P&G MS v hokeji_CZ

Beenode biely

Zobraziť katalóg
Beenode biely
4,1 10 hodnotení
Bluetooth lokalizačný čip pre hľadanie osobných vecí alebo mobilného telefónu, kompatibilný s Android aj iOS, česká aplikácia, možnosť vlastného štýlu
Kód:  BEND001b Produktové číslo:  BEE-V2-W-012-D

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beenode biely

Asi každý z nás, čas od času, nemôže nájsť svoje dôležité osobné veci. Môže to byť kabelka zabudnutá v bare, mobil pod gaučom, alebo kľúče od auta, ktoré vypadli z vrecka pri prechádzke parkom. Niekomu sa to stane raz za rok, inému päťkrát do týždňa. V priemere strávime podobným hľadaním 153 dní zo svojho života. Čo tak ušetriť čas a stres spojený s ich hľadaním? Pomôže vám v tom český lokátor osobných vecí Beenode!

Ako Beenode funguje?

Toto malé zariadenie komunikuje pomocou Bluetooth Low Energy, ktoré spotrebuje približne 50x menej energie, než klasické Bluetooth. Vďaka tomu vydrží batéria CR2032 v zariadení fungovať viac ako pol roka a tiež batérie vo vašom mobilnom telefóne sa nebude vybíjať tak rýchlo, ako u bežného Bluetooth. V otvorenom priestore komunikuje Beenode s mobilným telefónom na vzdialenosť až 50 metrov, v interiéri sa v závislosti na konštrukčnom materiáli múrov dosah úmerne znižuje. 

Kľúčové vlastnosti

  • Koniec hľadania stratených a odložených vecí
  • Dizajnovo podarený lokátor
  • Spolupracuje s českou aplikáciou, dostupný je pre iOS aj Android
  • Zvukový alarm, zabudovaná LED
  • Garancia výdrže batérie 180 dní
  • Veľmi jednoduchá výmena vybitej batérie za novú

"Určite tu niekde je!"

Ak vec, ktorú Beenode stráži stratíte, máte dve možnosti. V závislosti na tom, ako ďaleko od stratenej veci ste, ju môžete buď "prezvoniť", alebo zistiť kedy a kde bol Beenode naposledy spojený s telefónom, teda kedy ste mali hľadanú vec pri sebe. Ak viete, že je hľadaná vec vo vašom blízkom okolí, napríklad v izbe alebo v byte, stačí skrze aplikáciu lokátor vyzvať, aby prihlásil zabudovaným zvukovým alarmom. A máte vyhraté.

Beenode, šikovný vyhľadávač vecí

O niečo málo zložitejšia je situácia, ak ste kľúče, alebo peňaženku vytrousili niekde po ceste a neviete kde. Aj toto ale Beenode vyrieši. Telefón vďaka priebežnému zaznamenávaniu GPS súradníc presne určí miesto, kde došlo k strate signálu z hľadača vecí a vy behom pár sekúnd viete, kde máte hľadať. Navyše, akonáhle sa dostanete do blízkosti lokátora, nadviaže sa spojenie a aplikácia vás na to upozorní. Ďalej už môžete postupovať podľa predchádzajúceho scenára. V tlačidle je navyše šikovne umiestnené LED svetielko, čo uľahčí hľadanie v tme. 

A čo keď stratíte telefón? 

Nepanikárte! Beenode vám pomôže aj v tejto situácii. Ak napríklad potrebujete rýchlo odísť z domu, máte pri sebe peňaženku, kľúče, proste všetko podstatné, ale márne premýšľate, kam ste položili telefón, prezvoní ho. Stačí dlhé stlačenie tlačidla na tele hľadača vecí a mobil vám o sebe dá vedieť hlasným vyzváňaním. Potom už stačí ísť po zvuku.

Beenode aplikácie

Beenode lokátor spolupracuje s prvou českou mobilnou aplikáciou na hľadanie vecí. Tá nevyžaduje registráciu a je veľmi jednoduchá na ovládanie. Pre Android zariadenia je zdarma a dostupná na Google Play , majitelia iPhonov a iPadov ju nájdu v AppStore . Stlačením tlačidla na tele zariadenia ovládate taktiež spúšť fotoaparátu telefónu, takže až nájde čo ste hľadali, môžete si strihnúť selfie a podeliť sa o nadšenie z nájdenia s priateľmi.

Parametre a špecifikácie:

Verzia:
2.0 (august 2016)

Rozmery:
36 × 36 × 5,8 mm

Farba:
biela

Hmotnosť:
10 g

Komunikácia:
Bluetooth 4.0

Ďalšie vlastnosti:
Ovládanie cez aplikáciu
Typ zvukového alarmu: Melódia po dobu 20 sekúnd
LED svetielko (aktivácia zároveň so zvukovým alarmom)
výmenná batérie

Tlačidlo na zariadení:
Funkcia tlačidla na zariadení: registrácia, selfie, prezvonenie mobilného telefónu

Napájanie:
Batéria CR2032 (je súčasťou balenia)

 
Poznámka:
» Všetky Bluetooth lokátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jedná se o čip se standardním protokolem, abych nemusel použít nabízenou aplikaci a vytvořit si svou?

Dobrý den, je tento výrobek vodotěsný? Je vhodný například pro trackování psů? Děkuji

Diskusia a poradňa k Beenode biely
Príslušenstvo pre Beenode biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beenode bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beenode weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beenode weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beenode fehér.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií