Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS USB-N10 Nano

Zobraziť katalóg
ASUS USB-N10 Nano
4,4 88 hodnotení
WiFi USB adaptér – 802.11b/g/n až 150Mbps, USB
Kód:  NM022s5 Produktové číslo:  90IG05E0-MO0R00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS USB-N10 Nano

Užite si bezdrôtovú slobodu

Asus USB-N10 Nano sa radí medzi najmenšie bezdrôtové USB adaptéry na svete. Vďaka svojmu miniatúrnemu telu sa veľmi ľahko prenáša a tiež zaberá len minimum priestoru. Jednodielne telo ponúka skvelé možnosti uchytenia a miniatúrne rozmery dovolia nechať adaptér zapojený aj počas prenášanie notebooku v taške.


Prenos dát v HD kvalite

ASUS USB-N10 Nano poskytuje lepší bezdrôtový výkon pre vaše PC než predchádzajúce bezdrôtové technológie 802.11g. Využíva vo svojej triede najlepšiu MIFA anténu, ktorá zaisťuje stály prenos dát v HD kvalite a zvyšuje dosah bezdrôtového príjmu.


Zdieľanie bezdrôtového pripojenia

Vstavaná funkcia softvérového prístupového bodu umožňuje bezdrôtovo zdieľať internetový signál s inými počítačmi a zariadeniami. Nechýba ani možnosť spravovať oprávnenia jednotlivých pripojení pre optimalizáciu bezdrôtovej siete.


Podpora viacerých OS

S USB-N10 Nano môžete ľahko využívať bezdrôtové siete na rôznych platformách. Zariadenie je kompatibilné s väčšinou operačných systémov, ako je napr. Windows, Linux a Mac.


Doplňujúce informácie:

Štandard siete:
IEEE 802.11 b/g/n

Rozhranie:
USB 2.0

Prevádzkové frekvencie:
2,4 GHz

Prevádzkový kanál:
11 pre S. Ameriku, 13 Európa (ETSI)

Product Segment:
N150 instant easy access; 150 Mbps

Výstupný výkon:
Režim b: 15.5 dBm
Režim g: 13.5 dBm
Režim n: 12.5 dBm

Modulácia:
64QAM, 16QAM, QPSK, BPSK, CCK, DQPSK, DBPSK, OFDM

Pomocné programy:
Nastavenie bezdrôtovej siete, WPS Wizard

Zabezpečenie:
64-bitové WEP, 128-bitové WEP, WPA2-PSK, WPA-PSK

Certifikácia:
CE, FCC, C-Tick, IC, NCC

Rozmery:
14,9 mm × 17,4 mm × 7,1 mm (Š x H x V)

Hmotnosť:
2 g (Iba zariadenie)

Životné prostredie:
Prevádzková teplota: 0 °C až 40 °C (32 °F až 104 °F)
Prevádzková vlhkosť: 10 % až 90 % (nekondenzujúci)
Skladovacia vlhkosť: 10 % až 95 % (nekondenzujúci)

Operačný systém:
Windows 8
Windows 7
Windows Vista
windows XP
Mac OS X 10.8
Linux

Parametre a špecifikácia

WiFi
802.11n, 802.11g, 802.11b Hotovo!
Verzia WiFi
WiFi 4 Hotovo!

Parametre WiFi

WiFi
802.11n, 802.11g, 802.11b Hotovo!
Verzia WiFi
WiFi 4 Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky USB redukcie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Funguje to na linuxe?

odporucam stiahnut ovladac z oficialnej stranky. ten z cd sa mi nepodaril rozchodit aj ked na krabici je win10 support. adapter bol pre pc aj po instalacii z cd neviditelni ako by nebol zapojeny (skusal som vsetky usb porty) skusal som 3-4 krat odinstalovat a naistalovat a nic. stiahol som ten z asusu a hned bez problemov fici...

Lze použít pro příjem wifi u TV? Díky.

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda musí byt cd použito, mám takový problém muj počítatač (https://www.alza.cz/alzapc/alza-gamebox-gtx1060?dq=5095949) nemá mechaniku..

zdravím je toto přijímač Wifi nebo to wifi vysílá? Děkuji

Ma niekto otestovany tento adapter na Windows 10? Oficialna podpora je do Win8, tak ze ci bude bez problemov fungovat. Dakujem

Dobrý den, na základě seznamu podporovaných OS jsem tento adaptér doporučil kamarádce, která si ho tento týden koupila. Bohužel na dodaném CD chybí ovladače pro Win XP, který ona právě potřebuje, páč potřebuje rozjet wi-fi na starším stroji. Stáhl jsem tedy ovladače z roku 2013 přímo z asus stránek, což pomohlo, jenže ty zase nepodporují WPA2, což ona potřebuje, páč její AP vyžaduje toto vyšší zabezpečení. Existuje prosím ovladač pro Win XP s podporou WPA2 nebo doporučíte výměnu zboží případně existuje jiné řešení? Díky za odpověď.

Nepodarilo se mi rozchodit jako SW AP jak je inzerovano. Sit jsem rozchodil, klienty jsem rozchodil (pouzitim utility Asusu, AP ma pouze pevnou statickou adresu), sdileni ve W7 nastavil a presto pripojeni k internetu nejde, v podstate proto, ze nejde nastavit ani prenest nastaveni brany (GW). Podarilo se to nekomu?

Dobry den, muzete mi udat dosah tohoto adapteru? Mam wifi pres patro v dome, tak jestli mi chytne signal. Diky

Pěkně prosím, když je u tohoto WiFi USB adaptéru https://www.alza.cz/asus-usb-n10-nano-d510617.htm?catid=18851697 uveden Operační systém Windows 8, Windows 7, Windows Vista Windows XP, Mac OS X 10.8, Linux, bude to běhat i ve Windows 10?

12
Diskusia a poradňa k ASUS USB-N10 Nano
Príslušenstvo pre ASUS USB-N10 Nano Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS USB-N10 NANO B1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WiFi Adapter ASUS USB-N10 USB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WiFi Adapter ASUS USB-N10 USB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS USB-N10 Nano.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií