AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CONNECT IT BT403

Zobraziť katalóg
CONNECT IT BT403
4,5 253 hodnotení
Bluetooth adaptér externý, vstupy/výstupy radiča: Bluetooth 4.0, pripojenie USB 2.0, dosah 100 m
Kód:  JD740p5 Produktové číslo:  CI-479 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT BT403

Miniatúrny Bluetooth adaptér CONNECT IT BT403 predstavuje vynikajúcu voľbu v prípade, že chcete spárovať technológiou Bluetooth disponujúcim zariadením s tým, ktoré ho v základnej výbave nemá. BT403 je navyše veľmi výkonné zariadenie, ktoré je možné zasunúť do USB portu počítača, čím získate možnosť bezdrôtovo pripojiť až 7 zariadení naraz, to všetko pri zachovaní veľmi nízkej spotreby elektrickej energie.

Toto bezdrôtové spojenie je následne možné využívať až do vzdialenosti 100 metrov. S vaším telefónom, tabletom, hands-free, bezdrôtovou myšou a ďalšími elektronickými zariadeniami tak budete môcť pracovať jednoducho a komfortne. Stav zariadenia je potom pre lepší užívateľský prehľad signalizovaný LED kontrolkou.

Miniatúrný, neopozeraný dizajn

Tento šikovný adaptér sa však okrem výkonu môže tiež pochváliť aj zaujímavým miniatúrnym prevedením, ktoré skôr ako klasický adaptér, pripomína záslepku do USB portu, ktoré nijako neobmedzí váš prístup ku všetkým ovládacím prvkom počítača a zároveň minimalizuje riziko jeho ulomenia pri manipulácii s notebookom, či napríklad počítačom.

Kľúčové vlastnosti

  • Možnosť pripojenia až 7 zariadení naraz
  • Kompatibilné s verziou Bluetooth 4.0 + LE + EDR Class 1
  • Dosah až 100 metrov
  • LED kontrola indikujúce stav zariadenia
  • V balení softvér CSR Harmony
  • Veľmi nízka spotreba energie
  • Kompatibilný s Windows 8/8.1

Parametre a špecifikácie:

Technológia:
Bluetooth 4.0 + LE + EDR Class 1

Dosah:
až 100 m

Podporované OS:
Microsoft Windows 8/8.1

Obsah balenia:
Bluetooth adaptér
Softvér CSR Harmony
 

Parametre a špecifikácia

Použitie
Externý Hotovo!
Pripojenie radiča k PC
USB 2.0 Hotovo!
Vstupy/Výstupy radiča
Bluetooth 4.0 Hotovo!
Operačný systém
Windows 8, Windows 8.1 Hotovo!
Dosah
100 m Hotovo!

Použitie

Použitie
Externý Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie radiča k PC
USB 2.0 Hotovo!
Vstupy/Výstupy radiča
Bluetooth 4.0 Hotovo!

Kompatibilita

Operačný systém
Windows 8, Windows 8.1 Hotovo!

Dosah

Dosah
100 m Hotovo!

Verzia Bluetooth

Verzia Bluetooth
4.0 Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Bluetooth adaptér Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:
» Všetky bluetooth adaptéry

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu se prosím zeptat, jestli se dá díky tomuto bluetooth adaptéru připojit přes bluetooth xbox one controller k mímu pc windows 10 64-bit? :D

Dobrý den, půjde toto zařízení po připojení na PC spárovat s bezdrátovými sluchátky Sony WH-CH510, které mají Bluetooth 5.0? Děkuji.

Dokážem s týmto spojiť Xbox One controllerS na pc ?

Dobry den, chcela by som sa opytat, ci dokaze prepojit autoradio s telefonom a ci bude mozne pocuvat hudbu z mobilu cez autoradio. Dakujem

Dobry den prajem ide niekomu aj vo Win 8.1 ? Dakujem.

Dobrý den, zajímalo by mne zda mohu tento výrobek používat pro propojení audio systému s telefonem iphone. Rád takto přehrával hudbu v audio věži. děkuji

Dobrý den, potřebuji bluetooth USB adaptér, který má garantovanou funkčnost na Win 10. prosím o zprávu, zda máte v nabídce. Děkuji

dobrý den šlo by to připojit na yankee ysm 2035?

Dobrý den, nemám možnost vložit instalační CD, stáhl jsem ovladače online, ale instalace se nedaří. Vždy vyskočí tato chyba "Při zápisu do souboru C:\WINDOWS\system32\cs-CZ\csrhelp.exe.mui došlo k chybě. Přesvědčte se, že máte přístup do adresáře."

Dobre ráno môžem sa opýtať ci sa dá tento USB adaptér prepojiť s ps4 a bluethoot reproduktorom ?

123...
Diskusia a poradňa k CONNECT IT BT403
Príslušenstvo pre CONNECT IT BT403 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT BT403. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT BT403.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií