Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AlzaBoxy Q1

ETA 2160.90000, elektrická

Zobraziť katalóg
ETA 2160.90000, elektrická
4,7 22 hodnotení
Elektrická panvica materiál panvice: keramika, s príkonom 1800 W, objem 5.5 l, vhodné do umývačky, udržanie teploty a termostat
Kód:  EAV8131d Produktové číslo:  ETA216090000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA 2160.90000, elektrická

Panvica ETA 2160.90000 je elektrická viacúčelová panvica na pečenie, smaženie, dusenie, zapekanie a varenie. Panvica má rozmery 38 x 30 cm a jej súčasťou je odnímateľný nástrčkový termostat s plynulou reguláciou teploty. S touto špeciálnou panvicou môžete variť jedlá podľa zásad zdravej výživy aj bez použitia tuku alebo v nej pripraviť tradičné pokrmy, aké varili už naše babičky. Celú panvicu - nádobu aj veko je možné umývať v umývačke riadu (bez termostatu).

Parametre a špecifikácia:

Príkon:
1800 W

Funkcie:
Pečenie
Vyprážanie
Varenie
Zapekanie

Vybavenie:
Odnímateľný nástrčkový termostat s plynulou reguláciou teploty
Nádoba s kvalitným nepriľnavým povrchom nano ceramic
Sklenené veko s antikorovou obrubou
Možnosť umývania nádoby (bez termostatu) a veka v umývačke riadu

Rozmer:
38 x 30 cm, výška 7 cm

Farba:
Čierna

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Objem
5,5 l Hotovo!
Funkcie
Vhodné do umývačky, Udržanie teploty, Termostat Hotovo!
Príkon
1 800 W Hotovo!
Materiál hrnca
Keramika Hotovo!
Objem
5,5 l Hotovo!

Objem

Objem
5,5 l Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Vhodné do umývačky, Udržanie teploty, Termostat Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 800 W Hotovo!
Materiál hrnca
Keramika Hotovo!
Objem
5,5 l Hotovo!

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Poznámka:
» Všetky elektrické panvice
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, rád by som sa poradil ohľadom termostatu a vopred ďakujem za všetky odpovede. Otázka: Je termostat plynule regulovateľný, t. j. dá sa nastaviť aj povedzme medzi stupne 3 a 4 kamkoľvek? Alebo sa "zacvakne" do zvoleného stupňa a termostat nemožno otočiť do ľubovoľnej polohy? Ďakujem

Dobrý den, můžete mi prosím říci zda je nádoba této elektrické pánve skutečně keramická, jak se píše v popisu? Vypadá spíše jako potažená teflonem. Děkuji.

Dobrý den, rozbilo se mi držadlo od pánve. Prosím o informaci kdo nabízí náhradní díly na tento výrobek. Děkuji

Dobrý den, prosím o podrobnějsí informaci o rozměrech pánve. Jsou v udané šířce zahrnuta i madla, nebo jde o velikost plochy k pečení/dušení/...?

Diskusia a poradňa k ETA 2160.90000, elektrická
Príslušenstvo pre ETA 2160.90000, elektrická Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA 2160 90000, elektrická. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA 2160 90000.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií