AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lamart Panvica liatina 23.5cm Iron LT1064

Zobraziť katalóg
Lamart Panvica liatina 23.5cm Iron LT1064
4,4 9 hodnotení
vnútorný povrch liatinový, nepriľnavý a smaltovaný, vonkajší povrch smaltovaný a lakovaný, materiál panvice liatina, typ ohrevu indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vhodná do rúry, priemer horného okraja 23.5 cm, vonkajší priemer dna 21 cm, výška 3.6 cm
Kód:  LAMNP052 Produktové číslo:  42001827 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lamart Panvica liatina 23.5cm Iron LT1064 Predaj skončil

Lamart Panvica liatina 23.5cm Iron LT1064

Praktická smaltovaná liatinová panva je vysoko kvalitná, stála, vyrobená z tvrdého nemenného materiálu. Vnútorná a vonkajšia smaltovaná vrstva bez problému odoláva odreninám a praskaniu. Panvica znáša vysoké teploty do 280 °C, vďaka tomu je vhodná aj do rúry na zapekanie. Optimálne spojenie výhod oboch materiálov - kvalitná liatina s nepriľnavou vrstvou smaltu ponúka nízku adhéziu s vysokou mechanickou a chemickou odolnosťou riadu. Smaltový liatinový riad dosahuje najlepšie možné vlastností tepelnej vodivosti a akumulácie. Vrúbkované dno umožňuje varenie s nízkym obsahom tuku a zaisťuje nelepenie a prichytávanie potravín. Vďaka veľkoformátovej rukoväti je rovnomerne rozložená hmotnosť pripravovaného pokrmu a panvica sa vždy bezpečne uchopí. 

Kľúčové vlastnosti

  • Grilovacia nepriľnavá panvica
  • Veľká pracovná plocha - 23,5 × 23,5 cm
  • Ideálne spojenie smaltu a liatiny
  • Odolá teplotám až do 280 °C
  • Vrúbkované dno - varenie s minimom tuku
  • Jednoduchá údržba a čistenie

Piere Lamart

Značka Lamart by Piere Lamart prináša do slovenských kuchýň širokú škálu moderného a cenovo dostupného kuchynského náčinia a riadu pre hravé varenie. Lamart je synonymom pre ľahkosť, kvalitu a vycibrený štýl. Celá kolekcia je inšpirovaná filozofiou hravého varenie bývalého francúzskeho šéfkuchára Piera Lamart. Je ideálnym spojením kvalitného spracovania a moderného dizajnu. 

Parametre a špecifikácia

Typ
Grilovacia Hotovo!

Typ

Typ
Grilovacia Hotovo!
Poznámka:
» Všetky grilovacie panvice
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lamart Panvica liatina 23.5cm Iron LT1064 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lamart Litinová Grilovací pánev 23.5cm Iron LT1064. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lamart Gusseisen-Pfanne 23.5cm Eisen LT1064. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lamart Gusseisen-Pfanne 23.5cm Eisen LT1064. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAMART LT1064 23,5 cm.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií