AP+ nový vizuál Aplikace

JBL T450BT modrá

Zobraziť katalóg
JBL T450BT modrá
4,7 13 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, skladacia konštrukcia, konštrukcia uzatvorená, Bluetooth, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, menič 32mm
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JJ092q1h6 Produktové číslo:  JBL T450BTBLU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JBL T450BT modrá

Je hudba súčasťou vášho života a nedokážete si bez nej predstaviť ani jeden deň? Potom by ste si mali zaobstarať tieto bezdrôtové slúchadlá od známej a rokmi preverenej spoločnosti, ktorá svoje výrobky vie dotiahnuť do samotného konca. Slúchadlá z dielne JBL sú kombináciou zaujímavého dizajnu, dobrej funkčnej výbavy a naozaj príjemnej ceny. Sú tou pravou voľbou pre tých, ktorí si chcú užiť počúvanie svojich obľúbených piesní bez zbytočných káblov. Nech už s nimi budete kdekoľvek, nikdy vás nesklamú.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom
  • Uzatvorená, skladacia konštrukcia
  • Výkonné basy
  • Moderná technológia bluetooth
  • Nízka hmotnosť
  • Pohodlné náušníky
  • Dlhá výdrž batérie (11 hodín)
  • Ovládanie hovoru a hudby na slúchadle

Ergonomický dizajn

Telo slúchadiel je tvorené plastom, preto sú ľahké a takmer zabudnete, že ich máte na hlave. Z hľadiska komfortu sa jedná o skutočne pohodlné slúchadlá, s ktorými nebudete mať problém počúvať svoje obľúbené piesne aj niekoľko hodín v kuse. Navyše sú ergonomicky tvarované tak, aby pasovali k jedinečným kontúram vašich uší. Tí, ktorí radi cestujú, iste ocenia možnosť zložiť si slúchadlá do kompaktnejších rozmerov, vďaka čomu v taške nezaberú toľko miesta. Výdrž batérie je pri intenzívnom počúvaní až 11 hodín.

Všetko na dosah ruky

V modrom variante pôsobia slúchadlá veľmi sviežo. Na dojme im tiež pridáva aj ich minimalistický vzhľad a jednoduché zabudované ovládanie priamo na mušli. Na jednej strane tak nájdete tlačidlo ovládania hlasitosti a play/pause tlačidlo. Vstavaný mikrofón vám zase umožní jednoduchý prístup k telefónnym hovorom. Okrem slúchadiel nájdete v balení nabíjací kábel micro USB a rýchleho sprievodcu.

Zvukový zážitok ako sa patrí

To, že slúchadlá nesú logo JBL, vám bude jasné hneď po prvých minútach počúvania. Sú bezdrôtové a ich audio prednes je zameraný na basy. Aj tak vám ale sprostredkujú dynamický akustický zážitok. To všetko vďaka legendárnej technológii JBL Pure Bass a 32 mm meničom. Pri zvýšení hlasitosti na polovicu sa dokonale odpútate od okolitého sveta. Zažijete pohodlie, ktoré nemá obdoby. Nezostáva než si užiť dlhé hodiny s vašimi obľúbenými interpretmi.

Obsah balenia:

  • Slúchadlá T450BT
  • Nabíjací kábel
  • Varovanie
  • Záručný list
  • Bezpečnostná brožúra
  • Sprievodca rýchlym štartom
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, sú tieto slúchadlá kompatibilné s BlueTooth 3.0 A2DP ? Vopred ďakujem

Sou bezdrótovy

Dobrý den, nebudou v nejbližší době naskladněny tyto sluchátka v černé barvě? Děkuji za odpověď.

Dobry den, dnes jsem si u vas koupil tyhle sluchatka, fungovali perfektne, ale pote co se plne nabili nejdou zapnout. Co s tim? Predem dekuji

Diskusia a poradňa k JBL T450BT modrá
Príslušenstvo pre JBL T450BT modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL T450BT modrá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL T450BT modrá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JBL T450BT kék.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií