Fiskars Xtract 123870

Catalogue
Fiskars Xtract 123870
4.9 35 rating
Garden Saw - sliding, blade length of 160mm
29.90 €
Price Guarantee
Add to Cart Hassle-free One-click buying using preset Shipping and Payment options.
Warranty 60 months Code:  BOR201b Product Number:  1000613 Producer's Website:

Fiskars Xtract 123870

Every gardener knows that trees and shrubs need a good pruning from time to time. Fiskars Xtract/123870 is a handy tool offering a helping hand around the house. The 160mm retractable blade bites into wood as a predator and the ergonomic handle fits your hand perfectly. The saw is safe to be carried in your pocket or on your belt. The handle's rubber surface SoftGrip won't let the handle slip out of your hand even if you've been working for hours.

Specifications:

Suitable for:
Cutting fresh wood

Blade:
160 mm

Weight:
95 g

Read more

Specifications

Type
Sliding Done!
Blade length
160 mm Done!

Features

Type
Sliding Done!
Blade length
160 mm Done!

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

jak vyměnit u této pilky pilový list ?

Questions and answers: Fiskars Xtract 123870
More Information

Záhradný kalendár: Február na záhrade

December a január boli skôr také odpočinkové mesiace čo sa týka starostlivosti o záhradu. Februárom už začína príprava na jar. Aby ste sa dočkali krásnych stromov, ktoré vám budú robiť počas jarných a letných mesiacov radosť, a mohli ste zbierať chutné plody, je potrebné pomaly prebúdzať a chystať vašu ospalú záhradu. Nastáva čas prerezávania, odkrývania, ale aj výsadby. Prečítajte si, do čoho sa pustiť a na čo si dať pozor.

Záhradný kalendár: Júl na záhrade

Júl na záhrade nám ponúka bohatú úrodu a nielen preto nás práve teraz čaká veľa práce. Okrem výdatného zavlažovania, kosenia trávnika, chemického postreku či vysádzania ovocia a zeleniny môžete začať so zberom niektorých ovocných stromov a so zberom úrody na zeleninových a ovocných záhonoch. V našom článku vám pripomenieme všetky dôležité činnosti a poradíme, ako ich správne vykonať.

Ako sa starať o ovocné stromy v lete – len zber ovocia stačiť nebude

Prvé ovocné stromy začínajú pomaly dozrievať a vy sa už nemôžete dočkať úrody. Doprajte vašim stromom potrebnú starostlivosť a ony sa vám odmenia bohatou úrodou. Medzi letné práce na stromoch patrí prebierka plodov, okopávanie, hnojenie a ďalšie. Chcete sa dozvedieť ako sa starať o kôstkovice, bobuľoviny alebo škrupinové ovocie? Kedy bude čas žať jabloň alebo mirabelky? Odpovede na tieto a ďalšie otázky spolu s tipmi na spracovanie úrody nájdete v našom článku.

Záhradný kalendár: Marec na záhrade

Prvý jarný mesiac marec so sebou prináša celý rad činností, ktoré je potrebné urobiť, aby vaša záhrada len kvitla. Oplatí sa venovať pozornosť ovocným stromom, okrasným drevinám aj trávniku. V marci je už čas aj na výsev zeleniny, úpravu živého plota alebo výsadbu ruží. Čo všetko je vhodné v tomto mesiaci na záhrade urobiť? Pripravili sme pre vás niekoľko užitočných tipov.

Záhradný kalendár: Január v záhrade

Rozmaznávajte vašu záhradu a všetko čo v nej máte aj v zimných mesiacoch. Kontrolujte svoje stromy a kríky, starajte sa o zeleninu a zvieracích kamarátov, ktorí sa u vás občas zastavia v kŕmidle. Poradíme vám, ako sa starať v januári o dreviny v závislosti na snehovej prikrývke a ako sa úspešne zbaviť škodcov na stromoch. Dáme vám ale aj ďalšie užitočné tipy súvisiace so záhradou v januári.

Záhradný kalendár: Apríl na záhrade

V apríli je záhrada už v rozpuku, a preto je nutné venovať jej veľa času a starostlivosti. Žiadny záhradkár by nemal zabudnúť skontrolovať pôdu, trávnik a postarať sa nielen o okrasné, ale aj o zeleninové a ovocné záhony. V našom článku vám pripomenieme dôležité práce, na ktoré by ste mali tento mesiac nemali zabudnúť.

Záhradný kalendár: August na záhrade

Viete, ako sa postarať o augustovú záhradu? V našom článku vám predstavíme výpočet všetkých dôležitých záhradníckych činností, poradíme sa zberom, neskorou výsadbou, likvidáciou škodcov i so správnou starostlivosťou o trávnik na konci leta.

Záhradný kalendár: December v záhrade

Záhrada si zaslúži starostlivosť aj v zime. Predovšetkým okrasné stromčeky treba chrániť pred polámaním a nemali by ste prestať ani v pravidelnom zavlažovaní. To samozrejme nie je všetko, v zimnom období, obzvlášť v decembri, sa môžete krásne vyhrať s vianočnou výzdobou alebo pripraviť nádherné kŕmidlo pre vtáčiky. Prečítate si, čo všetko by ste mali v zime urobiť.
Reviews Fiskars Xtract 123870
Accessories for Fiskars Xtract 123870 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fiskars Pilka zahradní Xtract SW73 (S).
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info