Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Wader – Vozík záhradníka s doplnkami

Zobraziť katalóg
Wader – Vozík záhradníka s doplnkami
Sada do piesku – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa6958 Produktové číslo:  5900694107700
Wader – Vozík záhradníka s doplnkami Predaj skončil

Wader – Vozík záhradníka s doplnkami

Každému malému záhradníkovi vyčarí úsmev na tvári farebný vozík Wader s doplnkami. Hračka je vyrobená z kvalitného plastu, a preto sa nemusíte báť o bezpečnosť vášho dieťaťa.

V pestrofarebnej súprave sa nachádza lopatka, hrabličky, vedierko so sitom a formičky v tvare hviezdičky a srdiečka. Súčasťou je tiež roztomilá kanvička na vodu. Všetko sa jednoducho poskladá do praktického vozíka na dvoch kolieskach s držadlom, a preto sa dá s hračkou aj veľmi ľahko manipulovať. Na vedierku a formičkách je veselá potlač, ktorá zaujme nejedno dieťa. 

Hračka sa skvele hodí na teplé dni strávené na záhrade a perfektne zabaví vašu ratolesť na dlhú dobu. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Wader – Vozík záhradníka s doplnkami
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wader - Vozík zahradníka s doplňky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sandspielzeug Wader - Gärtnerwagen mit Zubehör. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sandspielzeug Wader - Gärtnerwagen mit Zubehör. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wader.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií