Camcorders – Amazing Deals

Catalogue
Price
-
Availability
Order status
Customer reviews
Brands
Panasonic
(1)
Features
Optical image Stabilisation
(1)
Touch control
(1)
Cordless
(1)
Memory card type
SD
(1)
SDHC
(1)
SDXC
(1)
Filter
In this category, you will find great deals on camcorders. We currently have 1 best-selling items in the camcorders category. Looking for the lowest-priced camcorders? Check out the cheap camcorders category.
1 item
4.0
Panasonic V800 black
Digital Camcorder - family, 8.57 Mpx, Full HD (1920 × 1080) 50 fps, 24piece(s) optical zoom,, SD/SDHC/SDXC, WiFi, optical stabilisation
Amazing Deal
392.90 € Save 42.10 €
Buy
In stock > 5 pcs
Order by midnight, get it at the AlzaBox in the morning.
Info
Order Code: OP270
Special offerNenechajte si uniknúť hromadu akcií od značky Sony Sony organizuje množstvo skvelých akcií na produkty z radu Sony Alpha, objektívov alebo vlogerských fotoaparátov. V rámci nich môžete ušetriť peniaze a získať produkty výhodnejšie. Ako na to, sa dozviete v článku.
Dvadsiate storočie by sa dalo charakterizovať ako storočie domáceho audia. Aké boli jeho počiatky, aké vynálezy dokázali otočiť okolo audiopriemyslu a viedli k masovému rozšíreniu vinylových dosiek? Odpovieme v článku.
Digitálne audio prináša množstvo výhod, najmä čo sa týka jeho distribúcie. Ako funguje a na čo si treba dať pozor?
4K televizeDirect LED: Čo to je a ako funguje? Direct LED je jednou z technológií podsvietenia obrazu, ktorú využívajú LED televízory. V čom spočíva, aké má výhody a nevýhody a ako sa odlišuje od RGB LED alebo Edge LED?
Niceboy VEGA X 8K je dostupná a extra odolná akčná kamera, ktorú si môžete zobrať so sebou aj do tých najtvrdších podmienok. Zvládne ponor až do 12 metrov a videá môžete natáčať až do rozlíšenia 8K.
Je to tu! Prichádza leto a s ním množstvo slniečka, kúpania, výletov a nových zážitkov. Spolu s tým aj nadšenie, radosť, optimizmus a dobrá nálada. Spálenú kožu alebo bolesť hlavy po dlhej letnej párty teraz riešiť nebudeme. Zameriame sa na to, ako si toto leto užiť na...
More articles All articles
P-DC1-WEB19
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info