WELEDA BIO Tea for Breastfeeding Women - 40g

Catalogue
WELEDA BIO Tea for Breastfeeding Women - 40g
5 14 rating
Nursing Tea - supports the production of breast milk - 1.05 €/pcs
Code:  BABY7648 Product Number:  4001638095136 Producer's Website:

Don't like the alternatives? Choose from the full product list

WELEDA BIO Tea for Breastfeeding Women - 40g Discontinued

WELEDA BIO Tea for Breastfeeding Women - 40g

Treat yourself to the best that Weleda breastfeeding tea has to offer. This high-quality organic tea supports the production of breast milk, and at the same time has a positive effect on your baby' s digestion . The mixture of certified organically grown plants, which are in 100% BIO quality, does not burden the body or the mother or your infant. You can start drinking tea at the end of pregnancy and continue after the birth of your baby.

Key properties of breastfeeding tea WELEDA BIO

  • It represents the quality of the WELEDA brand
  • Tea supports the production of breast milk
  • The herbs are in 100% BIO quality
  • It has a positive effect on the baby' s digestion
  • You can drink 3-6 cups

Use:
The recommended daily dose is 3 - 6 cups, tea can be drunk unsweetened and cold.

Ingredients:
Fenugreek *, anise seeds *, fennel *, cumin *, spruce leaves (15%) *. * The plants for the production of this tea come from certified organic sources.

Warning:
Tea does not replace a varied diet. Do not exceed the recommended daily dose. Keep out of reach of children!

Specifications can be changed without notice. Images are for illustrative purposes only.

There are no posts in this discussion.
More Information

Pitný režim dojčiat a batoliat v letnom období

V horúcich letných mesiacoch je pitný režim detí potrebné starostlivo strážiť. Ako je to však s bábätkami? Stačí dojčatám aj v horúčavách iba mlieko? Pozrite sa, od kedy začať dávať dojčaťu vodu, ktoré nápoje sú pre deti vhodné a ako spoznať hroziacu dehydratáciu.

Ako podporiť laktáciu

Čo robiť, keď dojčenie neprebieha podľa vašich predstáv? Poradíme, ako riešiť obdobie laktačnej krízy, ako vyzrieť na nedostatok mlieka aj ako podporiť laktáciu tak, aby bábätko nemuselo byť dokrmované umelou výživou. Spomenieme tiež najčastejšie zdravotné problémy spojené s dojčením, ako je zápal či pálenie bradaviek pri dojčení, bolesť bradaviek pri dojčení alebo tvrdé prsníky pri kojení. Dozviete sa, v akých prípadoch sa odporúča kojenie s klobúčikmi aj ako zvýšiť tvorbu mlieka.

Ako dlho a ako často dojčiť

Pitný režim dojčiat je veľmi dôležitý pre ich zdravý vývoj. Ako dlho a ako často kojiť novorodenca, aby mu nič nechýbalo? Čo robiť v prípade, keď bábätko nechce piť a kedy je pre neho vhodná dojčenská voda či čaj pre dojčatá? Pozreli sme sa na zúbok týmto a mnohým ďalším otázkam, ktoré vás zaujímajú ohľadom dojčenia. Zistite všetko, čo potrebujete.

Čo so sebou do pôrodnice? Nachystajte si tašku do pôrodnice včas

Zvlášť prvorodičky trápi ku koncu tehotenstva zoznam vecí, ktoré by si mali zbaliť do pôrodnice. Kedy zbaliť tašku do pôrodnice? Dá sa taška do pôrodnice aj kúpiť? A ako by mala výbava do pôrodnice vyzerať? Prinášame kompletný zoznam a praktické tipy niekoľkonásobných mamičiek, ktoré určite oceníte.

Čo jesť a nejesť pri dojčení

V našom článku sme sa zamerali na jedálniček pre dojčiace matky. Čo variť pri dojčení, aby sa cítila dobre mamička aj bábätko? Objasnili sme si vhodné potraviny pri dojčení, čomu sa vyhnúť pri dojčení a tiež čo nadúva pri dojčení. Ako je na tom napríklad čokoláda a dojčenie? Je jogurt pre dojčatá vhodný? Aký je vzorový jedálny lístok pre dojčiace matky? S naším prehľadom potravín si ľahko zostavíte vhodný jedálniček pri dojčení. Pozrite sa, čo jesť pri dojčení, aby vaša strava bola pestrá a vyvážená.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WELEDA BIO Čaj pro kojící ženy - porcovaný 40 g.
P-DC1-WEB03
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info