Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lowepro Magnum DV 6500 AW

Zobraziť katalóg
Lowepro Magnum DV 6500 AW
4,8 4 hodnotení
Fototaška – na digitálnu zrkadlovku, 3 vrecká, vnútorné rozmery: 51×25×27cm, odolnosť voči dažďu
Kód:  LW619b7 Produktové číslo:  E61PLW36121

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lowepro Magnum DV 6500 AW

Lowepro Magnum DV 6500 AW je veľkoobjemový model zo série profesionálnych tašiek Magnum. Taška bola navrhnutá v spolupráci s ľuďmi, ktorí sa fotografovaniu venujú denne a so svetovými odborníkmi, preto sa môžete spoľahnúť na funkčný dizajn a praktické funkcie. Taška sa vyznačuje pevnou a robustnou konštrukciou pri zachovaní mimoriadne nízkej hmotnosti. Fotokomora je rozdelená pomocou oddeľovacích priečok na suchý zips, vďaka čomu si priestor môžete prispôsobiť podľa vlastných predstáv.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi nízka hmotnosť
  • Navrhnuté profesionálmi
  • Priehradka na notebook
  • Všitý pršiplášť AWC
  • Množstvo vreciek na príslušenstvo a osobné veci
  • Ramenný popruh s protišmykovou technológiou
  • Odolné a nepremokavé materiály
  • Bezpečnostné tvarovanie

Taška so špičkovými vychytávkami

Hlavná komora je svojím tvarom a skladbou oddeľovacích priečok primárne určená na uloženie video techniky. Vnútorné priestor s perfektným čalúnením poskytuje uloženej technike maximálnu ochranu. Veľmi praktické je aj vyberateľné puzdro na zips, určené na uloženie káblov alebo iného príslušenstva. Toto puzdro disponuje hneď štyrmi vreckami na suchý zips na vonkajšej strane. Hlavné dvojdielne veko tašky sa zatvára vysokokvalitným YKK zipsom. Dve časti veka možno uprostred spojiť pomocou suchého zipsu a navyše upnúť bezpečnostným pásikom s rýchloupínacou karabínou. Magnum DV 6500 AW ďalej ponúka:

  • Dve objemné bočné vrecká na zips na uloženie príslušenstva a osobných vecí
  • SlipLock slučky na pripevnenie puzdier a iných komponentov modulárneho systému SlipLock (3 + 3 na bočných stranách, 2 na prednej strane)
  • Vonkajšie predné vrecko na zips na uloženie príslušenstva a osobných vecí so sofistikovaným vnútorným členením pomocou nylonových vreciek, veľkého vnútorného vrecka na zips a dvoch pásikov s karabínami na bezpečné prichytenie kľúčov
  • Robustné kovové oká a karabíny s uhlom pretočenia 360°

Veľkou výhodou tejto tašky je oddelený priestor na notebook s veľkosťou až 15,4". Dve pevné rukoväte z popruhovej tkaniny je možné spojiť pomocou tunelu na suchý zips na pohodlné prenášanie tašky v ruke. Dopĺňajú ju ešte ďalšie dve ergonomické rukoväte na okrajoch veka na pohodlné uloženie napr. do kufra automobilu. Užitočný je aj tunel slúžiaci na prichytenie na výsuvnú rukoväť kolieskového kufra.

Jednoduchá manipulácia

Odnímateľný ramenný popruh je 4,7 cm široký s patentovanou protišmykovou technológiou stredovej ramennej podložky Vertebral Tech. Vonkajšia spodná časť tašky je vyrobená z pevnej škrupiny s bezpečnostným tvarovaním na ochranu pred nárazmi. Vonkajšie materiály sú odolné a predovšetkým nepremokavé. V extrémnych klimatických podmienkach ochráni tašku a jej obsah uložený všitý pršiplášť All Weather Cover.

Doplňujúce informácie:

Rozmery vonkajšie:
58 × 38 × 30,5 cm

Rozmery vnútorné:
Hlavná komora: 51 × 25 × 27 cm
Vrecko na notebook v hlavnej komore: 40 × 5 × 27 cm

Hmotnosť:
3 kg

Kapacita:
Profesionálna HD videokamera (Sony EX-3, Canon XL H1), objemné foto a video príslušenstvo, notebook (15,4"), osobné veci

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Určenie
Pre digitálne zrkadlovky Hotovo!
Vonkajšia výška
30,5 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
38 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
58 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre digitálne zrkadlovky Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška
30,5 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
38 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
58 cm Hotovo!
Hmotnosť
3 kg Hotovo!

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška
27 cm Hotovo!
Vnútorná šírka
51 cm Hotovo!
Vnútorná hĺbka
25 cm Hotovo!

Vlastnosti

Počet vreciek
3 × Hotovo!
Užitočné vlastnosti
Odolnosť voči dažďu, Priehradka na notebook či tablet Hotovo!
Uhlopriečka notebooku/tabletu
13–15" Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky fototašky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lowepro Magnum DV 6500 AW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lowepro Magnum DV 6500 AW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lowepro Magnum DV 6500 AW - Camcordertasche. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lowepro Magnum DV 6500 AW - Camcordertasche. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lowepro Magnum DV 6500 AW Fotós Táska.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií