Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Jabra Evolve 80 MS Stereo USB-A

Zobraziť katalóg
Jabra Evolve 80 MS Stereo USB-A
Slúchadlá – s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3.5 mm Jack, USB-A, pre PC, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 70–20000 Hz, kábel 1.2m
Kód:  JAB7500b1a Produktové číslo:  7899-823-109 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Jabra Evolve 80 MS Stereo USB-A


Jabra Evolve 80 MS Stereo je ultimátna profesionálna stereo náhlavná súprava, ktorá je určená predovšetkým pre tých, ktorí kvalitnú komunikáciu po internete potrebujú k svojej každodennej pracovnej činnosti. Spoločnosť Jabra sa preto postarala o to, aby každá súprava bola vyrobená z tých najlepších možných materiálov, disponovala špičkovou kvalitou zvuku a radom optimalizovaných funkcií, ktoré pozdvihnú vašu komunikáciu na novú úroveň. Vďaka účinnej aktívnej eliminácii šumov a ďalších nepriaznivých vplyvov sa neskôr budete môcť sústrediť len na to, čo je skutočne dôležité a plne sa ponoriť do práve prebiehajúcej, či už obchodnej, či osobnej komunikácie.


vypnuté
Luxusní mikrofon s eliminací hluku
 

Partner pre efektívnejšiu konverzáciu

Vo všetkých smeroch pokročilý model Jabra Evolve 80 je navrhnutý tak, aby vám za pomoci digitálneho spracovania signálu DSP zaistil lepšie hovory vďaka reproduktorom s koženkovými náušníkmi, ktoré boli optimalizované na prenos hlasu. Jeho pýchou je rozhodne mikrofón s funkciou potlačenia šumu, vďaka čomu efektívne eliminuje hluk, spôsobený VOIP aplikáciou, či šumom signálu. Vďaka tomu sa vy, či vaši zamestnanci budú môcť plne sústrediť na to, čo je skutočne dôležité - teda na komunikáciu so zákazníkmi a obchodnými partnermi. S ohybným ramienkom mikrofónu si následne každý užívateľ bude môcť náhlavnú súpravu nastaviť podľa svojich potrieb, čím dôjde k ďalšiemu nárastu pracovnej efektivity.

vypnuté
Zbavte se všech nežádoucích vlivů
 

Neprekonateľné potlačenie šumu

Dajte zbohom všetkým neblahým vplyvom okolitého hlučného prostredia. Vďaka špeciálne navrhnutým koženkovým náušníkom budú filtrované všetky nežiaduce vysokofrekvenčné zvuky, zatiaľ čo s jedným stlačením tlačidla aktívneho potlačenia šumu sa raz a navždy zbavíte aj nízkofrekvenčných ruchov, spôsobených okolitým prostredím. Zaujímavá je u tohto pokročilého modelu takisto funkcia odpočúvania, ktorá mu umožňuje načúvať okolie aj bez nutnosti zložiť náhlavnú súpravu. Akonáhle budete príposluch potrebovať, opäť stačí stlačiť tlačidlo a už sa budete môcť dohodnúť s kolegami na ďalšom postupe.

Zostaňte sústredení

Vďaka dôrazu, ktorý bol kladený na dokonalé prispôsobenie náhlavnej súpravy ruchu kancelárie, disponuje táto unikátna súprava aj špeciálnym indikátorom činnosti (Busy Light), ktorý ostatných kolegov informuje o okamihoch, kedy ste zrovna zabratí do hovoru s klientmi, a kedy ste dostupní pre nich a ich otázky. S funkciou inteligentného prepájania hovorov (Jabra Intelligent Call Transfer) stačí odpojiť 3,5 mm konektor a zapojiť ho do inteligentného telefónu a pokračovať v hovore. Ideálne v prípadoch, kedy potrebujete rýchlo zmeniť svoje stanovište. Jabra Direct sa neskôr postará o ovládanie hovoru pomocou softvérových telefónov UC, či IP novej generácie, vďaka čomu budete môcť prijať hovor aj mimo dosahu vášho pracovného stola.

vypnuté
Speciální indikátor činnosti uživatele
 

Zostaňte flexibilný

S Jabra Evolve 80 MS Stereo získate nielen prvotriednu zvukovú kvalitu, ale aj unikátnu riadiacu jednotku, ktorá poskytuje ľahký prístup k najčastejšie používaným funkciám, napríklad na ovládanie hlasitosti, či stlmenie všetkých zvukov naraz. Okrem toho možno jej prostredníctvom rovno prijímať a ukončovať hovory, vďaka čomu sa zvyšuje celková flexibilita a efektivita v priebehu pracovnej činnosti a vy sa budete môcť lepšie sústrediť na samotný obsah konverzácie, nie na technické okolnosti. Vďaka prítomnosti 3,5 mm konektora je následne možné pripojiť súpravu aj k iným zariadeniam, ako je napríklad inteligentný telefón, či tablet - čím je opätovne zvýšená pracovná flexibilita.

vypnuté
Ovládání na dosah ruky
 
vypnuté
Certifikováno pro byznys
 

Optimalizované pre Microsoft Lync

Súprava Jabra 80 MS Stereo je úplne optimalizovaná pre použitie s balíkom Microsoft Lync, vďaka čomu je jej správa v rukách skúseného administrátora skutočnou hračkou. Samozrejmosťou je v tomto profesionálnom segmente tiež plnohodnotná certifikácia Skype for Business, takže budete môcť volať jednoducho skutočne komukoľvek, či už je zrovna na mobilnom telefóne, či online. Pripojenie následne prebieha prostredníctvom technológie Plug & Play, takže iba pripojíte - a ste plne funkčný.

Kľúčové vlastnosti

  • Optimalizovaný pre hlasovú komunikáciu
  • Reproduktory s Hi-fi/Wideband charakteristikou pre realistickú reprodukciu zvuku
  • Digitálne spracovanie zvukového signálu DSP
  • Koženkové náušníky pre komfortné nosenie
  • Jednoduché pripojenie cez USB
  • 3,5 mm jack pre flexibilitu pripojenia
  • Praktická riadiaca jednotka pre prijímanie hovorov a ovládanie hlasitosti
  • Certifikácia Microsoft Lync a Skype for Business pre jednoduchú správu
  • Mikrofón s funkciou potlačenia hluku, vďaka čomu je sústredenie prevedené na samotný hovor
  • Funkcia PeakStop pre vyrovnávanie hladín hovoru a jednotlivých zdrojov zvuku
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack, USB Type-A Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack, USB Type-A Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,2 m Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti Hotovo!
Potlačenie hluku
Aktívne (ANC) Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Puzdro v balení, Vymeniteľné náušníky Hotovo!
Certifikácia
MS Skype Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
70 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Batéria

Nabíjanie akumulátora
USB-A Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
646 g Hotovo!

Platforma

Platforma
PC Hotovo!

Podsvietenie

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!

Počet slúchadiel

Počet slúchadiel
2 (stereo) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, maju tieto sluchadla ANC?

Diskusia a poradňa k Jabra Evolve 80 MS Stereo USB-A
Príslušenstvo pre Jabra Evolve 80 MS Stereo USB-A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jabra Evolve 80 MS Stereo USB-A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Jabra Evolve 80 MS Stereo USB-A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Jabra Evolve 80 MS Stereo USB-A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Jabra Evolve 80 MS Stereo USB-A.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií