AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Vychádzková obuv

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určenie
Dámske
(100)
Pánske
(38)
Unisex
(9)
Detské
(62)
EU
16
50
-
Mondo point
115 mm
325 mm
-
Farba
Béžová
(7)
Biela
(38)
Čierna
(72)
Červená
(42)
Fialová
(3)
Hnedá
(7)
Modrá
(44)
Oranžová
(18)
Ružová
(15)
Sivá
(62)
Karbón
(2)
Tyrkysová
(3)
Zelená
(24)
Žltá
(9)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Či už hľadáte plnohodnotné, rekreačné alebo športové voľnočasové topánky, vhodná vychádzková obuv je pre vás priam zásahom do čierneho. Neviete si poradiť s tým, ako vybrať pohodlné, funkčné a dizajnové topánky? Pomôžeme vám s výberom tej správnej obuvi, či už sa chystáte do prírody, do mesta alebo na letnú dovolenku.

Pokračovať

Prečo si vybrať práve vychádzkovú obuv?

Vychádzková obuv je pre fanúšikov pohodlia, módnych nadšencov alebo aktívnych športovcov tým správnym riešením na najrôznejšie voľnočasové aktivity. Radí sa tak medzi nevyhnutnú základnú výbavu na akýkoľvek účel nosenia.

  • Je neoddeliteľnou súčasťou každej skrinky na topánky.
  • Ponúka široké spektrum využitia na každý deň.
  • Jej prednosťou je predovšetkým pohodlné nosenie.
  • Môžete si vybrať zo širokej ponuky modelov podľa svojich kritérií.
  • Často je dizajnová a ponúka nespočetné množstvo farieb a typov.

Akú podobu máva vychádzková obuv? Záleží na využití

Vychádzková obuv a jej výber závisí predovšetkým od zvolenej kategórie obuvi a od jej konkrétneho využitia. Na výber sú nízke, členkové alebo vysoké topánky, obuv určená do ľahšieho či stredného terénu a tiež topánky na platforme. Ďalej je voľnočasová obuv členená na sandále, papuče, žabky a nechýbajú tu ani topánky do vody.

Vychádzková obuv je v ponuke v mnohých variantoch

Vychádzková obuv je jednoznačne najobľúbenejším typom obuvi, preto poteší aj veľmi rozmanitou ponukou dizajnov. Či už vyberáte kecky, plátené topánky, sandále či iný typ obuvi, výber je vskutku široký. Všetky typy voľnočasovej obuvi sú v ponuke v najrôznejších farbách, takže si na svoje prídu priaznivci ležérneho, športového, športovo-elegantného, elegantného aj extravagantného štýlu.

i

Aj obyčajná vychádzková obuv môže nájsť využitie na špecifické účely

Vychádzková obuv cieli aj na pohodlie, a predovšetkým na zdravie, súčasťou výberu je taktiež variant zdravotnej obuvi. Pokiaľ sa vo svojom zamestnaní nezaobídete bez tej špeciálnej, v ponuke nájdete aj certifikovanú pracovnú obuv.

Aká vychádzková obuv je pre vás tá pravá?

Vychádzkovú obuv možno vybrať podľa niekoľkých rôznych kritérií. Ďalej sa podrobnejšie pozrieme na niektoré z kategórií.

Tenisky a plátenná obuv – štýlová voľnočasová obuv

Tenisky sú najobľúbenejším a tiež veľmi módnym typom topánok, ktorý voľnočasová obuv ponúka. Ich využitie a výber vzhľadu nepozná hraníc. Vychádzkové tenisky sú pohodlné a vhodné na každodenné nosenie alebo športové aktivity.

?

Prečo sa teniskám hovorí kecky?

Názov „kecky“ vychádza z americkej značky Keds, ktorej tenisky sa dostali na územie Česka s humanitárnou pomocou počas druhej svetovej vojny.

Vzdušné letné sandále nielen ako športová vychádzková obuv

Sandále patria medzi klasické vybavenie na leto, hodia sa najmä ako relaxačná obuv na prechádzky alebo ako športová obuv na turistiku. Oproti klasickým teniskám nie sú uzavreté a zaručujú maximálny komfort.

V lete vymeňte svoje botasky za šľapky alebo žabky

Plážová obuv vám zaručí pohodlie v horúcich letných dňoch pri vode alebo na pláži, kde pre botasky nie je miesto. Šľapky sú  zároveň veľmi obľúbeným doplnkom na všetky vaše wellness aktivity, či už idete do sauny alebo do bazéna. Topánky do vody vám potom umožnia bezpečne si užívať vodné radovánky všade, kde je riziko poranenia nôh.

Botasky sú výrazom pre športovú alebo vychádzkovú obuv, ktorá v našom slovníku zľudovela vďaka významnému postaveniu národnej značky Botas v bývalom Československu a pripomínajú tak jej fenomén.

Snehule sú ideálna vychádzková obuv na zimu

Klasické čižmy môžete v zime doplniť snehuľami. Tie sú vysokoodolné proti vode, ochránia vaše nohy pred chladom, majú nekĺzavú podrážku a väčšinou aj gumičku v hornej časti, ktorá zabráni nežiaducemu vniknutiu snehu do topánky. Snehule sú ideálne na vychádzky aj šantenie v snehu.

Do mokra zvoľte praktické čižmy

Aj čižmy sú voľnočasová obuv. Vhod prídu na prechádzkach počas dažďa aj po daždi. Už dávno ale neplatí, že nejde o esteticky zaujímavý typ obuvi. Súčasná ponuka je veľmi široká a ľahko v nej nájdete štýlové gumáky vo vašej obľúbenej farbe. Výrobcovia navyše myslia na komfortné použitie, takže sú dostupné čižmy s praktickými hornými úchytmi pre ľahké obúvanie.

Vychádzková obuv a čo by vás malo zaujímať pri jej výbere

Vychádzková obuv tvorí bezpochyby najväčšie obsadenie v našej skrinke na topánky vďaka pestrej škále jej každodenného využitia. Pri výbere záleží najmä na použitom materiáli, vzhľade, konštrukcii topánky a na druhu vašej aktivity.

Vychádzkovú obuv vyberajte podľa veľkosti

Vychádzkovú obuv a ich správnu veľkosť možno jednoducho zvoliť podľa klasických EÚ veľkostí, ktoré si jednoducho nastavíte v parametrickom filtri. Nákup obuvi na internete nemusí byť o nič zložitejší ako v kamenných obchodoch. Môže vám pomôcť aj metrický systém mondo point, ktorý vychádza z dĺžky chodila a je veľmi presný.

i

Stále si nie ste úplne istí pri výbere veľkosti, ktorú vychádzková obuv ponúka?

Nech už sa vám páči akákoľvek vychádzková obuv a nie ste si istí správnou veľkosťou, nezúfajte. Jednoduché zistenie vašej veľkosti a jej správne meranie, tak aby vám topánky padli, sme pre vás popísali v tomto zhrňujúcom sprievodcovi Ako vybrať správnu veľkosť topánok.

Z akého materiálu si môžem vychádzkové topánky zaobstarať?

Správne vychádzkové topánky možno vyberať z niekoľkých možných materiálov, či už vás zaujímajú vnútorné alebo vonkajšie. Najbežnejším materiálom je textil a syntetika, v prípade tenisiek sa vám môže zapáčiť aj semiš. Ďalej si možno vybrať z materiálov ako je nylon, spandex či neoprén. Športové sandále môžete zakúpiť aj v koženom vyhotovení. Ako sa jednotlivé materiály líšia a pre aký typ obuvi sú vhodné?

  • Koža vyniká dlhou životnosťou a jedinečným vzhľadom. Nie je príliš vhodná do vlhka ani do terénu. Častou voľbou je pri sandáloch, papúč aj tenisiek.
  • Syntetika a textil sú obľúbené materiály pri teniskách. Sú priedušné, ľahké a ľahko sa udržujú v čistote. Nemusia byť však príliš odolné.
  • Semiš poteší štýlovým dizajnom aj vyššou odolnosťou. Nie je ale príliš praktickým materiálom na údržbu.
  • Neoprén a guma je doménou žabiek, topánok do vody, papúč a čižiem. Oba materiály sú tvárne, odolné voči vode a ľahko sa čistia.

Aké ďalšie zaujímavé vlastnosti môže mať vychádzková obuv?

Pre zaistenie ešte väčšieho komfortu ponúka vychádzková obuv taktiež ďalšie parametre, ktoré môžu byť pri výbere tej správnej obuvi kľúčové. Voľnočasové topánky sú ponúkané aj napríklad s priedušnou sieťovinou, dvojitou podošvou alebo v nepremokavom či vodeodolnom variante.

  • Vodeodolná a nepremokavá úprava je vhodná ako pri teniskách, tak pri jesenných a zimných vychádzkových topánkach.
  • Reflexné prvky oceníte, pokiaľ chodíte na prechádzky za tmy či zlých svetelných podmienok.
  • Vyberateľná stielka vám umožní skontrolovať si veľkosť obuvi a uľahčuje aj jej čistenie.
  • Zdravotná obuv označuje topánky, ktoré majú anatomický tvar a dostatok miesta pre prsty.
  • Barefoot topánky taktiež poskytujú dostatok miesta na prsty a majú tenšiu podrážku ako klasická vychádzková obuv.
  • Certifikovaná pracovná obuv je prispôsobená tak, aby chodidlá boli chránené, a zároveň v pohodlí.
  • Zateplené kecky a ďalšie vychádzkové topánky využijete v chladnom počasí.

Aj vychádzková obuv môže byť vybavená membránou, ktorá zabraňuje vniknutiu vody do topánok. Ide o špeciálnu funkčnú vrstvu medzi materiálom zvršku a podšívkou obuvi.

Nedáte dopustiť na šnurovacie vychádzkové tenisky, alebo dávate prednosť suchému zipsu?

Šnurovacie vychádzkové tenisky vedú na priečke obľúbenosti, ale existujú aj vychádzkové topánky, kde zaväzovanie nie je potrebné. Ponuka samozrejme nie je čiernobiela, na to svoje si prídu všetci, ktorí využijú suchý zips, pracky alebo rýchlošnurovanie. Časom neplytvajú sa ani tí, ktorí topánky iba obujú, či už ide o letnú obuv, alebo tzv. slip-on tenisky.

Je vychádzková obuv určená pre všetkých?

Vychádzková obuv v našej ponuke ponúka modely pre všetky pohlavia aj vekové kategórie.

  • Pánska vychádzková obuv býva predovšetkým vo väčších veľkostiach a so širšou stavbou prednej časti topánky.
  • Dámske vychádzkové tenisky sú ponúkané v menších veľkostiach, bývajú ľahšie a tiež sa líšia svojim vzhľadom.
  • Detská voľnočasová obuv sa ponúka v najmenších veľkostiach, býva veľmi ľahká a cieli na detský komfort.

Unisex vychádzková obuv má vďaka svojim parametrom v ponuke topánky, ktoré sú vhodné na nosenie ako pre ženy, tak pre mužov aj deti.

Aké parametre by mala spĺňať vychádzková obuv pre deti?

Ak vyberáte topánky pre deti, vždy treba výberu venovať dostatok času. Keďže sa detská noha stále vyvíja, správne zvolená vychádzková obuv je nesmierne dôležitá. Príliš malé či tesné topánky môžu deformovať chodidlá, vo veľkých topánkach zase deti zakopávajú. Čo všetko si ustrážiť, aby ste vybrali správne?

  • Topánky dieťaťu musia sedieť na dĺžku aj na šírku. Topánka by mala byť o 10 – 15 milimetrov dlhšia, než koľko meria detská noha od päty po najdlhší prst.
  • Šírka detskej topánky potom musí zodpovedať obvodu nohy v mieste prstových kĺbov. Dieťa by malo v topánke prsty pohodlne roztiahnuť, malíček nesmie prešuhovať.
  • Podrážka detských topánok by mala byť mäkká a elastická, aby sa pri chôdzi mohli prirodzene rozvíjať svaly a väzivá.
  • Pri nákupe sa zamerajte aj na hmotnosť obuvi. Detské topánky by mali byť čo možno najľahšie, pretože kĺby detí nie sú ešte pripravené na vyššiu záťaž.
  • Zvršok detskej obuvi by mal byť priedušný, aby nedochádzalo k nadmernému poteniu.
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Under Armour Draw Sport SL, čierne Skladom podľa variantu
Golfové topánky – pánske, úprava Never-Wet udrží chodidlá v suchu, tvarovaná stielka EVA, podrážka na perfektnú trakciu, materiál vrchnej časti: syntetické vlákna a textília, zaväzovanie na šnúrky, čierna farba
83,90 €

2.
Trekingové topánky – pánske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti softshell, čierna farba
153,90 €

3.
Trekingové topánky – dámske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti textil, hmotnosť topánky 280 g, čierna a modrá farba
106,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
213 položiek
5,0
Mammut Ultimate Pro Low GTX® Men black-black
Trekingové topánky – pánske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti softshell, čierna farba
Od  153,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmam311nad
5,0
Mammut Sertig II Low GTX® Women black-dark frosty/čierna
Trekingové topánky – dámske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti textil, hmotnosť topánky 280 g, čierna a modrá farba
Od  106,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmam548nad
Mammut Saentis Low GTX® Men wing teal-dark wing teal/modrá - Vychádzková obuv Varianty
5,0
Mammut Saentis Low GTX® Men wing teal-dark wing teal/modrá
Vychádzková obuv – určenie: pánske, nízke, zaväzovanie na šnúrky, materiál: priedušná sieťovina
93,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmam499nad
Saucony Triumph 19 čierna EU 43/275 mm - Bežecké topánky
43
Varianty
5,0
Saucony Triumph 19 čierna EU 43/275 mm
Bežecké topánky pánske, tréningové, neutrálny došľap, vysoké tlmenie, drop 8 mm, hmotnosť 290g, veľkosť EU 43
129,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsau743
5,0
Mammut Sertig II Low GTX® Men black-vibrant orange/čierna EU 43,33/275 mm
Vychádzková obuv – určenie: dámske, nízke, veľkosť EU 43.33, zaväzovanie na šnúrky, materiál: syntetika
223,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmam418
5,0
Mammut Sertig II Low GTX® Men black-vibrant orange / čierna EU 42 / 265 mm
Vychádzková obuv – určenie: dámske, nízke, veľkosť EU 42, zaväzovanie na šnúrky, materiál: syntetika
Cenová bomba
101,90 € Ušetríte 43 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmam415
5,0
Mammut Sertig II Low GTX® Women terracotta-blood red EU 39,33 / 245 mm
Vychádzková obuv – určenie: dámske, nízke, veľkosť EU 39.33, zaväzovanie na šnúrky, materiál: syntetika
118,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmam558
5,0
Under Armour Hovr Fade 2 SL Wide, čierna, veľkosť 42,5
Golfové topánky – pre mužov, technológie UA HOVR, podrážka Rotational Resistance pre ľahkú trakciu, materiál vrchnej časti syntetické vlákna a textília, zaväzovanie na šnúrky, veľkosť 42,5
109,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTua295
Keen Whisper Women red dahlia EU 38/238 mm - Sandále Varianty
5,0
Keen Whisper Women red dahlia EU 38/238 mm
Sandále – dámske, vrchný materiál: syntetika, hmotnosť topánky 260g
123,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTkeen1229
5,0
Keen Clearwater CNX Women navy/blue glow
Sandále – dámske, vrchný materiál: syntetika, hmotnosť topánky 230g
Od  69,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTkeen1329nad
5,0
Mammut Ultimate Pro Low GTX® Men black-black EU 46,67 / 300 mm
Trekingové topánky – pánske, veľkosť EU 46,67, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti softshell, čierna farba
153,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmam319
5,0
Mammut Ultimate Pro Low GTX® Men black-black EU 44,67 / 285 mm
Trekingové topánky – pánske, veľkosť EU 44,67, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti softshell, čierna farba
153,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmam316
Saucony Kinvara 13 oranžová EU 38/235 mm - Bežecké topánky Varianty
4,4
Saucony Kinvara 13 oranžová EU 38/235 mm
Bežecké topánky dámske, tempové, neutrálny došľap, stredné tlmenie, drop 4 mm, hmotnosť 184g, veľkosť EU 38
101,90 €
Posledné 2 ks na sklade
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsau720
5,0
Mammut Sertig II Low GTX® Women terracotta-blood red EU 38 / 235 mm
Vychádzková obuv – určenie: dámske, nízke, veľkosť EU 38, zaväzovanie na šnúrky, materiál: syntetika
118,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmam556
Keen Ravine H2 W Black/Dawn Pink - Sandále
Varianty
4,5
Keen Ravine H2 W Black/Dawn Pink
Sandále – dámske, vrchný materiál: syntetika, hmotnosť topánky 250g
Od  48,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTkeen1415nad
5,0
Keen Clearwater CNX M raven/tortoise shell
Sandále – pánske, vrchný materiál: syntetika, hmotnosť topánky 238g
Od  66,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTkeen447nad
Keen Newport H2 Men Magnet/Tie Dye sivá/modrá - Sandále Varianty
5,0
Keen Newport H2 Men Magnet/Tie Dye sivá/modrá
Sandále – pánske, vrchný materiál: priedušná sieťovina, hmotnosť topánky 365g
Od  79,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTkeen2712nad
Saucony Kinvara 13 oranžová EU 38,5/240 mm - Bežecké topánky Varianty
4,4
Saucony Kinvara 13 oranžová EU 38,5/240 mm
Bežecké topánky dámske, tempové, neutrálny došľap, stredné tlmenie, drop 4 mm, hmotnosť 184g, veľkosť EU 38.5
105,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsau721
Saucony Kinvara 13 oranžová EU 39/245 mm - Bežecké topánky Varianty
4,4
Saucony Kinvara 13 oranžová EU 39/245 mm
Bežecké topánky dámske, tempové, neutrálny došľap, stredné tlmenie, drop 4 mm, hmotnosť 184g, veľkosť EU 39
105,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsau722
5,0
KEEN NEWPORT H2 M india ink/rust
Sandále – pánske, vrchný materiál: syntetika, hmotnosť topánky 430g
Od  73,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTkeen071nad
5,0
KEEN NEWPORT H2 M black
Sandále – pánske, vrchný materiál: syntetika, hmotnosť topánky 403g
Od  73,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTkeen063nad
4,9
KEEN CLEARWATER CNX M black/gargoyle
Sandále – pánske, vrchný materiál: syntetika, hmotnosť topánky 238g
Od  66,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTkeen009nad
5,0
Mammut Ultimate Pro Low GTX Women čierne
Trekingové topánky – dámske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti softshell, hmotnosť topánky 285 g, čierna farba
Od  111,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmam430nad
Keen Rapids H2 M Black/Steel Grey - Sandále
Varianty
5,0
Keen Rapids H2 M Black/Steel Grey
Sandále – pánske, vrchný materiál: syntetika, hmotnosť topánky 250g
Od  30,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTkeen1401nad

Vychádzková obuv

článokNordic walking: jeho prínosy pre zdravie Pohyb s názvom nordic walking je fenoménom niekoľkých posledných rokov, pri ktorom sa zabavia všetky vekové aj výkonnostné skupiny. A pritom k tomu nič zvláštne nepotrebujete. Len palice. Viete, ako ich vybrať? A ako sa vyvarovať zlých návykov počas začiatkov?
Stojíte pred nákupom nových topánok a chcete zvoliť tú správnu veľkosť hneď na prvýkrát, aby ste ich nemuseli kvôli nevyhovujúcim rozmerom vracať? Poradíme vám, ako najspoľahlivejšie vybrať veľkosť obuvi aj pri nákupe na internete.
Mondopoint označuje najdlhší rozmer chodidla. Pomocou neho môžete skontrolovať, či vám topánka správne padne. V tomto článku vám poradíme, ako ho merať.

Vychádzková obuv

V kategórii Vychádzková obuv máme práve teraz na Alza.sk celkom 213 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné vychádzková obuv Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie vychádzková obuv Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie vychádzková obuv Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii vychádzková obuv recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií