Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Gorenje DTA 6SY2B

Zobraziť katalóg
Gorenje DTA 6SY2B
Digestor komínový, odťah 618m3 / h, 3 stupne výkonu, hlučnosť 61dB, odťah alebo recirkulácia, systém AdaptTech, halogénové osvetlenie 2x 20W, farba čierna
Kód:  FAV5202k2 Produktové číslo:  DTA6SY2B Stránky výrobcu

Gorenje DTA 6SY2B


Gorenje DTA 6SY2W je štýlový komínový odsávač pár od prevereného výrobcu, s plášťom z lakovaného čierneho plechu a s komínom vyrobeným kompletne z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Odsávač podporuje ako recirkuláciu tak odťah, pričom jeho maximálny výkon sa pohybuje od 572 m3/h pri recirkulácii až po 618 m3/h pri odťahu. Aj napriek takto vysokému výkoun sa však úroveň hluku drží na prijateľnej úrovni 61 dB. Ovládanie spotrebiča je veľmi jednoduché, čomu pomáha aj mechanický Simplicity gombík. Na ňom je možné nastaviť  jeden z troch stupňov výkonu. Na ovládanie osvetlenia slúži samostatný spínač, ktorý ovláda dve 20 W halogénové žiarovky.


Kľúčové vlastnosti

  • Komínový odsávač pár so šírkou 60 cm
  • Odťah až 618m3/h
  • Tri stupne výkonu
  • Odťah alebo recirkulácia
  • Systém AdaptTechH
  • Halogénové osvetlenie

AdapTech ventilácia

V režime automatickej prevádzky senzor v kuchynsom digestore rozpozná nečistoty vo vzduchu, pary a plyny uvoľnené pri varení a podľa toho prispôsobí rýchlosť ventilátora - a dokonca ventilátor zastaví, akonáhle už nebude potrebný. Kovové filtre v digestore sú navrhnuté tak, aby odstraňovali čiastočky tuku, možno ich ľahko vybrať a vyčistiť. Môžete ich umyť ručne alebo v umývačke s použitím programu pre jemné umývanie.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, jde tahle digestor umistit nad ostruvek? Nekde pisi ze kominove jdou, popripade muzete mi doporucit jinou od znacky gorenje v cerne barve ostruvkovou. Dekuji, Michal

Diskusia a poradňa k Gorenje DTA 6SY2B
Príslušenstvo pre Gorenje DTA 6SY2B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE DTA 6SY2B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GORENJE DTA 6SY2B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GORENJE DTA 6SY2B.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií