Fiskars ErgoComfort Garden Digging Fork 133423

Catalogue
Fiskars ErgoComfort Garden Digging Fork 133423
5.0 41 rating
Pitchfork - suitable for aerating hard soil, work with garden waste, 4 high-quality boron steel prongs, width 17 cm
23.90 €
Hassle-free One-click buying using preset Shipping and Payment options. Watch Availability
Add to list
Warranty 60 months Code:  BOR781b Product Number:  1003458 Producer's Website:
Fiskars ErgoComfort Garden Digging Fork 133423 23.90 € Currently Unavailable

Fiskars ErgoComfort Garden Digging Fork 133423

A Fiskars digging fork with strong and sharp prongs, suitable for aerating hard soil and work with garden waste. The D shaped handle means that all hand sizes, with or without gloves, can use it with ease. The handle is covered with a layer of plastic that insulates your hands from the cold. The 20° lifting angle ensures that the fork is held in a natural position, which is optimal for garden work. These perfectly sharp Fiskars digging forks make work in the garden considerably easier than ordinary pitchforks.

Highlights:

  • Tough and durable prongs for aerating hard and stony soil
  •  20° lifting angle
  • D-shaped handle for firm grip of both large and small hands
  • Highly durable boron steel prongs
  • Suitable for work with garden waste and aerating hard soil

Specifications

Type
Rake Done!

Features

Type
Rake Done!

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

Dobrý den, nikde nevidím parametry.Myslím Výška,šířka rytí,váha.? Můžete prosím přidat do popisu?

Questions and answers: Fiskars ErgoComfort Garden Digging Fork 133423
More Information

Záhradný kalendár: Október na záhrade

Október je mesiacom, ktorý sa nesie v duchu posledného zberu neskorých druhov ovocia a zeleniny. Nastáva tiež pravý čas na výsadbu nových stromov a kríkov, jarných cibuľovín a trvaliek. V tomto mesiaci je tiež potrebné pripraviť záhony a trávnik na nadchádzajúcu sezónu, čo so sebou prináša veľa rytia, hnojenia a zazimovania. A na čo ešte nesmiete v októbri zabudnúť? To a oveľa viac sa dozviete v našom článku.

Záhradný kalendár: November na záhrade

Koniec sezóny je tu a záhrada ešte naposledy v tomto roku hýri farbami. Stromy strácajú farebné lístie, objavujú sa prvé zimné plody, ale súčasne ešte dokvitajú niektoré kvety a stále možno žať posledný zeleninu. Veľké množstvo opadaného lístia je navyše skvelým spôsobom, ako si dopriať pohyb na čerstvom vzduchu. Čaká vás rytie a hrabanie s cieľom upraviť a upratovania pôdy pred zimou. Ako o záhradu starať v novembri a na čo nezabudnúť?

Záhradný kalendár: September na záhrade

September je jedným z hlavných mesiacov zberu a spracovania dozretej úrody. Je to čas kompótovania, muštovania, zavárania, sušenia a pod. Čakať na vás bude tiež upratovanie opadaného ovocia, príprava a zateplenie záhonov, kosenie trávy, likvidácia škodcov a veľa ďalších činností, ktoré je potrebné vykonať na začiatku jesenného obdobia. Viete, čo ešte môžete vysadiť a ako sa máte postarať o chúlostivé paradajky? To a oveľa viac vám poradíme v našom septembrovom článku.

Záhradný kalendár: December v záhrade

Záhrada si zaslúži starostlivosť aj v zime. Predovšetkým okrasné stromčeky treba chrániť pred polámaním a nemali by ste prestať ani v pravidelnom zavlažovaní. To samozrejme nie je všetko, v zimnom období, obzvlášť v decembri, sa môžete krásne vyhrať s vianočnou výzdobou alebo pripraviť nádherné kŕmidlo pre vtáčiky. Prečítate si, čo všetko by ste mali v zime urobiť.
Reviews Fiskars ErgoComfort Garden Digging Fork 133423
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fiskars Vidle Solid rycí. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fiskars Solid™ ásóvilla 133423.
P-DC1-WEB07
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info