Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Playstation VR Starter Kit

Zobraziť katalóg
Playstation VR Starter Kit
VR okuliare sú určené pre zákazníkov, ktorí majú konzolu Playstation 4 a chcú všetko čo potrebujú k zážitku s Playstation virtuálnou realitou. Set obsahuje okuliare Playstation VR, kameru Playstation Eye a súbor hier VR Worlds
Kód:  MSX1015 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Playstation VR Starter Kit

Prekročte za hranicu hmotného sveta a vydajte sa na dobrodružnú cestu za zážitkami do svetov virtuálnych. S PlayStation VR Starter Kit sa vám do rúk dostáva kľúč, ktorý vám odomkne bránu do týchto svetov. Vďaka tejto súprave sa ocitnete v centre všetkého herného diania a všetky svoje hry prežijete na vlastnej koži. VR Starter Kit zahŕňa okuliare PlayStation VR, kameru PlayStation Eye a hru VR Worlds.

Kľúčové vlastnosti

  • Playstation VR Starter Kit odomyká dvere do nepoznaných svetov
  • Súprava zahŕňa okuliare PlayStation VR, kameru PlayStation Eye a hru VR Worlds
  • OLED obrazovka okuliarov sa postará o plynulé 360 ° zobrazenie a snímkovacej frekvencii 120 FPS
  • Okuliare sú ľahké a s nastaviteľným náhlavným oblúkom padnú každému
  • Hra VR Worlds ponúka päť exkluzívnych hier

Je jedinečný

Nasaďte okuliare a dostaňte sa na miesta, o ktorých sa vám ani nesnívalo. Špeciálna obrazovka okuliarov OLED sa stará o perfektné a mimoriadne plynulé 360 ° zobrazenie a neuveriteľnú snímkovaciu frekvenciu 120 FPS. To vás v kombinácii s naozajstným 3D zvukom presvedčí, že ste priamo v centre diania. S nastaviteľným náhlavným oblúkom a nízkou hmotnosťou nebudete ani vnímať, že máte súpravu na hlave. Pokiaľ chcete do svojho hrania zapojiť aj svojich priateľov, môžete im všetko to, čo vidíte, premietnuť na obrazovke. 

Vrhnite sa do nových svetov

Vrhnite sa do nových svetov s hrou VR Worlds, s ktorou si užijete päť exkluzívnych zážitkov. Zahrajte si Danger Ball, športovú hru z budúcnosti. Ponorte sa do hlbín oceánu, kde môžete obdivovať krásy podmorského života alebo otestovať svoju odvahu a postaviť sa tvárou v tvár bielemu žralokovi. V hre The London Heist sa stanete gangstrom drsného londýnskeho podsvetia a pustíte sa do lúpeže s následným dramatickým únikom. Adrenalín vám vystrelí do závratných výšin pri hraní závodnej hry VR Luge, v ktorej budete až do cieľa svišťať ulicami iba niekoľko centimetrov nad asfaltom. Záhadnú vesmírnu loď návštívite v sci-fi hre Scavengers Odyssey, kde si budete musieť poradiť s nebezpečenstvom a vydať sa hľadať cenný mimozemský artefakt. 

 

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetko pre PlayStation VR

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude součástí Starter Packu nová kamera ? Na fotce je starý model. Děkuji za odpověď.

Dobrý den pokud mám předobjednávku dostanu objednávku už 13.10? Jinak bude to v celku zabalené nebo je to na části myslím tím ps vr zvlášť ovladace atd.. Podle předobjednávky mi to tak přijde . Děkuji.

Dobrý den, dnes mi v Sony řekli že Starter Kit už se nebude dále distribuovat pro ČR. Co je na tom pravdy, protože ho sice máte v nabídce, ale není skladem... Předem díky za odpověď

Dobrý den, měl bych dotaz stran Move ovladačů, jež ku svému nemilému překvapení (vzdor blahé paměti) u dotazovaného výrobku (Playstation VR Starter Kit) - jak v popiscích, tak na fotografii jeho - hledám a nenalézám. Čím je to dáno - šotek, chyba lidského faktoru, změna "složení"? Podotýkám, že i na stránkách Alzy se v sekci hodnocení (pár cm od tohoto dotazu k nahlédnutí) se o nich píše a kupříkladu vaše konkurence (ta na tři písmena a jiná) tento set prodává i s těmito ovladači .. + též u dostupných videí unboxingů jsou pochopitelně přítomné (pohybový ovladač je přeci né nepodstatná, imersi prohlubující součást VR zážitku). Prosím o osvětlení. S pozdravem, Šimon P.

Dobry deň, pre dokonalý zážitok je odporúčané VR používať s ovládačmi move. Môžem sa opýtať prečo nie sú ovládače v balení, keď v balení s konzolou ich vidím (kód MSX001slvr) ?

funguje to iba na ps4 pro? na mojej ps4 mam iba 1 hdmi vystup a 2 usb...

Je v pořádku, že se mi Starter kit v obbjednávce zobrazil namísto jedné položky jako čtyři samostatné položky? Dle toho to vypadá že mi zašlete i starý model kamery

Dobrý deň, rád by som vedel aká kamera sa bude dodávať v Playstation VR Starter Kit pôjde o starší model kamery alebo sa bude jednať už o nový model kamery pre PS4. Ďakujem

proc nejsou zadne odpovedi k polozenym dotazum ? bude tento starter kit obsahovat novou kameru ktera se bude prodavat 15teho nebo ne ? bude vse v jedne krabici nebo to jen poskladate dohromady ? dekuji

Je k tomu i ta sleva 300,-?

Diskusia a poradňa k Playstation VR Starter Kit
Príslušenstvo pre Playstation VR Starter Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playstation VR Starter Kit pro PS4.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií