Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Corsair RM750x (2018)

Zobraziť katalóg
Corsair RM750x (2018)
4,9 95 hodnotení
PC zdroj 750W, ATX, 80 PLUS Gold, 4 ks PCIe (8-pin / 6+2-pin), 9 × SATA, odpojiteľné káble, aktivny PFC, tepelná regulácia otáčok, sieťový vypínač a zero RPM mode, 135 mm ventilátor,, Plne modulárny, hĺbka 160 mm
Kód:  UY006u1c2 Produktové číslo:  CP-9020179-EU Stránky výrobcu

Corsair RM750x (2018)

Americká spoločnosť Corsair je povestná svojimi špičkovými produktmi, medzi uznávaného výrobcu patrí aj v oblasti ATX počítačových zdrojov. Obzvlášť ak ide o model RM750x (2018) s certifikáciou 80 Plus Gold, ktorá zaručuje minimálne 89 % účinnosť. Rovnako ako ostatné moderné zdroje Corsair je tento zdroj postavený z kvalitných súčiastok a japonských kondenzátorov, vďaka čomu dodáva zaručene stabilný a trvalý výkon. Japonské kondenzátory sú dimenzované až na 105 °C, takže vašu PC zostavu podrží aj v tých najnáročnejších situáciách.

Kľúčové vlastnosti zdroja Corsair RM750x (2018)

  • Precízna výroba s patričnou spoľahlivosťou
  • Efektívne využívanie elektrickej energie – certifikácia 80 Plus Gold
  • Tiché aj výkonné chladenie 135 mm ventilátorom
  • Regulácia otáčok podľa vyťaženia zdroja
  • Modulárna kabeláž
  • Vylepšená konektorová výbava

Efektívny výkon & tichý chod

Efektívny návrh RMI série znamená minimálny prebytok tepla a vďaka Zero RPM režimu sa ventilátor nemusí točiť pri nízkom až strednom zaťažení. Špeciálne navrhnutý ventilátor s priemerom 135 mm má optimalizovaný profil čepele pre nízke turbulencie vzduchu a takmer nepočuteľnú prevádzku aj pri maximálnej rýchlosti. Otáčky sú samozrejme regulované podľa teploty a záťaže zdroja Corsair RM750x (2018).

PC zdroj s modulárnym vyhotovením

Ploché káble sú plne modulárne, takže si môžete zapojiť iba tie, ktoré použijete. Vďaka tomu ušetríte miesto v skrini a napomôžete lepšiemu prúdenie vzduchu, a tým pádom aj nižším teplotám. Avšak spojenie "modulárny zdroj" je v prípade modelu Corsair RM750x (2018) dotiahnuté k dokonalosti; používateľ má totiž voľbu aj pri rozvrhnutí + 12 V vetví, či chce napájať komponenty z jednej extra silnej vetvy, alebo z niekoľkých nezávislých vetiev.

  • Potrebný výkon zdroja je odvodený od toho, aké komponenty k nemu budú pripojené. Potrebný príkon pre jednotlivé komponenty nájdete v ich popise.

Parametre a špecifikácia

Výkon
750 W Hotovo!
Formát
ATX Hotovo!
Modulárnosť
Plne Hotovo!
Výbava a funkcie
Odpojiteľné káble, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač, Zero RPM mode Hotovo!
Certifikácia
80 PLUS Gold Hotovo!

Výkon a formát

Výkon
750 W Hotovo!
Formát
ATX Hotovo!
Modulárnosť
Plne Hotovo!

Výbava

Výbava a funkcie
Odpojiteľné káble, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač, Zero RPM mode Hotovo!

Účinnosť

Certifikácia
80 PLUS Gold Hotovo!

Konektory

Konektory
ATX 20+4pin, CPU 8pin / 4+4pin, Floppy 4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin Hotovo!
PCI Express 8pin/6+2pin
4ks Hotovo!
Počet Serial ATA 15-pin
Hotovo!
Počet Molex HDD 4-pin
Hotovo!
Počet Molex FDD 4-pin
Hotovo!

Chladenie

Veľkosť ventilátora
135 mm Hotovo!

Rozmery

Šírka
150 mm (15 cm) Hotovo!
Výška
86 mm (8,6 cm) Hotovo!
Hĺbka
160 mm (16 cm) Hotovo!
Hmotnosť
1,93 kg (1 930 g) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, měl bych dotaz. Mám za sebou upgrade na B450 desku od Gigabyte. společně s ní Ryzena 5 3600 a 16 GB kit RAM od Kingstonu. Prozatím mám ASUS ROG STRIX GAMING GTX1070 grafiku ale v budoucnu bude upgrade nejspíše na novou, co bude teď vycházet tedy 3000 řada. Mám 27'' QHD Dell monitor který používám ne frekvenci 144 Hz, dále mám 24'' 60 Hz FullHD. V budoucnu budu přidávat další monitor. Moje otázka teda zní, zda bude stačit 750W nebo radši jít do 850W. Grafiky by měli mít větší výkon a nižší spotřebu, takže nepředpokládám že by grafika vzala více než 550W. Cpu má cca 65W. Děkuji za rady.

Dobrý deň, v parametroch pišete ze hlbka tohoto zdroja je 180mm, ale na corsair stránke som našiel ze ma hlbku 150mm, pýtam sa preto lebo bol by som ho zakupil ak ma hlbku 150mm dlhsí sa mi nemesti koli ventilacii

Dobrý deň. Môžem sa opýtať či má zdroj dva káble pre cpu napájanie ? Doska ktorú chcem ma 2x8 pin pre cpu. Tak pre istotu sa pýtam. Vďaka

Dobrý den nedávno jsem si koupil u vas komponenty a vyuzil sluzbu poskládaní pc ted jsem si chtěl koupit další disk a zjistil jsem že jste mi nedali kabely ke zdroji a nemám ho jak zapojit lze objednat kabely k tomuto zdroji dekuji

dobrý den stačil by tento zdroj na 4x Gtx 1060 nebo raději silnější zdroj?

Dobrý den, bude tento zdroj (tj. Corsair RM750x (2018) plně kompatibilní se záklaní deskou Asus Prime Z490-P. Děkuji.

Dobrý den, chci se zeptat, můžu tento zdroj připojit k základní desce H470 HD3 od GIGABYTE?

dobrý den zvládne corsair rx 750W utahnout rx 6700xt a 6800 ? cpu mam i7 10700F

Neviete kedy bude znova dostupny?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kdy bude zdroj znovu naskladněný?

123...
Diskusia a poradňa k Corsair RM750x (2018)
Ďalšie informácie

Somnium Space: Vaše kľúče od virtuálneho sveta

Virtuálna realita a jej svety sa tešia stále väčšej obľube. Premýšľali ste ale niekedy nad tým, kto skutočne vlastní a rozhoduje o veciach, ktoré si v nej kúpite a vybudujete? V tomto článku si priblížime virtuálny svet Somnium Space, ktorý vlastníctvo zakladá na blockchaine a povieme si, prečo je to tak najlepšie.

Stable coins (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Kryptomena so stabilnou hodnotou – stable coin – býva označovaná za svätý grál kryptomien. Aké sú prístupy a reálne príklady? Prečo nie je decentralizované prevádzkovanie stable coinu jednoduchou záležitosťou? Dočítate sa v článku.

PIVX (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Rýchla, anonymná kryptomena.

PIVX je pomerne mladá kryptomena, ktorá však už dnes ponúka veľa pre používateľov atraktívnych vlastností. Ide predovšetkým o vysokú úroveň anonymity a okamžité potvrdzovanie vykonaných transakcií. Ako si PIVX viedol v porovnaní s ďalšími anonymnými kryptomenami? A na akých základoch je vlastne tento ambiciózny projekt postavený? V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o projekte PIVX vedieť!

#HCPP18: Hackers Congress Paralelná Polis 2018 Prague (REPORTÁŽ)

Prinášame vám podrobnú reportáž z Hackers Congress Paralelná Polis 2018 (#HCPP18), ktorý prebehol v Prahe – Holešoviciach, čo by kameňom dohodil od centrály Alza.cz! Táto popredná svetová akcia združujúca priaznivcov slobody, decentralizácie a technologických inovácií prebiehala celé 3 dni a zúčastnilo sa jej viac ako 50 prednášajúcich. My sme si samozrejme nenechali nič ujsť!

ICO (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ). Čo je prvotná ponuka kryptomeny?

Ak sa aktívne zaujímate o kryptomeny, pravdepodobne sa často stretávate s anglickým spojením Initial Coin Offering, alebo ešte častejšie so skratkou ICO. Čo ale to záhadné ICO vlastne je? Aké riziká sa spájajú s investíciami do najrôznejších ICO projektov? A ako z niekoľkých základných informácií poznať, že ide o solídnu ICO ponuku? Nielen to sa dozviete v našom článku!

Ako zarábať peniaze hraním hier na PC

V poslednom čase sa kryptosvetom šíri naratív P2E čiže Play to Earn, čiže zarábate si tým, že hráte hru. Doteraz to bolo umožnené iba vybranému kruhu špičkových profesionálnych hráčov. Buď prispievali ako influenceri/youtuberi, alebo obišli pravidlá a predávali časti hry ostatným, ako napríklad čínski farmári zlatky v najhranejšom MMORPG World of Warcraft. „Blockchain mení gaming priemysel. Hráči už za svoj čas chcú niečo dostať, chcú vlastniť a obchodovať s hernými aktívami a očakávajú, že budú odmenení za zlepšujúce sa zručnosti v hre,“ vyhlásil Ben Cousens z Lakestar. 

Basic Attention Token: Kryptomena sľubujúca revolúciu na trhu reklamy

Decentralizovaný reklamný systém Basic Attention Token (BAT) s vlastným prehliadačom Brave zameraným na súkromie funguje už od mája 2017. V súčasnosti ho každý mesiac využíva vyše 4 milióny používateľov po celom svete. Čím je BAT toľko výnimočný? Kto za týmto ambicióznym projektom vlastne stojí? Nielen na tieto otázky nájdete odpoveď v našom článku!

Dogecoin (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – Kryptomena s nádychom recesie!

Už ste počuli o kryptomene, ktorú neberie nikto vážne? Dogecoin možno vznikol ako obyčajný vtip, napriek tomu sa dnes teší obrovskej popularite. Ako Dogecoin vznikal? Aká je jeho trhová cena? Ako môže vyzerať blízka budúcnosť? Ako Dogecoin ťažiť? A akú vybrať peňaženku? Nielen to sa dočítate v našom článku!

Recenzie Corsair RM750x (2018)
Príslušenstvo pre Corsair RM750x (2018) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair RM750x (2018). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair RM750x (2018). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair RM750x (2018). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Corsair RM750x (2018).
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií