Philips AVENT Nipple Protector small

Catalogue
Philips AVENT Nipple Protector small
5 5 rating
nipple protectors - 2 pcs, soft silicone, prevents nipple cracking, protects sore nipples
Code:  AVE021 Product Number:  5012909010481 Producer's Website:

Don't like the alternatives? Choose from the full product list

Philips AVENT Nipple Protector small

Nipple protectors provide relief for sore and cracked nipples during breastfeeding. Your baby can easily latch on through the shield and create a seal. Philips AVENT Nipple Protectors are made of an odourless, tasteless, ultra-fine silicone and do not change the taste of breast milk. Your baby can still feel and smell your skin and continue to stimulate your milk supply while suckling and will return easily to the breast once your nipples have healed. Protectors are suitable for newborns and premature babies and are available in two sizes - standard and small.

Key features

  • Ultra-fine silicone
  • Odourless and taste-free
  • Small size (diameter 14.9mm, height 16mm)
  • Easy latch-on
  • Easy to use
  • Age 0-6 months

Specifications

Quantity
2 piece(s) Done!

Quantity

Quantity
2 piece(s) Done!

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

Dobrý deň chcem sa opýtať či denný produkt je aj odstupňovaný od veku dieťaťa. Napr. 0-3 mes. Ďakujem

Questions and answers: Philips AVENT Nipple Protector small
More Information

Ako podporiť laktáciu

Čo robiť, keď dojčenie neprebieha podľa vašich predstáv? Poradíme, ako riešiť obdobie laktačnej krízy, ako vyzrieť na nedostatok mlieka aj ako podporiť laktáciu tak, aby bábätko nemuselo byť dokrmované umelou výživou. Spomenieme tiež najčastejšie zdravotné problémy spojené s dojčením, ako je zápal či pálenie bradaviek pri dojčení, bolesť bradaviek pri dojčení alebo tvrdé prsníky pri kojení. Dozviete sa, v akých prípadoch sa odporúča kojenie s klobúčikmi aj ako zvýšiť tvorbu mlieka.

Čo v tehotenstve radšej vynechať a čoho sa vzdávať nemusíte?

Práve ste dostali tú radostnú správu o klíčiacom novom živote u vás v brušku a záplavu radosti striedajú obavy, čo teraz? Ako mu, zatiaľ malému semienku, nevedomky neublížiť? Pripravili sme pre vás článok s kompletnými informáciami, čo môžete počas tehotenstva robiť, čo nerobiť, čo môžete jesť a čomu sa vyhnúť. Solárium a opaľovanie v tehotenstve, sex s tehotenským bruškom na začiatku i na konci tehotenstva, farbenie vlasov, ako na zdvíhanie ťažkých vecí a či je možné podstúpiť röntgen v tehotenstve. Na všetko pre vás máme odpovede.

Čo jesť a nejesť pri dojčení

V našom článku sme sa zamerali na jedálniček pre dojčiace matky. Čo variť pri dojčení, aby sa cítila dobre mamička aj bábätko? Objasnili sme si vhodné potraviny pri dojčení, čomu sa vyhnúť pri dojčení a tiež čo nadúva pri dojčení. Ako je na tom napríklad čokoláda a dojčenie? Je jogurt pre dojčatá vhodný? Aký je vzorový jedálny lístok pre dojčiace matky? S naším prehľadom potravín si ľahko zostavíte vhodný jedálniček pri dojčení. Pozrite sa, čo jesť pri dojčení, aby vaša strava bola pestrá a vyvážená.
Accessories for Philips AVENT Nipple Protector small Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips AVENT chránič bradavek small. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips AVENT mellbimbó védő small.
P-DC1-WEB07
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info