Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Asus ZenPad 8 (Z380M) tmavosivý

Zobraziť katalóg
Asus ZenPad 8 (Z380M) tmavosivý
4,7 32 hodnotení
Tablet – MediaTek MT8163 Quad-core 1.3GHz, dotykový 8", 1280×800 IPS, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, microSD až 64GB, WiFi, bluetooth, GPS, kamera 5MPx+2MPx, microUSB, 4000mAh batéria, Android 6.0
Kód:  ASX1015a Produktové číslo:  Z380M-6A026A Stránky výrobcu
Asus ZenPad 8 (Z380M) tmavosivý Predaj skončil

Asus ZenPad 8 (Z380M) tmavosivý

vypnuté
 ASUS ZenPad 8

Štýlový dizajn

Dizajn tabletu ASUS ZenPad 8.0 sa nesie na vlne moderných vplyvov a jednoduchého čistého vzhľadu, ktoré z neho robia univerzálneho a štýlového spoločníka. Tieto prvky sú inšpirované zenovou filozofiou: vyvážená kombinácia krásy a výkonu, elegantné krivky, jedinečný dizajn a štýlová povrchová úprava z reliéfnej kože robia z tabletu ASUS ZenPad 8.0 luxusné zariadenie, ktoré sa hodí do akéhokoľvek prostredia.


Väčší, napriek tomu menší

ASUS ZenPad 8.0 je 8-palcový tablet, ktorého displej zaberá 76,5 % čelnej plochy - ide o neuveriteľný technologický počin, ktorý bol  dosiahnutý zmenšením šírky rámčeka na úplné minimum.

vypnuté
 ASUS ZenPad 8

vypnuté
 ASUS ZenPad 8

Živý a bohatý obraz na tablete porovnateľný s HDTV

ASUS VisualMaster je súprava exkluzívnych technológií vizuálneho vylepšenia, ktoré kombinujú hardvér a softvér optimalizujúci všetky aspekty zobrazenia - vrátane kontrastu, ostrosti, farieb, čistoty a jasu. Výsledkom je neuveriteľne realistický obraz. S technológiami ASUS VisualMaster máte pocit, akoby ste tam naozaj boli.


Inteligentný kontrast

Inteligentné vylepšenie kontrastu analyzuje a optimalizuje každý pixel obrazu pred tým, než je reprodukovaný, takže dokáže vykresliť viac detailov v najjasnejších častiach aj v tieňoch a odhaliť skutočnú krásu ukrytú vo vašich snímkach. Aj výrazné zlepšenie detailnosti zaručuje ostrejší a vernejší obraz.

vypnuté
 ASUS ZenPad 8

vypnuté
 ASUS ZenPad 8

Výkon na rýchlu a plynulú prácu

Výkonný štvorjadrový procesor MediaTek, použitý v ASUS ZenPad 8, si ľahko poradí aj s niekoľkými spustenými aplikáciami naraz. Ponúka fantastickú multimediálnu zábavu a úžasnú výdrž batérie až 10 hodín pri prehliadaní webu alebo prehrávaní videa. Dáta uložíte do 16 GB úložiska, ktoré je možné rozšíriť  kartami Micro SD s veľkosťou až 64 GB. Na internet sa môžete pripojiť pomocou WiFi a nechýba ani rozhranie bluetooth aj GPS.


Veľké možnosti prispôsobenia

ASUS ZenPad 8.0 ponúka inovatívne vyhotovenie, ktoré umožňuje jednoduché prispôsobenie tabletu pomocou výmeny krytov. Tieto kryty menia nielen farbu tabletu, ale pridávajú aj extra funkcie a dokonale ladia so štýlom tabletu ASUS ZenPad 8.0. ASUS Audio Cover je zábavné príslušenstvo, ktoré vášmu tabletu ASUS ZenPad 8.0 dodá 5.1 priestorový zvuk. O ďalšie vylepšenia sa starajú technológie DTS-HD Premium Sound a SonicMaster, takže si na tablete ASUS ZenPad 8.0 budete môcť užívať naozaj dokonalý zvuk

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Podporuje tablet funkci usb host, děkuji za odpoved

Dobrý deň,je mozneek tomuto tabletu pripojiť klavesnicu?

Dá se do tohoto tabletu vložit sim karta, kvůli připojení na internet?

Dobrý den,prosím poradíte mi jak přesunout-návod-hry,aplikace z interní paměti na sd kartu,musí se něco někde povolit,nastavit vůbec se mi to nedaří.Děkuji

da sa v tomto tablete nastavit pamatova karta ako sucast interneho uloziska?

V parametroch mate pisane, ze vydrzi 8hodin, ale v popise produktu, je "výdrž batérie až 10 hodín". 4000 mAh by mala byt tych 10h, tak neviem preco vidim 8h aj na inych strankach. Jedna sa o ten isty model, tym som si isty.

Da sa aktualizovat na Android 7 alebo dokonca aj 8?

Dobrý den, proč u tohoto tabletu uvádíte maximální kapacitu paměťové karty 64GB když výrobce ASUS uvádí u tohoto modelu maximální kapacitu 128GB?

Jáký má tenhle tablet BlueTooth

Hezký večer mohu se zeptat zda je tento tablet vhodný pro hry? děkuji

123
Diskusia a poradňa k Asus ZenPad 8 (Z380M) tmavosivý
Príslušenstvo pre Asus ZenPad 8 (Z380M) tmavosivý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus ZenPad 8 (Z380M) tmavě šedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus ZenPad 8 (Z380M) dunkelgrau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus ZenPad 8 (Z380M) dunkelgrau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Asus ZenPad 8 (Z380M) sötétszürke.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií