Rapture Rapture

HP ProDesk 400 G2 DM

Zobraziť katalóg
HP ProDesk 400 G2 DM
5 1 hodnotení
Počítač - Intel Pentium Dual Core G4400T Skylake, Intel H110, RAM 4GB DDR4 SDRAM, Intel HD Graphics 510, HDD 500GB 7200 otáčok, DisplayPort, USB 3.0, USB klávesnica a myš, Windows 10 Pro 64bit - predinštalované Windows 7 Professional 64bit (P5K35EA)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HPBD1008g3j Produktové číslo:  P5K35EA#BCM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP ProDesk 400 G2 DM

Stolný počítač HP ProDesk 400 G2 sa radí medzi najmenšie počítača na trhu. Aj napriek tomu je nabitý špičkovým výkonom a funkciami zabezpečenia firemné úrovne a ponúka ucelený rad príslušenstva. Svoje užívateľa osloví predovšetkým efektívne miniatúrne konštrukciou, ktorá šetrí priestor a energiu. Počítač tak umiestnite prakticky do každého pracovného priestoru.

kľúčové vlastnosti

  • Úsporný procesor Intel
  • miniatúrne prevedenie
  • Rýchly 500GB disk
  • USB 3.0 na prednej strane
  • Rozhranie M.2 a RS-232
  • Klávesnica a myš v balení
  • Možnosť upgradu na Windows 10

Vysoký výkon a efektivita

Tým najdôležitejším prvkom celého počítača je dvojjadrový procesor Intel Pentium Dual Core G4400T z 6. generácie procesorov Skylake. V kombinácii s 4GB operačnou pamäťou a integrovanou grafickou kartou Intel HD Graphics 510 si poradí s bežnými kancelárskymi aplikáciami a tiež sa hravo vyrovná s multimédiami. Nová generácia procesorov je vyrábaná najmodernejšími postupmi a výsledkom je nielen špičkový výkon, ale hlavne nízka spotreba. Na spotrebu bol kladený veľký dôraz, vďaka nízkemu odpadovému teplu je počítač tichý a ekonomický.

Oceňované funkcie firemnej triedy

Pre vaše dáta je pripravený pevný disk s kapacitou 500 GB a rýchlosťou 7200 otáčok za minútu. Svoj monitor prepojíte analógovo cez VGA (D-SUB) konektor alebo digitálne prostredníctvom DisplayPort. K sieti sa pripojíte pomocou klasického LAN portu. Nechýba ani šestica USB konektorov, z ktorých sú hneď štyri špecifikácie 3.0.

Počítač HP ProDesk 400 G2 DM je dodávaný s predinštalovaným 64-bitovým operačným systémom Windows 7 Professional, avšak samozrejmosťou je možnosť upgradu na moderné Windows 10 Pro. Spolu s počítačom tiež dostanete klávesnicu a myš.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, zakoupil jsem HP 400 G2 s win 10 PRO downgrade. Kód: HPBD1008g3j Prod. číslo: P5K35EA#BCM Pocitac nabootoval do window 7. jak v nem mohu aktivovat windows 10?

Diskusia a poradňa k HP ProDesk 400 G2 DM
Príslušenstvo pre HP ProDesk 400 G2 DM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP ProDesk 400 G2 DM.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií