Sunar Gravimilk with Vanilla Flavour 3 × 300g

Catalogue
Sunar Gravimilk with Vanilla Flavour 3 × 300g
4.5 2 rating
Drink - Milk instant for mothers planning pregnancy, pregnant or nursing, without gluten - 5.63 €/pcs
Code:  BABY9484 Product Number:  8592084415167
Sunar Gravimilk with Vanilla Flavour 3 × 300g Discontinued

Sunar Gravimilk with Vanilla Flavour 3 × 300g

Are you planning a baby and want to get a regular supply of vitamins and minerals? Are you pregnant or are you breast-feeding your baby? During a difficult period of pregnancy and after birth you will appreciate a quick and easy way to obtain substances necessary for the healthy functioning of your body . The unique Gravimilk drink with improved recipe will help you get the necessary vitamins for you and your baby.

Key features of Sunar Gravimilk with vanilla flavor 3 × 300 g

  • Unique vanilla-flavored drink for pregnant and nursing women or women planning pregnancy
  • Set contains 3 packages with 300 g vanilla flavor
  • Sunar Gravimilk helps to maintain a regular supply of vitamins, minerals and other necessary nutrients
  • Easy and quick preparation by simply adding water saves your time
  • Thanks to its milk fat content, the drink is very soft and tasty
  • Gravimilk can be enjoyed as a cold cocktail or as a hot drink
  • Improved recipe and 13% lower sugar content
  • You can choose from three delicious flavors
  • Sunar Gravimilk with vanilla flavor 3 × 300 g is suitable for pregnant women in all stages of pregnancy

Composition:
Whole milk powder 57%, glucose, sugar, vitamins [D3, E, K1, thiamine (vitamin B1), riboflavin (vitamin B2), B6, acid, B6, pteroylglutamic acid (folic), B12], minerals (calcium carbonate , magnesium carbonate, potassium iodide, ferrous sulfate), docosahexaenoic acid (DHA), vanilla flavor, maltodextrin, thickener: guar gum

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

There are no posts in this discussion.
More Information

Testované mamičkami: Sunar Gravimilk

Ako budúca mamička beriem zodpovedne spôsob svojho stravovania, s ktorým súvisí aj dodržiavanie vhodného pitného režimu. Chcem, aby bábätko dostávalo od začiatku všetky potrebné vitamíny a minerály pre svoj vývoj, a tak som sa rozhodla vyskúšať nápoj Sunar Gravimilk, ktorý mi odporučili v lekárni. Nadchlo ma zloženie plné dôležitých látok pre bábätko i jednoduchá príprava a bola som zvedavá, ako mi tento instantný nápoj bude chutiť.

Sedem vitamínov a látok, ktoré by tehotnej žene nemali chýbať

V dnešnom článku sme si posvietili na vitamíny a minerály, o ktorých by mala každá nastávajúca mamička vedieť. Aké vitamíny pre tehotné ženy sú vhodné v 1. trimestri, aké v 2. trimestri a ktorým vitamínom sa v tehotenstve, naopak, vyhnúť? Prečítajte si náš článok zameraný na 7 najdôležitejších vitamínov a minerálnych látok pre tehotné ženy. Objavte spolu s nami všetky dôležité vitamíny a spríjemnite si celé tehotenstvo tým, že vaše telo bude mať všetko potrebné.

Čo jesť a nejesť v tehotenstve?

Internet sa hemží rôznymi dezinformáciami o tom, čo jesť a nejesť v tehotenstve. Niektoré zdroje si dokonca protirečia a je veľmi ťažké nájsť skutočne pravdivé informácie, o ktoré sa budúca mamička môže oprieť. Preto sme dali dohromady zoznam vecí, ktorých sa radšej vyvarovať a ktoré naopak v tehotenstve prospievajú. Čo jesť a nejesť v tehotenstve, ako je to s ľanovým semienkom, paralenom, kávou, zázvorom, zeleným čajom, fajčením a výživou v tehotenstve, to sa dozviete v našom článku.

Tehotenský kalendár: Kedy ísť na aké vyšetrenie?

V priebehu tehotenstva vás čaká celý rad vyšetrení. Krvné testy, genetické testy, rôzne kontroly a prehliadky v tehotenstve. Aké vyšetrenia v tehotenstve sú povinné? Čo so sebou vziať na prvé vyšetrenie v tehotenstve? Ako prebiehajú genetické testy a čo dokážu odhaliť? Spísali sme pre vás prehľadný tehotenský kalendár, ktorý vám odpovie nielen na tieto otázky, ale aj mnoho ďalších, ktoré sa vám preháňajú hlavou.
Accessories for Sunar Gravimilk with Vanilla Flavour 3 × 300g
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sunar Gravimilk s přichutí vanilka 3× 300 g.
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info