Alzaboxy Q1

Xbox Game Pass Core - 12 Month Membership

Catalogue
Xbox Game Pass Core - 12 Month Membership
4.6 605 rating
Prepaid Card - for Xbox 360, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, license: downloadable, key for Xbox Live, membership period of 12 months, - 4.58 €/month
54.90 €
-
+
Add to Cart Hassle-free One-click buying using preset Shipping and Payment options.
Code:  MX029el8
Xbox Game Pass Core - 12 Month Membership 54.90 € Available for download
Buy

Xbox Game Pass Core - 12 Month Membership

Xbox Live Gold - Stay in Touch!

An Xbox Live Gold 12-month pass gives you access to the most advanced multiplayer features, bonus games and exclusive member discounts at the Microsoft Store. You can use your Xbox Live Gold membership with Xbox 360, Xbox One S, Xbox One X, Xbox Series X and Xbox Series S to stay in touch with friends, family and Xbox Live members anywhere in the world.


Key Features—Microsoft Xbox Live Gold 12 Months

  • Coupon with a 12-month subscription
  • Deals with Gold - exclusive discounts on various game titles
  • Access to a wide catalogue of games
  • Two free games every month (including backwards compatible Xbox 360 games)

Xbox Live Gold is your ticket to a world of action-packed entertainment.

.

.

Take advantage of weekly Xbox e-shop discounts - selected items up to 50% off.

.

.

.

Gold Membership is a quick and easy way to get the benefits of Xbox Live Gold—without needing a credit card.

Get two free games every month (including more for Xbox 360 thanks to backwards compatibility).

.

.

.

Enjoy multiplayer games through Xbox Live.


Play Together with Xbox Live Gold - 12 Months

Xbox Live is a service for the global gaming community that has earned respect for its stable connection, top-quality voice chat and minimal lag. Whether you prefer to play on your own or as part of a team, an Xbox Live Gold subscription takes your gaming experience to another level.

Upgrade Your Membership to Ultimate!

Subscribe to Xbox Game Pass Ultimate and enjoy all the benefits of Xbox Live Gold membership, plus over 100 high-quality games for consoles and PC.


Zakoupený klíč je nutné aktivovat v Xbox Store, který najdete v hlavním menu konzole

  • 1) Najeďte na záložku "Store".
  • 2) Zvolte možnost "Use a code" a stiskem "A" volbu potvrďte.
  • 3) Zadejte 25místný kód - potvrďte tlačítkem "Next".
  • 4) Aktivaci potvrďte tlačítkem "Confirm".
  • 5) Můžete opustit informační obrazovku tlačítkem "Close" (pokud jde o stahovatelný obsah, stahování začne automaticky).

Podrobný návod i s obrázky naleznete zde: uplatneni-elektronickych-licenci-hry-navod

V případě problémů s uplatněním prosím kontaktujte podporu Microsoft: support.xbox.com/cs-cz/

Microsoft is a multinational corporation based in the United States. Microsoft products have had an indelible influence on our perception of virtual worlds since 1975, when Bill Gates and Paul Allen founded the company. The company is best known for its peerless software, including Windows OS and the universally used Microsoft Office suite. The company is gradually becoming more active in hardware as well - for example, with Xbox gaming consoles and Lumia mobile phones.

Variants Xbox Game Pass Core - 12 Month Membership:

Xbox Game Pass Core - 3 Month Membership

Prepaid Card - for Xbox 360, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, license: downloadable, key for Xbox Live, membership period of 3 months, - 6.63 €/month
Buy 19.90 €
Available for download Electronic license
 

Xbox Game Pass Core - 6 Month Membership

Prepaid Card - for Xbox 360, Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, license: downloadable, key for Xbox Live, membership period of 6 months, - 4.98 €/month
Buy 29.90 €
Available for download Electronic license
 

Dobry

Kedy mi pride kod peniaze ste mi stiahli a kod nemám uz je to asi 3 hod a nic.... Mam kupene xbox one live gold na 3 mesiace.... Kolko trva kym mi to poslete???

Dobrý deň , chcem sa opýtať že keď si kartu kúpim kód mi dôjde na email alebo kam ? A taktiež ako to môžem zaplatiť? Či mi dôjde kurier a bude pýtat peniaze alebo to musím zaplatiť na predajni? Vôbec tomu nechápem . Ďakujem.

Chápu správně ze když si zakoupim tento produkt dostanu k němu i druhy zdarma?

Dobrý den, Xbox Game Pass Core, jak to lze chápat, do dnes jsem znal pouze GAMEPAS a další byl GAMEPAS GOLD. Tohle je další služba, nebo to znamená jednu z těchto nabídek. Děkuji

Dobrý den,objednal jsem si xbox live gold na 6 mesiců,licenční kód mi přišel během pár minut,ale když ho zadám v xbox store,tak to po mě chce zaplatit. Kde je prosím chyba?

Dobrý deň, chcem sa spýtať, že za aký čas je potrebné použiť kód pre Xbox Live Gold, ak objednám v priebehu tohto týždňa? Chcel by som to na Vianoce, avšak neviem, či bude ešte platný o cca mesiac. Ďakujem pekne.

Dobrý den Vážení , o víkendu jste měli Xbox Live Gold na 12 měsíců za: 1099,-Kč. Nyní položku nemohu najít ? Je nějaká možnost tento produkt u Vás koupit za 1099,- a nebo nikoli a mám se podívat po jiných e-shopech ?Velice děkuji a jsem s pozdravem. Patrik Dvořák

Zakoupili jsme Xbox One S s licencí na 3 m. zaplatili dobírkou a ani po měsíci a půl se nám nedaří licenci stáhnout ..

Ako dlho to trvá?

123...
Questions and answers: Xbox Game Pass Core - 12 Month Membership
More Information

Age of Mythology: Retold (INFO) – Všetko, čo vieme

Tvorcovia obľúbenej RTS série Age of Empires sú v poslednom čase veľmi aktívni. Za posledné 4 roky vydali definitívne edície na prvé tri diely série a veľmi úspešný 4. diel. Nezabudlo sa však ani na spin-off série – Age of Mythology, ktorý pôvodne vyšiel v roku 2002 a v roku 2014 sa dočkal remastera (Age of Mythology: Extended Edition). Počas osláv 25. výročia značky Age of Empires tvorcovia oznámili práce na Age of Mythology: Retold – definitívnu edíciu tohto podareného spin-offu. Čo od nej môžeme očakávať, sa dozviete v tomto článku.

Everwild: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Nové IP štúdia Rare (autorov napríklad obľúbeného Sea of Thieves) s názvom Everwild, sa predstavilo na Xbox Games Showcase už v roku 2019. Mystická akčná adventúra láka do nádherného prírodného sveta, v ktorom bude veľa priestoru pre objavovanie rozsiahlej krajiny aj vytváranie spojení so zvieratami a udržiavanie životnej rovnováhy. Všetko, čo o titule vieme, si môžete prečítať v tomto špeciáli.

Perfect Dark: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Perfect Dark predstavuje návrat 20 rokov starej rovnomennej FPS série pôvodne pochádzajúcej z dielne štúdia Rare. Znovuzrodenie titulu si vzali na starosť vývojári z The Initiative, novovytvoreného štúdia pod záštitou Xbox Game Studios. Čo všetko o trileri zasadenom v blízkej budúcnosti zatiaľ vieme, sa dozviete v našom špeciáli.

Štvrtý diel legendárnej série Fable konečne potvrdený (OZNÁMENIE)

Štúdio Playground Games pracuje na štvrtom pokračovaní série akčných RPG, ktoré odjakživa vychádzali iba na platformy PC a Xbox. Zvesti o „novom Fable“ sa sporadicky objavovali na internete približne od roku 2018, a teraz, po dvoch rokoch neistoty, sme sa konečne dočkali oficiálneho potvrdenia a vy sa teraz môžete pozrieť na prvú ukážku.

Štúdio Obsidian pracuje na fantasy RPG Avowed (OZNÁMENIE)

Štúdio Obsidian po minuloročnom úspešnom titule The Outer Worlds pokračuje v žánrovej krasojazde a pripravuje ďalšiu hru na hrdinov z pohľadu prvej osoby, aj keď vzdialenú budúcnosť tentoraz vymení za klasické fantasy. Hra nesie názov Avowed a odohráva sa v rovnakom univerze ako séria Pillars of Eternity (rovnako od Obsidianu), RPG pozitívni hráči by teda mali rýchlo zbystriť. Prvý trailer a ďalšie informácie nájdete v našom článku.

Cities: Skylines 2 (RECENZIE – Súhrn)

Pre všetkých milovníkov mestských simulácií sa oznámenie pokračovania Cities Skylines od vydavateľa Paradox Interactive, jednej z najlepších hier v tomto žánri, stalo splneným snom. Autori zo štúdia Colossal Order sa v Cities: Skylines 2 snažili dosiahnuť najrealistickejší zážitok doteraz, ktorý preverí vaše kreatívne schopnosti a umenie čeliť problémom. Čo všetko o druhom dieli vieme, sa dozviete v našom článku.

Nastavenie rodičovskej kontroly na konzolách PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch

Ako docieliť to, aby vaše deti netrávili všetok voľný čas hraním hier a radšej išli napríklad športovať? To netušíme. Ukážeme vám však pre mnohých stále „tajnú“ zbraň rodičovskej kontroly dnešných konzol a poradíme, ako ju efektívne nastaviť a používať. S naším návodom budete schopní na konzolách PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch nastaviť napríklad aké hry môžu vaše deti hrať, ako dlho, alebo v akom čase.

Xbox a PC Game Pass: Všetko, čo potrebujete vedieť

Nebaví vás kupovanie fyzických kópií hier a zaobstaranie tých digitálnych je príliš zaväzujúce? Hráte na Xboxe aj PC a svoje obľúbené hry by ste si chceli zahrať napríklad aj na cestách na mobilnom telefóne? Potom je presne pre vás určené predplatné Game Pass ponúkajúce za jeden mesačný poplatok viac ako stovku hier, ktoré môžete bez obmedzenia hrať na PC, konzolách Xbox alebo streamovať do prenosných zariadení s operačným systémom Android/iOS. V článku zistíte čo presne Game Pass je, ako funguje, koľko služba stojí, ako si ju predplatiť a taktiež vám odporučíme tie najlepšie hry.

Senua's Saga: Hellblade II: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Príbeh mladej keltskej bojovníčky Senuy, ktorá sa vydala zachrániť svojho milého Dilliona do nordického podsvetia, umožnil hráčom nahliadnuť do psychicky chorej mysle. Štúdiu Ninja Theory vtedy náramne vyšiel ich koncept polo-indie AA projektu, ktorý zaujme intenzívnou hrateľnosťou, silným príbehom a parádnym audiovizuálom. Na pôvodný diel sa snažia tvorcovia nadviazať sequelom Senua's Saga: Hellblade II založenom pod krídlami Xbox Game Studios na PC a Xbox Series X/S.

Forza Motorsport – Všetko, čo vieme

Nová Forza Motorsport hlása nielen väčší príklon k realizmu, ale podľa prvých špekulácií by sme sa mohli dočkať aj prepracovanejšieho kariérneho režimu. Pôjde navyše o prvú Microsoft exkluzivitu, ktorá už nevyjde na Xbox One, očakávať teda môžeme aj skvelé grafické spracovanie. Všetko, čo zatiaľ o Forze Motorsport vieme, alebo vďaka skorej fáze vývoja zatiaľ len predpokladáme, zistíte v tomto článku.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Kultové FPS S.T.A.L.K.E.R. z dielní vývojárskeho štúdia GSC Game World sa po mnohých rokoch ticha vráti na naše pevné disky. Kedy by k nám mal S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl doraziť, aké nebezpečenstvo nám postaví do cesty, za koho si zahráme, kde sa presne bude odohrávať a rad ďalších detailov, ktoré o tejto očakávanej strieľačke vieme, nájdete v našom špeciáli.

Starfield – Všetko, čo vieme

Najambicióznejšia a zároveň úplne nová značka vývojárov z Bethesda Game Studios Starfield nás vezme do hlbín vesmíru a vyšle na epickú výpravu za záhadnými artefaktmi. Na čo sa v novom RPG môžeme tešiť, sa dozviete v tomto článku.

Xbox Series X: recenzia, updaty, novinky

V tomto článku sa dozviete všetko potrebné o konzole Xbox Series X, najnovšej hernej mašine z dielní Microsoftu. V prvej časti špeciálu sa dozviete základné informácie, ako sú cena, hardvérové špecifikácie či aké hry si novom Xboxe zahráte. Dobrú predstavu o tom, čo táto konzola prináša a aké sú jej výhody aj nedostatky, si urobíte po prečítaní recenzie kolegov z kanála AlzaTech či nášho komentáru.

Najlepšie hororové hry na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 20

Radi sa bojíte a premýšľate, čo si (večer) zahrať? Potom ste na správnej adrese: v našom pravidelne aktualizovanom článku vám prinášame tipy na najlepšie hororové hry, ktoré by si nemal nechať ujsť žiadny fanúšik desivých herných zážitkov. Či už dávate prednosť ťaživej atmosfére, ľakačkám alebo sa najradšej bojíte v spoločnosti ďalších hráčov, z našich tipov si vyberie každý. Vyberali sme z kúskov dostupných na platformách PC, PlayStation 4 a 5, Xbox One a Series X/S a Nintendo Switch.

Najlepšie survival hry na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 25

V tomto pravidelne aktualizovanom článku vám ponúkame 25 tipov na kvalitné survival hry naprieč všetkými platformami, od preverených titulov, ktoré pozná asi úplne každý, až po nenápadné čierne kone, ktoré dokážu príjemne prekvapiť.

Najlepšie logické hry na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 15

V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete 15 najlepších logických hier, ktoré potrápia vašu sivú kôru mozgovú. Niektoré z nich sú navyše kooperatívne a na lúštenie zapeklitých hlavolamov tak nebudete sami.

Najlepšie stratégie na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Hľadáte stratégiu a neviete, či by vám tematicky sadla? V tomto pravidelne aktualizovanom článku pre vás máme 30 tipov na osvedčené stratégie, ktoré vám môžu pomôcť nájsť si svojho obľúbenca.

Najlepšie hry na Xbox a PC Game Pass: TOP 30

U tak širokého spektra herných titulov, ktoré ponúka služba Game Pass, môže byť hľadanie ďalšej obľúbenej hry celkom oriešok, a preto vám prinášame náš pravidelne aktualizovaný zoznam najlepších hier v Game Passe.

Najočakávanejšie hry roku 2024+ na PC, PS, Xbox a Switch

V tomto obsiahlom, pravidelne aktualizovanom výbere nájdete niekoľko desiatok tých najočakávanejších hier na platformy PC, PlayStation, Xbox a Switch, ktoré by k nám mali doraziť v nasledujúcich mesiacoch a rokoch.

Najlepšie hry na Xbox One: TOP 30

Za viac ako osem rokov svojho života sa Xbox One stal domovom radu vynikajúcich titulov, ktoré by ste si ako majitelia tejto konzoly nemali nechať ujsť. Ale aké z tých takmer 3 000 hier, ktoré na Xbox One vyšli, naozaj stoja za vašu pozornosť? V našom zozname nájdete tie najlepšie Xbox One hry súčasnosti naprieč všetkými žánrami, pri ktorých sa môžete vždy spoľahnúť na to, že ak si ich kúpite, neurobíte chybu.

Reviews Xbox Game Pass Core - 12 Month Membership
Accessories for Xbox Game Pass Core - 12 Month Membership
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info