Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Dell Precision M7510

Zobraziť katalóg
Dell Precision M7510
Notebook - Intel Core i7 6920HQ Skylake, 15,6" 1920 x 1080 antireflexná, RAM 16 GB DDR4, NVIDIA Quadro M2000 4 GB, HDD 1 TB 7200 otáčok, WiFi 802.11ac, BlueTooth, webkamera, HDMI, mini DisplayPort, USB 3.0, dokovatelný, podsvietená klávesnica, 6 článková batéria , Windows 10 Pro 64-bit - predinštalované Windows 7 Professional 64-bit, on-site NBD
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NTD130b35 Produktové číslo:  M52H8 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Dell Precision M7510

Výkonná pracovná stanica ukrytá v elegantnom šasi je určená na prácu v profesionálnych grafických aplikáciách. Tomu zodpovedá zvolený hardvér, ktorý ponúkne prvotriedny výkon a spoľahlivosť aj pre tie najnáročnejšie úlohy. Nehľadiac na dokonale spracované telo notebooku, ktoré prešlo dôkladným testovaním podľa vojenskej normy MIL-STD 810 G a bude vždy verným parťákom, ktorý vás nesklame, nech už pracujete kdekoľvek. V notebooku je predinštalovaný obľúbený operačný systém Windows 7 Professional v 64-bit verzii a po vybalení je  počítač ihneď pripravený na použitie. Moderný používatelia určite ocenia licenciu na jednoduchý upgrade na systém Windows 10 Pro.

Kľúčové vlastnosti

  • Pracovná stanica pre profesionálov
  • Špičkový výpočtový výkon
  • Odolné a elegantné šasi s revolučným systémom chladenia
  • Profesionálna grafika NVIDIA Quadro
  • Dokovací konektor
  • Certifikácia ISV
  • Záruka 3 roky s opravou do druhého dňa

Výkon pre profesionálov

Pracovná stanica Dell Precision bola testovaná a certifikovaná nezávislými dodávateľmi softvéru (ISV) na zaručenie hladkého chodu náročných aplikácií ako je Autodesk AutoCAD, Adobe Creative Cloud, Dassault Systemes Solidworks a ďalšie. Maximálny potenciál notebooku využijete vďaka profesionálnej grafike NVIDIA Quadro M2000 s vlastnou 4 GB pamäťou. Všetko poháňa moderný štvorjadrový procesor Intel Core i7 6. generácie Skylake, ktorý poskytuje veľkorysý výpočtový výkon.

Dokonalý obraz

Vynikajúci 15,6" dotykový displej disponuje jemným Full HD rozlíšení 1920 × 1080. Vďaka tomu uvidíte vašu prácu v neuveriteľných detailoch. Použitý IPS panel využíva technológiu UltraSharp a zaručuje tak 72 % farebnú škálu. Iste oceníte aj antireflexnú úpravu, ktorá zamedzuje nežiadúcim odleskom. Všetky vaše projekty uložíte na rýchly disk s ohromnou kapacitou 1 TB.

Plná výbava

V kompletnej výbave nechýba množstvo konektorov, vrátane vysokorýchlostných USB 3.0, obrazových HDMI a mini DisplayPortov či dokovacieho konektora na pripojenie do dokovacej stanice. Samozrejmosťou je čítačka pamäťových kariet či bezpečnostný zámok Kensington Lock. Príjemným prvkom je podsvietená klávesnica na jednoduché písanie počas dňa i noci.

 

Parametre a špecifikácia

HDD kapacita
1 TB (1 000 GB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
16 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 6920HQ Skylake Hotovo!
Frekvencia procesora
2,9 GHz (2 900 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
HDD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Kapacita úložiska
1 000 GB Hotovo!
Výbava
Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, TrackPoint Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 6920HQ Skylake Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,9 GHz (2 900 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,8 GHz (3 800 MHz) Hotovo!
Cache procesora
8 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
16 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
2 133 MHz (2,13 GHz) Hotovo!

Grafická karta

Typ grafickej karty
Dedikovaná Hotovo!
Pamäť grafickej karty
4 GB Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA Quadro Hotovo!
Model grafickej karty
M2000M Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Pro + predinštal. Windows 7 Professional Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
HDD Hotovo!
Kapacita úložiska
1 000 GB Hotovo!
HDD kapacita
1 TB (1 000 GB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, TrackPoint Hotovo!

Batéria

Počet článkov
Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,79 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI, Mini DisplayPort Hotovo!
Audio
Combo Audio Jack Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
378 mm Hotovo!
Maximálna výška
33 mm Hotovo!
Hĺbka
261 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!
Viac parametrov

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell Precision M7510 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Precision M7510. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dell Precision M7510. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell Precision M7510.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií