Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy mini AD gaming

CONNECT IT Wirez DVI-HDMI prepojovací 1.8m

Zobraziť katalóg
CONNECT IT Wirez DVI-HDMI prepojovací 1.8m
4,9 13 hodnotení
Video kábel s pozlátenými konektormi
Kód:  JD651x1 Produktové číslo:  CI-487 Stránky výrobcu
CONNECT IT Wirez DVI-HDMI prepojovací 1.8m Predaj skončil

CONNECT IT Wirez DVI-HDMI prepojovací 1.8m

Ak hľadáte kvalitný prepojovací kábel s konektormi HDMI a DVI , potom je tento kábel presne pre vás. Firma CONNECT IT je preslávená využívaním kvalitných materiálov, ako pre vonkajšie izolácie, tak kvalitnou meďou pre samotné vodiče. Samozrejmosťou, je potom pozlátenie konektorov na zabránenie oxidácie a zníženiu prechodového odporu. Kábel možno použiť oboma smermi.

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám PS4 a přes něj napojené HDMI do zdířky HDMI/DVI . Chci se zeptát tady co tu je za kabel kterí je speciálni pro DVI zda ho mohu připojit take do PS4 a zaroven do TV... Jestli má klasickou HDMI ne mini atd.... chci lepší obraz, protože když hraju tak mi trochu textury plavou chci tomu zabranit ..

Diskusia a poradňa k CONNECT IT Wirez DVI-HDMI prepojovací 1.8m
Príslušenstvo pre CONNECT IT Wirez DVI-HDMI prepojovací 1.8m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Wirez DVI-HDMI 1.8m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT Wirez DVI-HDMI 1.8m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Wirez DVI-HDMI 1.8m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT Wirez DVI-HDMI 1,8 m.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií