "neřeší". Jestli je to někde v nastavení, nevím kde hledat, ale ve výchozím nastavení je dioda pouze k indikaci nabíjení a jeho dokončení. Díky za info nebo radu.

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda bude v prodeji barva Stříbrně modrá (silver blue) a kdy.

Dobrý den, jaké dokoupit originální pouzdro - lze toto? https://www.alza.cz/asus-view-flip-cover-cerne-d3784057.htm?catid=18848328

12
Diskusia a poradňa k ASUS Zenfone GO ZB500KL červený
Príslušenstvo pre ASUS Zenfone GO ZB500KL červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Zenfone GO ZB500KL červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Zenfone GO ZB500KL rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Zenfone GO ZB500KL rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS Zenfone GO ZB500KL piros.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií