Stellar Blade Stellar Blade

Yoyo N8 – Dare to do zlaté

Zobraziť katalóg
Yoyo N8 – Dare to do zlaté
Jojo – odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  HRAa5565c Produktové číslo:  ASRT8592190108809
Yoyo N8 – Dare to do zlaté Predaj skončil

Yoyo N8 – Dare to do zlaté

Kto by nepoznal JOJO, hračku, ktorá bola hitom už niekoľkých generácií? Model Yoyo N8 je veľmi podobný tejto klasickej hračke. Je vyrobené z kovu, preto je vhodné pre deti až od 8 rokov. Kovové Yoyo pozostáva z dvoch rovnako veľkých a ťažkých diskov, na ktorých stredovej osi je namotaná pevná bavlnená šnúrka so slučkou na konci. Slučka sa navlečie na prst a pri padaní Yoya z ruky smerom dole môžete ovplyvňovať rýchlosť navíjania a odvíjania šnúrky. Ak Yoyom trhnete väčšou silou presne v okamihu, keď je na konci šnúrky, pohyb Yoya sa zrýchli. Darujte svojim deťom hračku, ktorá je nadčasová a baví už niekoľko generácií!

Vlastnosti Yoya N8

  • Je vyrobené z kovu
  • Veľkosť hračky je 4,5 × 4 cm
  • Šnúrka je vyrobená z pevnej bavlny
  • Má zlatú farbu
  • Odporúča sa pre deti od 8 rokov
  • Pohybuje sa mechanicky, pomocou pohybu ruky
  • Je určené na domáce aj vonkajšie hry
     

Veľa zábavy pre deti a dospelých

Hračka, ktorú bez problémov schováte do vrecka, je skvelým zdrojom zábavy pre deti aj dospelých. Už niekoľko generácií sa stále snažia prekonávať rekordy a zabávajú sa s touto jednoduchou hrou po celé hodiny. Môžete vašim ďeťom zaobstarať jedno Yoyo, ale verte, že ak máte dve deti, čoskoro bude potrebné zaobstarať ďalšie Yoyo. Ak máte k dispozícii dve Yoyá, môžete s nimi vymyslieť veľa zaujímavých hier a súťaží. Dajte svojim deťom možnosť hrať sa s hračkou, ktorá už bola testovaná mnohými ďalšími deťmi aj dospelými!
 

Kto sa hrá, nehnevá...

Poskytnite svojim deťom možnosť hrať sa bez technických vymožeností! Usporiadajte rodinný turnaj a súťaže, kto vydrží najdlhšie hýbať Yoyom bez prerušenia. Môžete ľubovoľne obmieňať hru tým, že sťažíte podmienky – napríklad budete stáť na jednej nohe, skákať alebo robiť niečo druhou rukou. Môžete pri hre s jojom vyskúšať vymenovávať hlavné mestá, štáty, kvety alebo hrady a zámky. Jednoducho zamestnať spolu s rukami aj hlavu. Uvidíte, že to nie je také jednoduché, ako by sa zdá na prvý pohľad zdalo a je pravdepodobné, že vás vaše deti v hre čoskoro porazia. Dajte šancu hračke, ktorá poteší celú vašu rodinu!

 

 

Parametre a špecifikácia

Minimálny počet hráčov
1 Hotovo!

Základné

Minimálny počet hráčov
1 Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Yoyo N8 – Dare to do zlaté Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yoyo N8 - Dare to do zlaté. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yoyo N8 - Dare to do zlaté. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yoyo N8 - Dare to do zlaté. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Yoyo N8 - Dare to do - arany.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií