During the Easter holidays 29.3. and 31.3. all our stores are closed except the AlzaDrive in Senec. On Easter Monday 1.4. all stores are closed, including AlzaDrive, however you can still use the delivery to our AlzaBoxes.

Alza B2B

Milling Tools – Amazing Deals

Catalogue
Price
-
Availability
Order status
Customer reviews
Brands
DREMEL
(1)
In this category, you will find great deals on milling Tools. We currently have 1 best-selling items in the milling Tools category. Looking for the lowest-priced milling Tools? Check out the cheap milling Tools category.
1 item
Discounted -25 %
11.90 € 15.90 €
Buy
In stock 1 pcs
Order by midnight, get it at the AlzaBox in the morning.
Info
Order Code: BOSCDre062

Milling Tools – Amazing Deals

HobbyTavná pištoľ uspokojí kreatívne túžby a pomôže aj v domácnosti Tavná pištoľ je praktická pomôcka do domácnosti – skrýva sa v nej však aj veľa možností kreatívneho využitia. Na akom princípe vlastne funguje a čo všetko si s jej pomocou môžeme vyrobiť?
Nový portál Bosch PRO360 poskytuje zákazníkom množstvo výhod. Môžete si tu napríklad zobraziť všetko svoje náradie, nájsť svoju záruku, získať informácie o produktoch a súčasťou je aj bezplatné predĺženie záruky na náradie Bosch Professional na 3 roky.
Aby náradie dobre fungovalo, musí mať zodpovedajúcu starostlivosť. Na to, aby náradie Bosch skvele šliapalo, je tu jeho špecializovaný Bosch Servis, ktorý vám navyše šetrí veľa času a námahy.
BoschAkumulátor Bosch 18 V POWER FOR ALL je vhodný pre širokú škálu náradia značky Bosch S jedinou batériou môžete napájať široké spektrum zariadení, ktoré využívate na záhrade alebo v dielni. Vie to systém Bosch 18 V POWER FOR ALL.
Pre všetky akčné dámy predstavujeme náradie pre ženy, s ktorým zvládnete drobné aj zložitejšie opravy a úpravy všetkého druhu. Špeciálne prispôsobené náradie pre ženy so zníženou hmotnosťou vyniká ergonomickými prvkami aj moderným dizajnom, ktorému dominuje obľúbená...
iFixit, to je služba, databáza aj komunita zároveň. Používatelia majú prístup k tisíckam návodov a pracovných postupov na opravu širokej škály elektroniky – a to vrátane mobilných telefónov, tabletov alebo osobných počítačov. Okrem dostupných návodov, ktoré sú zadarmo,...
More articles
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info