Kendalife Superberry (berries) cocktail 450 g

Catalogue
Kendalife Superberry (berries) cocktail 450 g
4.6 10 rating
Drink Adult, delicious and nutritious beverage made from 100% natural fruit, 13 vitamins, 11 minerals and high quality proteins made from local milk in the UK. Each portion (50g) contains 55g of natural fruit.
Code:  BABY6768 Product Number:  5056000501028 Producer's Website:

Don't like the alternatives? Choose from the full product list

Kendalife Superberry (berries) cocktail 450 g Discontinued

Kendalife Superberry (berries) cocktail 450 g

Specifications

Kalorií na 100 g
430 kcal (1,800.32 kJ) Done!
Bílkoviny
30 g Done!
Sacharidy
42.2 g Done!
Cukry
33.6 g Done!
Tuky
12.9 g Done!

Energy value per 100g

Kalorií na 100 g
430 kcal (1,800.32 kJ) Done!

Composition per 100g

Bílkoviny
30 g Done!
Sacharidy
42.2 g Done!
Cukry
33.6 g Done!
Tuky
12.9 g Done!
Nasycené mastné kyseliny
3.5 g Done!
Vláknina
9 g Done!
Sůl
30 g Done!
More Specifications

Máte někdo zkušenost s tímto napojem? ??

bude ještě kendalife k dispozici ? nemohu ho už nikde sehnat. dcerka má kendamil a já prokladam s kendalife stravu a moc mi vyhovuje :(

bude ještě kendalife k dispozici ? nemohu ho už nikde sehnat. dcerka má kendamil a já prokladam s kendalife stravu a moc mi vyhovuje :(

Při koupi 6ti ks a více...je možná kombinovat např. 4 ks lesní plody a 2 ks mango?

Questions and answers: Kendalife Superberry (berries) cocktail 450 g
More Information

Vyskúšali sme pre vás: nutričný ​​nápoj Kendalife Superberry

Snažím sa jesť zdravo a pravidelne. Ale pretože mám náročné zamestnanie, nie vždy sa mi to podarí. A tak som hľadala takú desiatu, ktorá by ma zasýtili a zároveň neobsahovala umelé farbivá ani konzervačné látky. Kamarátka mi odporučila nutričný ??nápoj Kendalife. Ako som s ním spokojná?

Aké zdravotné ťažkosti vás môžu v tehotenstve zaskočiť?

Tehotenstvo sprevádza aj celý rad zdravotných ťažkostí a nie všetky sú zanedbateľné banality. Poradíme vám, pri akých ťažkostiach ihneď vyhľadať lekára a aké zvládnete vyriešiť doma samoliečbou. Pomôžeme vám vyzrieť nad bolesťami žalúdka, nevoľnosťou, hnačkou, nadúvaním a hemoroidmi v tehotenstve. Prezradíme, čím liečiť chrípku, kašeľ a bolesti hrdla v tehotenstve. Tiež vám pripomenieme, aké lieky môžete brať proti bolesti hlavy či bolesti chrbta, ako rizikový je vysoký krvný tlak a prečo sa vyhnúť veľkým oblúkom oparu a mykóze. Vysvetlíme vám, prečo vás zmáha únava i nespavosť zároveň, poradíme ako na stres, strie a kŕčové žily a prečo navštíviť lekára pri krvácaní, popr. výtoku a špinení v tehotenstve. Začítajte sa do zdravotného poradcu pre tehotnú ženu.

Ako podporiť laktáciu

Čo robiť, keď dojčenie neprebieha podľa vašich predstáv? Poradíme, ako riešiť obdobie laktačnej krízy, ako vyzrieť na nedostatok mlieka aj ako podporiť laktáciu tak, aby bábätko nemuselo byť dokrmované umelou výživou. Spomenieme tiež najčastejšie zdravotné problémy spojené s dojčením, ako je zápal či pálenie bradaviek pri dojčení, bolesť bradaviek pri dojčení alebo tvrdé prsníky pri kojení. Dozviete sa, v akých prípadoch sa odporúča kojenie s klobúčikmi aj ako zvýšiť tvorbu mlieka.

Ako správne dojčiť (TIPY A TRIKY)

Pre všetky nastávajúce mamičky prinášame užitočné informácie na tému dojčenia. Zistite výhody dojčenia pre matku a dieťa, zoznámte sa s pojmami ako laktácia, kolostrum a prvé prisatie bábätka. Poradíme vám, ako správne dojčiť, ako úspešne naštartovať dojčenie aj aké polohy pri dojčení môžete zvoliť. Dojčiace tehuľky sa dozvedia všetko o dojčení v tehotenstve a nezabudneme ani na tému antikoncepcia v tehotenstve.

Joga pre tehotné

Čakáte bábätko a bojíte sa robiť namáhavé cvičenie? Bolí vás chrbát? Chcete si uľaviť od napuchnutých nôh? Už ste počuli o gravid joge? Máte veľa otázok, na ktoré ste nenašli odpovede? Snažili sme sa pre vás zistiť všetko o gravid joge a odpovede nájdete v nasledujúcom článku. Tešiť sa môžete aj na videá gravid jogy pre každý trimester.

Čo v tehotenstve radšej vynechať a čoho sa vzdávať nemusíte?

Práve ste dostali tú radostnú správu o klíčiacom novom živote u vás v brušku a záplavu radosti striedajú obavy, čo teraz? Ako mu, zatiaľ malému semienku, nevedomky neublížiť? Pripravili sme pre vás článok s kompletnými informáciami, čo môžete počas tehotenstva robiť, čo nerobiť, čo môžete jesť a čomu sa vyhnúť. Solárium a opaľovanie v tehotenstve, sex s tehotenským bruškom na začiatku i na konci tehotenstva, farbenie vlasov, ako na zdvíhanie ťažkých vecí a či je možné podstúpiť röntgen v tehotenstve. Na všetko pre vás máme odpovede.

Čo jesť a nejesť pri dojčení

V našom článku sme sa zamerali na jedálniček pre dojčiace matky. Čo variť pri dojčení, aby sa cítila dobre mamička aj bábätko? Objasnili sme si vhodné potraviny pri dojčení, čomu sa vyhnúť pri dojčení a tiež čo nadúva pri dojčení. Ako je na tom napríklad čokoláda a dojčenie? Je jogurt pre dojčatá vhodný? Aký je vzorový jedálny lístok pre dojčiace matky? S naším prehľadom potravín si ľahko zostavíte vhodný jedálniček pri dojčení. Pozrite sa, čo jesť pri dojčení, aby vaša strava bola pestrá a vyvážená.
Accessories for Kendalife Superberry (berries) cocktail 450 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kendalife Superberry (lesní plody) koktejl 450 g.
P-DC1-WEB03
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info