Philips AVENT Natural SCD223/20 + Breastfeeding Kit

Catalogue
Philips AVENT Natural SCD223/20 + Breastfeeding Kit
4.7 24 rating
Breast Pump - electrical, breast milk container 260ml, 3-phase suction, BPA-free, suction intensity setting options, gentle stimulation mode and with massage insert
Code:  BABY6876 Product Number:  8710103843634 Producer's Website:

Don't like the alternatives? Choose from the full product list

Philips AVENT Natural SCD223/20 + Breastfeeding Kit Discontinued

Philips AVENT Natural SCD223/20 + Breastfeeding Kit

Enjoy comfort during breastfeeding. This will be provided by Philips Avent. This breastfeeding kit contains all the products that will help you to suck, store and feed your breast milk. The Natural Electric Exhaust Pumice is equipped with a fine pacing mode and three suction programs. Stimulating the flow of milk helps with a delicate, warm massage pad. Assembly is very intuitive, easy to operate, as well as maintenance and cleaning. When suctioning, you can comfortably sit and you do not have to bend. The suction cup is simply plugged into the mains or 4 AA batteries. Check with the Philips Avent.

Key features of Philips Avent

  • The suction cup has a compact design
  • The electric aspirator does not contain Bisphenol (0% BPA)
  • The breast milk extractor sucks automatically
  • Philip Avent is made of PP (polypropylene)
  • The extractor is compatible with Philips Avent products

Package contents:

  • Electric breast milk extractor Natural
  • baby AVENT Natural bottle (260 ml) with extra soft teat and slow flow
  • 10 pcs of VIA cups with lid (180 ml) to store milk
  • 2 pcs of adapters for VIA cups
  • 2 pcs sample of disposable breast pads (night and day)

Specifications

Power Supply
mains, battery Done!
Volume
260 ml Done!
Type
electrical Done!
Suction type
3-phase Done!
Features and functions
BPA-free, Suction intensity setting options, Gentle stimulation mode, With massage insert Done!

Power supply

Power Supply
mains, battery Done!

Volume

Volume
260 ml Done!

Type

Type
electrical Done!

Suction phase

Suction type
3-phase Done!

Function

Features and functions
BPA-free, Suction intensity setting options, Gentle stimulation mode, With massage insert Done!

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

Dobry den; chtela bych vedet; jaky je rozdil v odsavackach, ktery zduvodnuje cenovy rozdil u jednotlive odsavacky; nebo u sady. Jedna se o novejsi a starsi typ odsavacky, proto ten rozdil? v tom pripade, jake to jsou roky? samotna ods. 3859 https://www.alza.cz/maxi/philips-avent-natural-elektronicka-d5288883.htm?kampan=philips.cz_odsavacka-mleka_baby7121&utm_source=philips&utm_medium=buybutton&utm_campaign=philips.cz_odsavacka-mleka_baby7121&_ref=ca-wtb&_refv=2256860302 ods + sada na kojeni 3849 https://www.alza.cz/maxi/philips-avent-elektricka-odsavacka-natural-sada-pro-kojeni-d5277666.htm?kampan=philips.cz_odsavacka-mleka_baby6876&utm_source=philips&utm_medium=buybutton&utm_campaign=philips.cz_odsavacka-mleka_baby6876&_ref=ca-wtb&_refv=2256860311 predem diky; ML

Dobrý den, zajímá mě jaka je u odsávačky savicka, jestli je to s pomalým průtokem, aby se kojenec námahal tak stejně jako u prsou. Děkuji

Questions and answers: Philips AVENT Natural SCD223/20 + Breastfeeding Kit
More Information

Ako podporiť laktáciu

Čo robiť, keď dojčenie neprebieha podľa vašich predstáv? Poradíme, ako riešiť obdobie laktačnej krízy, ako vyzrieť na nedostatok mlieka aj ako podporiť laktáciu tak, aby bábätko nemuselo byť dokrmované umelou výživou. Spomenieme tiež najčastejšie zdravotné problémy spojené s dojčením, ako je zápal či pálenie bradaviek pri dojčení, bolesť bradaviek pri dojčení alebo tvrdé prsníky pri kojení. Dozviete sa, v akých prípadoch sa odporúča kojenie s klobúčikmi aj ako zvýšiť tvorbu mlieka.

Ako správne dojčiť (TIPY A TRIKY)

Pre všetky nastávajúce mamičky prinášame užitočné informácie na tému dojčenia. Zistite výhody dojčenia pre matku a dieťa, zoznámte sa s pojmami ako laktácia, kolostrum a prvé prisatie bábätka. Poradíme vám, ako správne dojčiť, ako úspešne naštartovať dojčenie aj aké polohy pri dojčení môžete zvoliť. Dojčiace tehuľky sa dozvedia všetko o dojčení v tehotenstve a nezabudneme ani na tému antikoncepcia v tehotenstve.

Čo jesť a nejesť pri dojčení

V našom článku sme sa zamerali na jedálniček pre dojčiace matky. Čo variť pri dojčení, aby sa cítila dobre mamička aj bábätko? Objasnili sme si vhodné potraviny pri dojčení, čomu sa vyhnúť pri dojčení a tiež čo nadúva pri dojčení. Ako je na tom napríklad čokoláda a dojčenie? Je jogurt pre dojčatá vhodný? Aký je vzorový jedálny lístok pre dojčiace matky? S naším prehľadom potravín si ľahko zostavíte vhodný jedálniček pri dojčení. Pozrite sa, čo jesť pri dojčení, aby vaša strava bola pestrá a vyvážená.
Accessories for Philips AVENT Natural SCD223/20 + Breastfeeding Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips AVENT Natural SCD223/20 + sada pro kojení. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips AVENT Natural + szoptatós készlet.
P-DC1-WEB03
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info