AP+ nový vizuál Aplikace

Dell OptiPlex 3046 Micro PC

Zobraziť katalóg
Dell OptiPlex 3046 Micro PC
Počítač - Intel Core i3 6100T Skylake, RAM 4GB DDR4 SDRAM, Intel HD Graphics 530, HDD 500GB 7200 otáčok, USB klávesnica a myš, Windows 10 Pro 64bit (NBD On-Site)
Kód:  ADG415h6 Produktové číslo:  3046-6632 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell OptiPlex 3046 Micro PC

Nový model stolného počítača DELL OptiPlex 3046 Micro PC je výkonným pomocníkom v každej firme alebo kancelárii. Vďaka svojim malým rozmerom a zároveň slušnému výkonu je ideálnou voľbou. Výkon zaisťuje dvojjadrový procesor Intel Core i3 6100T s pokročilou architektúrou Skylake a technológiou Hyper-Threading.

Výkon je podporený rýchlou pamäťou RAM o veľkosti 4 GB typu DDR4 SDRAM a integrovanou grafikou Intel HD Graphics 530.Pre dáta a aplikácie je určený HDD disk s kapacitou 500 GB, ktorý výrazne urýchli všetku prácu. Súčasti balenia je kvalitná klávesnica a myš, všetko značky DELL.


rozšírená konektivita

Dell OptiPlex ponúka veľké množstvo portov. Stačí pripojiť svoje externé zariadenia a môžete rýchlo prenášať dáta vďaka štyrom   vysokorýchlostným USB 3.0, alebo dvojicou starších USB 2.0.

Chcete pracovať na dvoch monitoroch súčasne? Stačí využiť digitálny výstup HDMI alebo Display Port. Samozrejmosťou sú ľahko prístupné konektory pre slúchadlá a mikrofón.

vypnuté
Kopaktní kancelářský počítač

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Veľké množstvo USB portov.


vypnuté
Dell OptiPlex 7040 Micro PC

kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné malé prevedenie
  • Ideálne pre kancelárske využitie
  • Možnosť práce na dvoch monitoroch
  • Veľké množstvo portov
  • Rýchly disk na vaše dáta
  • Voliteľné vyššie zabezpečenie od DELL
  • Špeciálna záruka - on-site next business day

Operačný systém pre kanceláriu

V počítači nájdete najnovší Windows 10 Professional. Vydarený systém ponúka nové funkcie, intuitívne ovládanie a množstvo vylepšení, vďaka ktorým sa stal obľúbeným základom všetkých moderných zostáv.

Dôraz pri tom systéme je kladený aj na bezpečnosť a vysokú spoľahlivosť. Nechýba aj podpora viacerých jadrových procesorov a veľmi dobrá správa užívateľov.

Vysoké zabezpečenie od DELL

Voliteľná funkcia Dell Data Protection | Encryption ochráni vaše dáta šifrovaním priamo na vašom disku, externom médiu či v úložisku verejného cloudu.

vypnuté
 Dell OptiPlex 7040 Micro PC

Opravy neriešite.

Oprava do druhého dňa

Vďaka vysokej kvalite svojich produktov spoločnosť Dell poskytuje špeciálnu rozšírenú záruku na 3 roky on-site next business day. V rámci záručnej doby oprava vašej stanice prebieha kdekoľvek po celej ČR nasledujúci pracovný deň.

Nezáleží na tom, či na stanici pracujete v zamestnaní, doma alebo na dovolenke. Stačí zavolať na telefónne číslo: 225 308 649, popr. mobil 778 440 533, nahlásiť výrobné číslo a závadu a DELL už všetko zariadi!

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell OptiPlex 3046 Micro PC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell OptiPlex 3046 Micro PC.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií