Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

HP 460-p000nc

Zobraziť katalóg
HP 460-p000nc
Počítač - Intel Pentium Dual Core G4400T Skylake, RAM 8 GB DDR4, AMD Radeon R5 330 2 GB, HDD 1 TB 7200 otáčok, DVD, WiFi, bluetooth 4.0, USB 3.0, VGA, HDMI, čítačka kariet, USB klávesnica a myš, Windows 10 Home 64-bit ( W3C78EA)
Kód:  HPCD0002g5 Produktové číslo:  W3C78EA#BCM Stránky výrobcu

HP 460-p000nc

Kompaktný a veľmi úsporný počítač z radu HP 460 predstavuje ideálne riešenie na domáce i kancelárske použitie. Jeho konfigurácia plne dostačuje na chod kancelárskych aplikácií, internet a poštu, prehrávanie Full HD videí a iných multimédií alebo hranie menej náročných hier. Vnútri je predinštalovaný operačný systém Windows 10 Home v 64 bitovej edícii a v balení nájdete klávesnicu i myš. Po rozbalení teda môžete počítač hneď začať používať.

Kľúčové vlastnosti

  • Úsporný počítač pre domácnosť aj kanceláriu
  • Možnosť pripojenia až dvoch monitorov
  • Nechýba podpora Wi-Fi a bluetooth
  • Predinštalovaný OS Windows 10 Home 64-bit
  • Klávesnica a myš je súčasťou balenia
  • Počítač je pripravený na okamžité použitie

Veľmi dobrý pomer ceny a výkonu

V útrobách počítača sa skrýva výkonný dvojjadrový procesor Intel Pentium Dual Core G4400T z rodiny Skylake s taktom až 2,9 GHz, ktorý je podporený rýchlou 8 GB DDR4  pamäťou. Grafické jadro AMD Radeon R5 330 s 2 GB vyhradenou pamäťou sa postará o plynulé vykreslenie obrazu až na dvoch monitoroch, ktoré môžete pripojiť prostredníctvom HDMI a VGA konektora. Vaše dáta pojme objemný 1 TB pevný disk. Celá zostava je energeticky veľmi nenáročná a pri plnom zaťažení jej spotreba neprekračuje 180 W.

Široká pripojiteľnosť

Na internet sa môžete pripojiť ako cez gigabitový ethernet, tak aj cez Wi-Fi. Na komunikáciu s telefónom, zdieľanie súborov alebo na škárovanie najrôznejšieho príslušenstva je vám k dispozícii bluetooth 4.0. Pre všetko ostatné je tu štvorica USB 2.0 a dvojica vysokorýchlostných USB 3.0 portov. V počítači nechýba ani optická DVD-RW mechanika a integrovaná čítačka pamäťových kariet.

 

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den pujde procesor Intel Core i3-6100 na zakladovou desku Intel H170 ? děkuji

Jaké sjou skutečné rozměry PC (výška x šířka x hloubka) ?

Mužete uvést typové označení zdroje? Jaké jsou skutečné rozměry PC (výška x šířka x hloubka)? Děkuji

Mohl bych se zeptat, zda-li je k pc přiložen i napájecí kabel a všechni ostatní kabely potřebné pro chod samostatného pc ?

Diskusia a poradňa k HP 460-p000nc
Príslušenstvo pre HP 460-p000nc Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP 460-p000nc.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií