Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LAB.C Crystal Clear

Zobraziť katalóg
LAB.C Crystal Clear
4,4 6 hodnotení
Ochranný kryt - na iPhone 6 Plus, priehľadný, kvalitná ochrana pred poškriabaním, hrúbka 1 mm
Kód:  EAIE006t Produktové číslo:  LABC-113-CR

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LAB.C Crystal Clear Predaj skončil

LAB.C Crystal Clear

Ultratenký priehľadný kryt poskytne vášmu iPhonu 6 Plus perfektnú ochranu a nijako nenaruší jeho vzľad a nenavýši rozmery. Dokonca ho na telefóne ľahko prehliadnete, je nenápadný, takže necháva vyniknúť luxusný dizajn iPhonu 6 Plus.

Kryt chráni proti škrabancom, oderom, miernym nárazom a ďalším každodenným nástrahám pri bežnom nosení. Povrchová úprava proti škrabancom chráni aj samotný kryt. Telefón v ňom bude dlho vyzerať ako nový bez známok použitia, preto celkovo ide o nenákladnú a veľmi inteligentnú investíciu do doplnku. Rozhodne nepodceňujte ochranu drahocenného prístroja, kryt oceníte pri nechcených udalostiach. Súčasťou balenia je kvalitná ochranná fólia na displej a ďalšie príslušenstvo.

Vlastnosti:

  • Hrúbka 1 mm
  • Nenápadný dizajn
  • Chráni proti poškriabaniu, oderom, drobným pádom či nárazom
  • Povrchová úprava proti škrabancom

Súčasť balenia:
Ultra Slim Fit ochranný kryt Crystal Clear
Kvalitná ochranná fólia na displej
Handrička na displej
Stierka na aplikáciu fólie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

O jaký materiál se jedná?

Diskusia a poradňa k LAB.C Crystal Clear
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAB.C Crystal Clear. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAB.C Crystal Clear. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAB.C Crystal Clear. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAB.C Crystal Clear.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií