AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Opěrky knih - Noemova archa

Zobraziť katalóg
Opěrky knih - Noemova archa
Dekorácia do detskej izby 2 ks, odporúčaný vek od 2 rokov
Kód:  BGJ286 Produktové číslo:  691621008829
Opěrky knih - Noemova archa Predaj skončil

Opěrky knih - Noemova archa

Značka Bigjigs byla založena roku 1985 a zpočátku se zabývala výrobou pouze dřevěných puzzlí. S narůstajícím počtem zákazníků firma rozšířila výrobu o další stejně kvalitní výrobky pro děti. Dnes má firma řadu spokojených zákazníků po celém světě. Kvalita hraček značky BigJigs je testována a odpovídá všem podmínkám pro prodej v EU a USA.

Kvalitní dřevěné opěrky knih pro děti. Vaše dítě si zajisté oblíbí design Noemovy archy se spoustou krásných zvířátek. Rozměry výrobku jsou cca 14 x 9 x 12 cm. Doporučený věk od 2 let. Balení obsahuje 2 kusy.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Opěrky knih - Noemova archa Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Opěrky knih - Noemova archa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Buchunterstützung - Arche Noah. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Buchunterstützung - Arche Noah. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Könyvtámogatás - Noé bárkája.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií