Stellar Blade Alzaboxy

Hori RWA: Racing Wheel Apex

Zobraziť katalóg
Hori RWA: Racing Wheel Apex
4,8 15 hodnotení
Volant s pedálmi, uhol otáčania 270°, 10× tlačidiel, 2 pedály, D-Pad, programovateľné tlačidlá, kompatibilný s: PC, PS4 a PS3, USB-A
Kód:  HORHW009 Produktové číslo:  4961818026568 Stránky výrobcu

Hori RWA: Racing Wheel Apex

Už vás nebaví ovládať svoje virtuálne pretekárske vozidlá klasickým ovládačom k Playstationu? Radi by ste namiesto toho zažili autentický pocit jazdy autom, ku ktorému neodmysliteľne patrí zašľapávanie pedálov a otáčanie volantom? Bezkonkurenčný zážitok a vzrušenie zo závodov sa vám dostane vďaka starostlivo spracovanému volantu Hori RWA: Racing Wheel Apex, ktorý je oficiálne licencovaný spoločnosťou Sony. To zaručuje jeho kvalitu, funkčnosť a kompatibilitu s konzolami Playstation 3 a 4.

Kľúčové vlastnosti

  • Volant možno použiť na hranie na PS3 a PS4, rovnako ako na PC
  • Ergonomicky navrhnutý volant v plnej veľkosti disponuje 270° rozsahom otáčania
  • Pogumovaný povrch zaistí, že vám z neho nebudú kĺzať ruky
  • V stredovej časti sa nachádzajú programovateľné tlačidlá, na ktoré bez problémov dosiahnete
  • Brzdiť a pridávať plyn môžete pomocou dodávaných pedálov
  • Pripevniť možno volant pomocou skrutkovacieho mechanizmu alebo prísaviek

Padne do ruky ako uliaty

Pohodlné držanie tohto prvotriedneho volantu v plnej veľkosti je zabezpečené ergonomickým dizajnom. Aby vám z volantu neskĺzli ruky v tom najdramatickejšom okamihu, keď sa prepracovávate na predné priečky závodu, vybavil výrobca volant pogumovaným povrchom. V stredovej časti volantu sa nachádzajú všetky tlačidlá, na ktoré ste zvyknutí z klasického ovládača pre Playstation, preto ovládanie vášho automobilu bude hračka. Ako si tieto tlačidlá naprogramujete, záleží len na vás. Pre dosiahnutie maximálnej autenticity z jazdy, sú k volantu dodávané pedále. Ich prostredníctvom môžete brzdiť, alebo naopak pridávať plyn. 

Porazte svojich protivníkov

Volant môžete pripevniť k stolu skrutkovacím mechanizmom. Pokiaľ ho však chcete vziať k priateľom, aby ste ich pri pretekoch porazili, disponuje volant prísavkami pre rýchle pripevnenie kdekoľvek to bude potrebné. Ak narazíte do steny alebo nabúrate iného pretekára, volant vám o tom dá vedieť vďaka svojej vibračnej funkcii. Volant je kompatibilný s konzolami Playstation 3 a 4, ale využiť ho môžete aj pri hraní na počítači. Zažite tak nezabudnuteľnú jazdu a prekonajte svojich protivníkov. 

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PC, PS4, PS3 Hotovo!
Pripojenie
USB-A Hotovo!
Typ pripojenia
Káblové Hotovo!
Rozhraní
USB Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PS4, PS3 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Pripojenie
USB-A Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Káblové Hotovo!
Rozhraní
USB Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Programovateľné tlačidlá, D-Pad Hotovo!
Počet tlačidiel
10 × Hotovo!
Počet pedálov
2 × Hotovo!
Max. uhol otočenia
270 ° Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Replika Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Chtěl jsem se zeptat jedtli při koupi tohoto volantu mohu později dokoupit i radici páku ale od jiné firmy bude to kompatibilní?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli volant funguje na hru Need For Speed Most Wanted 2012 (ps3) a na Need For Speed Rivals (ps3). Předem děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek dne. :)

Dobrý den, chci koupit volant k ps4 včetně pedálů, rozhoduju se mezi speedlink trailblazer, RWA racing Wheel apex a thrustmaster 80. Co doporučujete? A příp. s jakou hrou to bude určitě kompatibilní? Díky za info. Albert

Dobrý deň chcem sa spýtať či sa volant po otočení vráti naspäť alebo zostane v polohe ako som ho otočil?

Dobrý deň.. je možné pomocou tohto volantu ovládať hru "The crew 2" na PS4

Htěl bych se zeptat zda tento volant je kompatibilní s řadící pákou Logitech driving Force shifter ?

Dobrý den , jde na volant Hori Rwa připojit jiné tříčlenné pedály jako u Logitech G29 např: Logitech Thumaster .Děkuji za odpověď.

Dobrý den , funguje volant Hori Rwa ,protože na gran turismu nepišou že by měl fungovat.

Dá se lze řadit pádlami u volantu na ps4

Dobrý deň funguje volant na hru ets2

123...
Diskusia a poradňa k Hori RWA: Racing Wheel Apex
Príslušenstvo pre Hori RWA: Racing Wheel Apex Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hori RWA: Racing Wheel Apex - PS4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hori RWA: Apex Racing Wheel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hori RWA: Apex Racing Wheel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hori RWA: Apex Kormánykerék.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií