Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ICY BOX 869a

Zobraziť katalóg
ICY BOX 869a
4,6 5 hodnotení
Čítačka kariet externá, 3.2 Gen 1 (USB 3.0), SD, SDHC, SDXC, microSD, Compact Flash, Memory Stick, Memory Stick Micro a XD
Kód:  FV253c6 Produktové číslo:  IB-869a Stránky výrobcu

ICY BOX 869a

Chýba vám vo vašom počítači alebo notebooku čítačka pamäťových kariet a musíte neustále videokamery, fotoaparáty či iné zariadenia prepájať káblami? Kúpte si externú čítačku pamäťových kariet ICY BOX IB-869a, ktorá vám ušetrí veľa práce aj času. K svojmu počítaču ju ľahko pripojíte pomocou káblu USB 3.0 (spätne kompatibilný s USB 2.0) a jej rýchlosť prenosu dosahuje až 5 Gbit/s. Čítačka sa okrem iného chváli nádherným hliníkovým telom a disponuje hneď šiestimi slotmi pre pamäťové karty. Veľkou výhodou sú integrované magnetické pruhy pre ideálne stabilitu na podložke – čítačku možno napr. umiestniť na PC skrinku.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompatibilná s xD, SD, SDHC, SDXC, MMC, RS MMC, microSD, CFI, CFII, MD, MS, MS Pro, MS Pro Duo, M2 a ďalšími
  • Pripojenie pomocou USB 3.0 kábla
  • Magnetické prúžky pre stabilnú pozíciu
  • Hliníkové prevedenie
  • LED indikácia
  • Vysoká prenosová rýchlosť dát až 5 Gbit/s
  • Nezávislé na operačnom systéme
 

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Šírka
8,9 cm Hotovo!
Výška
1,7 cm Hotovo!
Hĺbka
4,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,06 kg Hotovo!
Typ
Externá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

m2 je myslene ssd m2 nvme (m) nie b alebo b-m

Dokáže pracovať s dvomi kartami naraz?

Diskusia a poradňa k ICY BOX 869a
Príslušenstvo pre ICY BOX 869a Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Icy Box 869a. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ICY BOX 869a. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ICY BOX 869a. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ICY BOX 869a.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií