New Baby Universal Breastfeeding Pillow C-shaped Teddies Grey

Catalogue
New Baby Universal Breastfeeding Pillow C-shaped Teddies Grey
4.7 72 rating
Nursing Pillow - c Letter Shape, hollow Fiber and universal
Variation
Code:  BABY6200 Product Number:  8596164019443 Producer's Website:

Don't like the alternatives? Choose from the full product list

New Baby Universal Breastfeeding Pillow C-shaped Teddies Grey Discontinued

New Baby Universal Breastfeeding Pillow C-shaped Teddies Grey

A good breastfeeding pillow will be appreciated by every mother, especially during breastfeeding, but also before the baby is born. New C-shaped New Baby Breastfeeding Pillow can serve as a relaxing cushion during pregnancy, and is ideal for sleeping. The mother can later use it during breastfeeding - comfortably lays down her baby while protecting her spine from strain and back pain. Last but not least, it can be used as a support or barrier for a baby, for example, in a crib or playmat. Grey slipcover with teddy bears can be removed and washed.

New Baby Key Features - C-shaped Universal Breastfeeding Pillow, grey cover with teddy bears

  • Universal C-shaped breastfeeding pillow by New Baby
  • Relaxation pillow during pregnancy
  • For comfortably laying the baby down during breastfeeding
  • Support for the baby
  • Using the pillow during breastfeeding prevents putting stran on the spine and serves as a prevention of back pain
  • The slipcover can be removed and washed

Material:
100% cotton (cover), 100% polyester (padding)

Cover:
gray with teddy bears

Circumference Length:
about 285cm

Diameter:
approx. 16cm

Circumference:
approx. 60 cm

Specifications

Shape
Letter C Done!
Filling material
Hollow Fiber Done!

Features

Shape
Letter C Done!
Filling material
Hollow Fiber Done!

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

prosim o vysvetleni co presne je vyplni? zda kulicky nebo vlakno?

Dobrý den, prosím o info, jestli je výplň kuličková nebo vcelku. Děkuji

Questions and answers: New Baby Universal Breastfeeding Pillow C-shaped Teddies Grey
More Information

Ako podporiť laktáciu

Čo robiť, keď dojčenie neprebieha podľa vašich predstáv? Poradíme, ako riešiť obdobie laktačnej krízy, ako vyzrieť na nedostatok mlieka aj ako podporiť laktáciu tak, aby bábätko nemuselo byť dokrmované umelou výživou. Spomenieme tiež najčastejšie zdravotné problémy spojené s dojčením, ako je zápal či pálenie bradaviek pri dojčení, bolesť bradaviek pri dojčení alebo tvrdé prsníky pri kojení. Dozviete sa, v akých prípadoch sa odporúča kojenie s klobúčikmi aj ako zvýšiť tvorbu mlieka.

Ako správne dojčiť (TIPY A TRIKY)

Pre všetky nastávajúce mamičky prinášame užitočné informácie na tému dojčenia. Zistite výhody dojčenia pre matku a dieťa, zoznámte sa s pojmami ako laktácia, kolostrum a prvé prisatie bábätka. Poradíme vám, ako správne dojčiť, ako úspešne naštartovať dojčenie aj aké polohy pri dojčení môžete zvoliť. Dojčiace tehuľky sa dozvedia všetko o dojčení v tehotenstve a nezabudneme ani na tému antikoncepcia v tehotenstve.

Ako dlho a ako často dojčiť

Pitný režim dojčiat je veľmi dôležitý pre ich zdravý vývoj. Ako dlho a ako často kojiť novorodenca, aby mu nič nechýbalo? Čo robiť v prípade, keď bábätko nechce piť a kedy je pre neho vhodná dojčenská voda či čaj pre dojčatá? Pozreli sme sa na zúbok týmto a mnohým ďalším otázkam, ktoré vás zaujímajú ohľadom dojčenia. Zistite všetko, čo potrebujete.

Ako sa pripraviť na príchod bábätka

Príchod bábätka do rodiny je slávnostná udalosť a veľká životná zmena. Ako sa na to najlepšie pripraviť, čo by vám určite nemalo chýbať a ako jednotlivé veci vyberať, poradíme všetkým novopečeným rodičom v tomto článku.

Čo jesť a nejesť pri dojčení

V našom článku sme sa zamerali na jedálniček pre dojčiace matky. Čo variť pri dojčení, aby sa cítila dobre mamička aj bábätko? Objasnili sme si vhodné potraviny pri dojčení, čomu sa vyhnúť pri dojčení a tiež čo nadúva pri dojčení. Ako je na tom napríklad čokoláda a dojčenie? Je jogurt pre dojčatá vhodný? Aký je vzorový jedálny lístok pre dojčiace matky? S naším prehľadom potravín si ľahko zostavíte vhodný jedálniček pri dojčení. Pozrite sa, čo jesť pri dojčení, aby vaša strava bola pestrá a vyvážená.
Reviews New Baby Universal Breastfeeding Pillow C-shaped Teddies Grey
Accessories for New Baby Universal Breastfeeding Pillow C-shaped Teddies Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NEW BABY univerzální kojící polštář ve tvaru C medvídci šedý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: "C" alakú szoptatós párna Maci mintával.
P-DC1-WEB12
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info