Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP 260 G2 DM

Zobraziť katalóg
HP 260 G2 DM
4,5 2 hodnotení
Počítač - Intel Pentium Dual Core 4405 Skylake, RAM 4GB, Intel HD Graphics 510, HDD 500GB, USB 3.0, HDMI, VGA, USB klávesnica a myš, Windows 10 Pro 64bit - predinštalované Windows 7 Professional 64bit (W4A54EA)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HPBD1003p Produktové číslo:  W4A54EA#BCM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP 260 G2 DM

Miniatúrny počítač HP 260 G2 je plne vybavený počítač, ktorý ušetrí drahocenné miesto na pracovisku. Poradí si s bežnú kancelársku prácou, ale i multimediálne zábavou, jednoduchšími hrami a surfovanie internetom. Počítač je ukrytý v malom extrémne tenkom tele a vyniká predovšetkým nízkou energetickou náročnosťou. Môže byť vhodným riešením pre vytvorenie HTPC, čiže domáce multimediálne stanice.

kľúčové vlastnosti

  • Vhodný ako pre domáce, tak i kancelárske použitie
  • minimalistický dizajn
  • USB klávesnica a myš súčasťou balenia
  • Operačný systém Windows 7

Výkon v malom prevedení

Základom je úsporný dvojjadrový procesor Intel Pentium Dual Core 4405 s jadrom Skylake. Tiká na frekvencii 2,1 GHz a spoločne so 4GB operačnej pamäte dopraje plynulý chod aj najnáročnejším kancelárskym aplikáciám. Spolu s integrovanou grafickou kartou tvorí vyvážený a úsporný celok.

Široká konektivita

Vaše dáta pojme rýchly pevný disk s kapacitou 500 GB a 5400 otáčkami za minútu. Pre pripojenie externých zariadení a príslušenstva je k dispozícii hneď 6 USB portov, z ktorých 4 sú vysokorýchlostné USB 3.0. Monitor je možné pripojiť klasickým VGA konektorom alebo digitálnym HDMI. K počítaču je pribalený set klávesnica s myšou a je možné ho po vybalení ihneď používať.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jen by mne zajímalo kolik případných zájemců o tuto řadu ( HP 260 ) se dozví někde v popisu že audio výstup je jen mono.

má toto PC wifi, blutooth ?

Diskusia a poradňa k HP 260 G2 DM
Príslušenstvo pre HP 260 G2 DM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP 260 G2 DM.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií