Smart Thermostats for Google Assistant – Amazing Deals

Catalogue
Price
-
Availability
Order status
Customer reviews
Brands
Meross
(1)
Filter
In this category, you will find great deals on smart Thermostats for Google Assistant. We currently have 1 best-selling items in the smart Thermostats for Google Assistant category. Looking for the lowest-priced smart Thermostats for Google Assistant? Check out the cheap smart Thermostats for Google Assistant category.
1 item
Discounted -23 %
53.90 € 69.90 €
Buy
In stock > 5 pcs
Order by midnight, get it at the AlzaBox in the morning.
Info
Order Code: mer21s25
Artificial IntelligenceGoogle Search – inteligencia ako forma učenia Podľa teórie je inteligencia spojená so schopnosťou učenia a so spracovaním veľkého množstva vstupov. Oboje je pre Google vyhľadávač veľmi dôležité, nie je preto divu, že používa umelú inteligenciu. A ako Google Search vlastne funguje?
Nikdy ste nepočuli o Matter? V tom prípade ste si otvorili náš článok správne! Ide totiž o dlho očakávaný štandard, ktorý spája rôzne prvky inteligentnej domácnosti. Čo všetko dokáže a aké značky štandard Matter presadzujú?
Centrálne jednotky sú srdcom každej inteligentnej domácnosti. Na výber máte buď z tých štandardných, ktoré vyrábajú priamo výrobcovia zariadení pre inteligentnú domácnosť, alebo z radu hlasových asistentov, ktorí zapojenie do smart domácnosti taktiež umožňujú....
smart home systemGoogle Nest Hub 2: nová generácia inteligentného domáceho asistenta Inteligentný hlasový asistent do domácnosti môže byť užitočný pre každého. Pomôže vám pripomenúť dôležité udalosti dňa, poskytne vám prehľad o správach a počasí, ako aj uhľovodíkové prvky vašej inteligentnej domácnosti. To je nové zariadenie Google Nest Hub 2.
Mnoho spoločností sa v rámci veľtrhu CES 2021 rozhodlo predstaviť celý rad noviniek zo segmentu inteligentnej domácnosti. Bližšie sme sa pozreli na robotický vysávač JetBot 90 AI+, dron Sony Airpek alebo na novinky do systému osvetlenia Philips HUE.
Google Assistant je jedným z inteligentných hlasových asistentov. Odpovie, na čo sa spýtate, a môže sa stať centrom vašej inteligentnej domácnosti. Ako to ale je so slovenčinou?
More articles All articles
P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info