Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

iRobot Roomba 605

Zobraziť katalóg
iRobot Roomba 605
3,0 3 hodnotení
Robotický vysávač na zvieracie chlpy, na koberce, na tvrdé podlahy, na linoleum, na drevené podlahy a na plávajúce podlahy, automatické dobíjanie, funkcia proti zamotaniu káblov a senzor proti pádu zo schodov, objem nádoby 0.5l, počet bočných štetcov: 1, prekoná prekážku do 2cm, navigácia: základný, typ ovládania: na tele, čas nabíjania 3h, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 1.5min, mikrofilter, hlučnosť 58dB, časový rozvrh upratovania, diaľkové ovládanie, nabíjacia stanica, nárazník so spomaleným dotykom, trojstupňový čistiaci systém a virtuálna stena, biela farba
Kód:  IROVRSK15 Produktové číslo:  R605040 Stránky výrobcu

iRobot Roomba 605

Predstavte si Roombu 605 Special Edition ako vstupnú bránu do sveta najmúdrejších robotických vysávačov iRobot a nebojte sa túto bránu otvoriť. Čaká vás svet, kde za vás vysáva robot a robí to veľmi efektívne. Za výhodnú cenu získate špičkového robota s pokročilou technológiou čistiacej hlavy, systémom upratovania iAdapt, modernizovaným zberným košom AeroVac, ANTITANGLE a ďalšie. Nekupujte hlúpe kópie, keď môžete mať originál.

Kľúčové vlastnosti

  • Batérie XLife - dvakrát toľko čistiacich cyklov
  • Dôkladný čistiaci systém
  • Perfektné čistenie a to aj v rohoch
  • Nikdy sa nezamotá do káblov
  • Ideálne do domácností s domácimi miláčikmi
  • Akustická detekcia nečistôt

Bezchybná navigácia, s ktorou sa vyhne aj schodom

iRobot Roomba prichádza na trh s osvedčenými systémami, ktoré robia iRobot iRobotom. Výpočet začína tým absolútne najdôležitejším - systémom iAdapt. Tento systém upratovania a navigácia v miestnosti od iRobot za pomoci desiatok senzorov monitoruje priestor v miestnosti 67× za sekundu a umožňuje Roombu inteligentne reagovať na aktuálne podmienky v miestnosti.

Špeciálne senzory umiestnené na spodnej časti robota dokážu bezpečne rozoznať voľný priestor pod robotom, a tým úplne vylúčiť možnosť pádu zo schodov. Roomba sa zastaví, pekne otočí a pokračuje ďalej v upratovaní s pevnou pôdou pod kolieskami.

Výhody trojstupňového čistiaceho systému

  • Rotujúca bočná kefka - vďaka prítomnosti bočnej kefky dokáže Roomba efektívne čistiť aj miesta okolo nábytku, pozdĺž stien, rohy miestností a iné ťažko dostupné miesta, čo je doménou systému Wall Follow.
  • Dve proti sebe rotujúce kefy - robot využíva princíp dvoch proti sebe rotujúcich kief, ktoré sú umiestnené v čistiacej hlave robota. Vďaka tomuto systému Roomba veľmi efektívne zbiera prach i veľké nečistoty z podlahy.
  • Optimálny sací výkon - v zbernom koši sa nachádza účinný sací motor, ktorý vysáva jemný prach a drobné nečistoty zachytené na kefách. Vďaka tomu bude vaša domácnosť vždy dokonale čistá.

Adaptívna čistiaca hlava, veľkokapacitný zberný kôš a nabíjacia stanica

Model robotického vysávača Roomba 605 je vybavený adaptívnou čistiacou hlavou 2. generácie, ktorá sa dynamicky prispôsobuje upratovanému povrchu, či už ide o plávajúcu podlahu, koberce, linoleum alebo dlažbu.

Roomba disponuje tiež veľkokapacitným zberným košom pre nečistoty AeroVac, ktorý pomocou filtra z mikrovlákien zachytí najjemnejšie prachové častice.

Nabíjacia stanica slúži na dobíjanie batérie. Z nabíjacej stanice robot vyráža do boja s nečistotami a prachom vo chvíli, keď k tomu dáte pokyn pomocou tlačidla CLEAN alebo funkcie načasovanie upratovania. Po skončení upratovania sa Roomba do nabíjacej stanice automaticky vráti a začne sa dobíjať.

Akustická detekcia nečistôt a program SPOT

Systém Dirt Detect 2. generácie pomocou akustických senzorov deteguje nadmerne znečistené miesta, ktorým sa Roomba intenzívne venuje. Program SPOT slúži k lokálnemu upratovaniu. Po ručnej aktivácii programu robot dôkladne poupratuje priestor s priemerom 1 m2. Poslúži vám ako "metlička a lopatka", keď sa vám v kuchyni vysype cukor alebo vám uprace napríklad rohož na topánky.

Nárazník so spomaleným dotykom je šetrný k vášmu nábytku. Dokáže rozoznať zdanlivé prekážky ako prikrývka cez posteľ či závesy a upratať tak efektívne aj pod posteľou či práve okolo záclon a závesov.

Systém ANTITANGLE

iRobot myslí na bežnú domácnosť, a preto svoje robotické vysávače vybavil funkciou ANTITANGLE, ktorá zabráni zamotaniu a zaseknutiu sa do káblov či strapcov od koberca. Keď kefy ucítia odpor, otočia rotáciu. Týmto spôsobom sa robot z káblov uvoľní a môže pokračovať v upratovaní.

Doplňujúce informácie:

Vhodné povrchy na upratovanie:
Parkety, linoleá, koberce a tvrdé plochy (vhodné do domácností so zvieratami)

Filtračný systém:
AeroVac (mikrofilter)

Odporúčaná plocha:
3 izby (až 90 m2)

Výdrž batérie:
až 3 hodiny

Doba nabíjania:
3 hodiny

Spotreba pri nabíjaní:
max. 33 W

Spotreba Stand-By:
max. 2 W

Rozmery:
340 × 92 mm (80 mm telo robota)

Hmotnosť:
3,6 Kg

Hlučnosť:
< 60 dB

Obsah balenia:
1× iRobot Roomba 605
1× Nabíjacia stanica
1× Batéria XLife (vnútri robota)

 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Spôsob navigácie
Základná Hotovo!
Počet bočných kief
1 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
2 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti pádu zo schodov, Funkcia proti zamotaniu káblov, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Základná Hotovo!
Počet bočných kief
1 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
2 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti pádu zo schodov, Funkcia proti zamotaniu káblov, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, predpokladám, že ide o chybu v popise ohľadom doby prevádzky 1,50 minúty. Ako dlho vydrží na jedno nabitie cca? Ďakujem

Dobry den, prosim Vas aka je zaruka na bateriu?

Dobry den, je tento model vhodny na vysavanie celeho domu cca 130m2 ?

Dobrý deň, je pre tento model možná aj funkcia načasovania? Ako to prosím funguje a prebieha samotný postup?

Diskusia a poradňa k iRobot Roomba 605
Príslušenstvo pre iRobot Roomba 605 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iRobot Roomba 605.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií