AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

HP Prime

Zobraziť katalóg
HP Prime
4,3 4 hodnotení
Kalkulačka –Grafická, plne farebná, 3.5" dotykový displej, bezdrôtové pripojenie, aplikácia CAS, 32 MB RAM, 256 MB Flash ROM, vstavaná dobíjacia batéria, USB kábel, rozmery 182 × 86 × 14 mm, hmotnosť 228 g
Kód:  HPK001c Produktové číslo:  G8X92AA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP Prime

Študenti a žiaci pozor, toto nie je len obyčajná kalkulačka! Prestaňte raz a navždy počítat úlohy na prstoch rukou a kúpte si tohto skvelého pomocníka, ktorého využijete na hodinách matematiky, informatiky či na prírodovedných predmetoch. S týmto kalkulátorom môžete prenikať do tajov základov všeobecnej matematiky, algebry, štatistických výpočtov. Ponúkne vám napríklad prehľadný farebný displej s uhlopriečkou 3,5 palca, aplikáciu CAS (Computer Algebra System) či 18 vopred vstavaných HP appletov. Jednoznačne sa stane vašim najlepším pomocníkom na každej hodine a budú vám všetci závidieť. 

Kľúčové vlastnosti

  • Grafická kalkulačka s možnosťou bezdrôtového pripojenia
  • Plne farebný displej s uhlopriečkou 3,5 palca
  • Viacdotykové ovládanie
  • Dynamická geometria
  • Možnosť ovládania pomocou displeja či klávesov
  • Jednoduchá integrácia a zobrazenie matematických funkcií
  • Najtenší grafický kalkulátor na trhu
  • Nabíjanie cez USB
  • Možnosť bezdrôtového pripojenia (kit sa predáva samostatne)

Rozmery:
182 × 86 × 14 mm

Hmotnosť:
228 g

Systém:
32 MB RAM, 256 MB Flash ROM

Režim zadávania dát:
RPN, algebraický, text

 

Parametre a špecifikácia

Typ kalkulačky
Grafická Hotovo!
Typ napájania
Batériové Hotovo!
Typ klávesov
Plastové Hotovo!
Počet matematických funkcií
2 300 funkcií Hotovo!
Základné funkcie
S odmocninami Hotovo!

Typ

Typ kalkulačky
Grafická Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Batériové Hotovo!

Výbava

Typ klávesov
Plastové Hotovo!
Počet matematických funkcií
2 300 funkcií Hotovo!

Funkcie

Základné funkcie
S odmocninami Hotovo!
Vedecké funkcie
Goniometrické funkcie Sin, Cos, Tan, Cotg , Zlomky, Logaritmické funkcie, Komplexné čísla, Grafické vyobrazenie Hotovo!
Peňažné funkcie
Kalkulácia priemeru, Dátum Hotovo!

Displej

Displej
Bodový Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
1,4 cm Hotovo!
Šírka
8,6 cm Hotovo!
Hĺbka
18,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
228 g Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, z manuálů jsem pochopil, že většina výpočtů se neprovádí v RPN jako u HP 50G kterou používám a která je výtečná, ale v běžném algebraqickém zápisu. Lze provádět prakticky vše v RPN jako u 50 nebo v algebraickém, méně výhodném? Když jsem před lety kupoval po HP 48 novou 50, řekli mi prodejci, že u studentů není moc zájem o polskou notaci...S HP 50 jsem velmi spokojen, jen ty grafy...

Kalkulačka je dle mýho to nej... co se dá dnes pořídit.nebo se mýlim?

Proč uvádítev popisu, že kalkulačka má bezdrátové připojení, když WiFi modul musím dokoupit zvlášť a navíc ani není v nabídce?

Dobrý deň, podobne ako zákazník predomnou, rád by som sa spýtal na HW verziu. Zmena spočíva vo farebnom prevedení klásvesnice. Od 08/2016 (podľa wiki) je v predaji prevedenie klávesnice s tmavšou modrou a oranžovou farbou. Tu je obr. s porovnaním (naľavo staršia, napravo aktuálna, najnovšia verzia). Odkaz do neznáma Vopred vďaka za odpoveď

Mám otázku na ponúkanú kalkulačku HP Prime. O akú HW verziu ide? Podľa produktového čísla NW280AA, ktoré máte uvedené na stránke, ide o zastaranú verziu A, ktorá sa prestala vyrábať v máji 2014. Je to pravda? Ak áno, budete predávať aj najnovšiu verziu C? Kedy a za akú cenu? Ďakujem.

Mohu se zeptat k čemu je ta Wifi ? To je ta kalkulačka tak hloupá že si musí ten příklad vždy vygooglit ?

čo to je za hovadinu kto by si to kúpil

oprca mi to za tie peniaze otec?

Diskusia a poradňa k HP Prime
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Prime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Prime. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Prime. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Prime.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií