Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

EVOLVEO CUBE HD

Zobraziť katalóg
EVOLVEO CUBE HD
4,3 25 hodnotení
Izbová anténa pre príjem DVB-T / T2 v HD, so zosilňovačom, ultratenký zrkadlový dizajn, napájací adaptér
Kód:  JT903f Produktové číslo:  CUBEHD Stránky výrobcu

EVOLVEO CUBE HD

Izbová anténa reprezentuje najjednoduchší spôsob, ako získať signál na príjem digitálneho vysielania DVB-T aj novšieho DVB-T2. Stačí jej len nájsť vhodné miesto, kde je predpoklad na zachytenie signálu, zapojiť napájací adaptér do zásuvky a anténny konektor do televízora. Zvládne to naozaj každý. Aj keď je anténa relatívne malá, svojim vysokým ziskom má skvelé predpoklady na stabilný príjem bez výpadkov obrazu. Anténe nerobí problém ani príjem signálu vo vysokom HD rozlíšení.

Parametre a špecifikácia:

Príjem:
DVB-T/T2

Podpora:
MPEG2 a MPEG4

Zisk:
UHF: 25 dB

Obsah balenia:
Vnútorná anténa
Napájací adaptér
Manuál

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jde zboží vrátit do 14 dnů, kdyby náhodou byl špatný signál nebo kvalita nebyla vyhovující ?

Dobry den koupil jsem antenu evolveo cube hd a chytam programy od ct 1 po prima cool celkem jich je 9 ale kdyz chci naladit smichov,prima comedy central,fanda,rebel tak to nejde ale naslo to 19,nemeckych programu jak moho prosim preladit z nemeckych kanalu na vyse jiz zminene,ceske?dekuji za odpoved

Diskusia a poradňa k EVOLVEO CUBE HD
Príslušenstvo pre EVOLVEO CUBE HD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO CUBE HD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO CUBE HD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO CUBE HD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO CUBE HD.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií