Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Microsoft LifeCam Studio

Zobraziť katalóg
Microsoft LifeCam Studio
4,6 48 hodnotení
Webkamera s rozlíšením Full HD (1920 × 1080 px), fotografie až 8 Mpx, automatické ostrenie, sledovanie tváre
Kód:  ME373l Produktové číslo:  Q2F-00018 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Microsoft LifeCam Studio

Webkamera Microsoft LifeCam ponúka úplne čisté a detailné video v HD.Táto webová kamera so senzorom, ktorý je schopný snímať širokouhlé video v kvalite HD 1080p.Vysoko presná optika produkuje video v brilantných farbách a s kryštalicky čistým zvukom.Vďaka tejto webkamere môžete byť so svojimi blízkymi kedykoľvek budete chcieť.

Obraz, ktorý webkamera poskytuje zostáva ostrý a vysoko kvalitný aj pri detailných záberoch.Vysoko presné šošovky zo sklenených prvkov uspokoja aj toho najväčšieho perfekcionalistu.Technológia TrueColor automaticky produkuje jasné video s vysokou farebnosťou za prakticky všetkých svetelných podmienok.
Obraz zostáva ostrý a vysoko kvalitný aj pri detailných záberoch.Technológia ClearFrame zaručuje plynulé detailné video.

Digitálny mikrofón s technológiou potlačenia okolitého hluku vylepšuje vďaka kryštalicky čistému zvuku kvalitu hovoru.Windows Live Movie Maker umožňuje natočiť si vlastný film jediným kliknutím myši a potom svoje širokouhlé video nahrajte na sociálne siete.Ľahko si nahrajte fotografiu, ktorú potom môžete upraviť, označkovať a zdieľať s priateľmi a rodinou.Webkamera je kompatibilná s aplikáciami Windows Live, Yahoo!Messenger, AOL Instant Messenger a Skype.

Parametre a špecifikácie:

Vybavenie:
Mikrofón

Rozlíšenie obrazu:
1920x1080p, až 30fps

Rozlíšenie pri zázname fotografií:
až 8 Mpix JPEG

Ostrenie:
automatické

Rozhranie:
USB 2.0

Kompatibilný s operačnými systémami:
Windows 8, 8.1, 10
 

Rozmery:
40 x 113 x 60 mm.

Hmotnosť:
126 g

Parametre a špecifikácia

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD (1920 × 1080 px) Hotovo!
Rozlíšenie fotografií až
8 Mpx Hotovo!
Vlastnosti
Autentické ostrenie (autofocus), Sledovanie tváre, Závit 1/4“ pre statív Hotovo!
Šírka
11,3 cm Hotovo!
Výška
6 cm Hotovo!

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD (1920 × 1080 px) Hotovo!
Rozlíšenie fotografií až
8 Mpx Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Autentické ostrenie (autofocus), Sledovanie tváre, Závit 1/4“ pre statív Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
11,3 cm Hotovo!
Výška
6 cm Hotovo!
Hĺbka
4 cm Hotovo!
Hmotnosť
126 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Podporované OS

Podporovaný operačný systém
Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7 Hotovo!

Umiestnenie

Prichytenie
Na klip Hotovo!
Viac parametrov

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Stále zde padají protichůdné názory na to jestli nahrává video v FHD kvalitě tedy 1920x1080 při 30FPS ? V nějaké recenzi bylo psáno že ano ale jen při 20FPS jak je to tedy?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli kamera podporuje Windows 8.1 a jesli kamera plynule nahrává bez záseků. Děkuji za odpověď

Dobrý den, tato kamera nepodporuje systém windows 10?

Diskusia a poradňa k Microsoft LifeCam Studio
Príslušenstvo pre Microsoft LifeCam Studio Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft LifeCam Studio černá/stříbrná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft LifeCam Studio schwarz/ silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft LifeCam Studio schwarz/ silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Microsoft LifeCam Studio - fekete, ezüst.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií